Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Ela zjadla zupe i juz humor ma normalny. Tak jak mialam intuicje rano, ze cos ja bierze, tak teraz mam , ze w pore dalam eurespal i przejdzie. Tylko cos czesciej siusiu biega.

Dziubala
heloł!!!!
Sssssstrasznie malo Ciebie tutaj. Kiedy bedziesz codziennie?? Kiedy beda zdjecia mieszkania? nie moge sie doczekac :)
Kajocha zdrowka dla Alusi, biedusia . Ja bym naprawde pomyslala nad czyms uodparniajacym dla niej. A moze jej Wasz klimat nie sluzy?
Asia bardzo podoba mi sie mieszkanie 1 , chociaz kuchnie wolalabym bardziej zamknieta. Nie calkiem, ale nie az tak otwarta na salon jak tam. Pokoje dla dzieci faktycznie male.

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Asia - fakt - cena ma znaczenie. Aż dziwne, że większe mieszkania są droższe, może mają lepszą lokalizację albo lepszy standard wyposażenia? Ja na pewno przy takim dużym metrażu zwracałabym uwagę na duże, ustawne pokoje. I oczywiście na lokalizację :Oczko:
A ja raczej już "na stałe", jeśli można :Oczko:

Kwiaciarko - będzie mnie teraz więcej :yes:. Muszę trochę odpocząć a potem wybrać się jeszcze do sklepów żeby kupić "ostatnie" brakujące rzeczy.
Zdjęcia mieszkania wstawię niebawem, tylko muszę je poznajdywać na kompach i uporządkować :Oczko:

kwiaciarko ale w pierwszym tez mozesz domknac kuchnie scianka. Nie sadze, zebysmy sie zdecydowali na mieszknaie tam. Raz, ze strasznie drogie (1200zl na metrze drozej niz kolo nas) a dwa ze dalej od zalewu i mojej mamy. Za to do tesciowej rzut beretem tylko przez wawoz przeleciec i jakby dzieci szly ablo wracaly to bym ich widziala 90% drogi:)

Kwiaciarko, oby u Eli nic sie nie rozwinelo:Całus:

Kajocha, zdrowka dla Alusi:Całus:

Deva, zdrowka i konca remontu:yes:

Babeczqo, ale super, ze wyniki dobre::):

Dziubalko
, no ja to juz nogami przebieram, tak sie nie moge doczekac zdjec::): I chlopcow i mieszkania::): Musisz sie bardzo postarac, zebym ja miala dosc, bo ja mam ciagly niedosyt::): A sciana to bedzie niby cala czerwona, tylko ze do polowy tej sciany jest szyba, znaczy bedzie szyba::):

A dzis nam montuja kabine i lustro w lazience, jeszcze tylko nieszczesny przycisk, oswietlenie lustra i szafka pod umywalke i lazienka bedzie kompletna:yes: A, pamietacie jak narzekalam na umywalke? Ze za duza, ze jestem niezadowolona? Super jest, po zamontowaniu bardzo mi sie podba. Jednak trzeba poczekac na efekt koncowy i dopiero oceniac.

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Dziubala
Asia - fakt - cena ma znaczenie. Aż dziwne, że większe mieszkania są droższe, może mają lepszą lokalizację albo lepszy standard wyposażenia? Ja na pewno przy takim dużym metrażu zwracałabym uwagę na duże, ustawne pokoje. I oczywiście na lokalizację :Oczko:

Nawet trzeba na stale:Całus:

Dziubalko dwa budynki stoja z oddanymi mieszkaniami, dwa sa w trakcie chyba do 4 pietra, a dwa nie zaczete. A maz powiedzial, ze chce to ja, zebym mu tylko nie gadala:takwyszlo: Wiesz nasza dzialka jest na calkowitym zadupiu, do najblizszego sasiada km a to ksiadz z plebania, naprzeciwko ksiedza cmentarz. Do nastepnych z drugiej strony chyba ze 3. We wsi tez sie niewiele dzieje, zeby nie powiedziec ze nic. Wiec sama widziesz, sa rozne wsie. Taka jak kwiaciarki i jak moaj

Lema
Dziubala

Jak musisz to wroc:wink:

asia78
Lema
Dziubala

Jak musisz to wroc:wink:

No to jeszcze się zastanowię :D

asia78
Dziubalko dwa budynki stoja z oddanymi mieszkaniami, dwa sa w trakcie chyba do 4 pietra, a dwa nie zaczete. A maz powiedzial, ze chce to ja, zebym mu tylko nie gadala:takwyszlo: Wiesz nasza dzialka jest na calkowitym zadupiu, do najblizszego sasiada km a to ksiadz z plebania, naprzeciwko ksiedza cmentarz. Do nastepnych z drugiej strony chyba ze 3. We wsi tez sie niewiele dzieje, zeby nie powiedziec ze nic. Wiec sama widziesz, sa rozne wsie. Taka jak kwiaciarki i jak moaj

I moja:Oczko: Iska mnie odwiedzi niedlugo to zdam Wam relacje z mojego zadupia::): A swoja droga to sie nie moge doczekac spotkania z nimi::):