Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem teraz na "starym" mieszkaniu. Sprzątam tu od wtorku (oczywiście nie całą dobę :Oczko:), bo dziś przekazujemy klucze do wynajmu. Normalnie sprzątanie to mi bokiem już wychodzi :Kiepsko:. A jeszcze muszę wysprzątać to nowe, bo od wtorku K zwozi codziennie resztę rzeczy i czekają w przedpokoju na rozparcelowanie a jutro mamy kolejną parapetówę :Śmiech:. Dziś ostatni transport, nie mam pojęcia gdzie ja to wszystko pomieszczę :Szok:
A mieszka się nam na nowym super. Dzieci i my szybko się zadomowiliśmy. Już 2 parapetówy za nami, przed nami jeszcze 3-4 :Szok::Oczko:
Zaraz po weekendzie jak się wprowadziliśmy to pojechaliśmy do Zakopca odreagować, tzn. K był służbowo ale i tak wyjazd był relaksujący i bardzo nam potrzebny. Dzieci zachwycone, zresztą my też. A potem codzienny kierat sprzątaniowy :Kiepsko::Oczko:
Adaś z nowego przedszkola zadowolony, uff. Jak go odbieram z Maciusiem to Maciek chce wbiec na salę haha. I tak codziennie w koło macieju :Oczko:. Od przyszłego tygodnia zacznę prowadzić normalne życie :D

Alutka - fajna wycieczka Wam się szykuje do Liverpoolu :great:

Asia – świetnie, że Pola tak szybko się zaaklimatyzowała w przedszkolu :great:
Co do zegarków to K nosi, kupiłam mu na 5-tą rocznicę ślubu. Dobrze, że z nim poszłam bo prezent byłby nietrafiony. Ja chciałam mu kupić inny, taki prostokątny nowoczesny (takie mi się podobają) ale K wolał okrągły. Ale jak co się z tym stanie, to następny na pewno nie będzie już okrągły, a wiem, że K nie będzie już protestował :Oczko:

Babeczqa – jak robię naleśniki to z mleka, wody, jajka i mąki. Czasem dodaję cukru waniliowego. A jak są to naleśniki jako „podkład” do krokietów to zamiast cukru daję sól.

Isa – super, że roboty na budowie idą pełną parą :great:
Z kolanem współczuję, ale jak operacja ma pomóc to może warto.
Udanego zasłużonego urlopu! :Całus:

Kajoszka – współczuję przejść z 8-kami :Całus:. Dobrze że tym razem lepiej poszło z wyrywaniem.

Kwiaciarka – fajnie, że Tinka się tak szybko zadomowiła ::):
Pytałaś wcześniej co mi się śniło w pierwszą noc – a więc śnił mi się K, że... sprawdzał moje maile na mojej skrzynce a ja go na tym przyłapałam. Ale sen miałam, nie ma co :D

Lema – powodzenia z szybkim wykańczaniem domu!
A komplementy przesłodkie Ci prawi Franuś :Podziw:

Renia - trzymam kciuki za szybki termin operacji!
Maciuś jeszcze nie ma żadnej piątki, od grudnia czekam kiedy to wyrósł mu ostatni (16-ty) ząbek.

Tyle pamiętam z tego co sobie podczytywałam robiąc przerwy sprzątaniu.
Nie chcę myśleć ile mnie czeka nadrabiania po sąsiedzku :Oczko: