Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

asia78
Dziubala to juz 3 rozwalona deska w mojej karierze. Jak wkladasz rzeczy do zmywarki to sie rozharowywuja. Szklanki latwiej pekaja, kieliszki. Taka wada zmywarek, za goraco chyba im. Tluklam mieso i deska w drobny mak:smile:

A to była szklana deska?

Isa – dziś muszę skończyć sprzątanie, tylko czy zdążę :Kiepsko:

Lema – fotki postaram się zrobić ale nie wiem kiedy wkleję, bo tam nie mamy jeszcze netu i nie wiem kiedy podłączymy. Chyba, że tu przyjadę, bo do końca miesiąca mieszkanie będzie puste :Oczko:

czesc Dziubalo :)
pa Lema :)

P. pojechal do weta - zachwalanego na caly szczecin.
Przez tel chwile rozmawialam, najpierw powiezial, ze na szczepienie w poniedzialek, pozniej zapytal czym karmil poprzedni wlasciciel - jak uslyszal pedigree to powiedzial : o matko, najgorsze qfno jakie jest na rynku, w takim razie zapraszam pania na wizyte informacyjna juz dzis, bez pieska, tylko pani.
No i P. pojechal, ciekawe ile go skasuja :)

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Dziś zrobiłam porządki w nowej kuchni, ale super teraz wygląda ::):. Ciekawe jak długo nacieszę się takim nowiutkim wyglądem :Śmiech:. Na jutro zostało sprzątanie łazienki i pokoju dzieci, no i mycie podłóg. Chyba jutro padnę :Szok:
Jak ja pojechałam do mieszkania, to K wziął dzieci do kulek i kupił im klocki Lego, a prosiłam żeby nic nie kupował przez przeprowadzką, ale jak mi Adaś po moim powrocie (specjalnie na mnie czekał) pokazał to pudełko i widziałam te iskierki radości w oczkach, to jednak się ucieszyłam, że je kupił. Będą mieć chłopaki rano zajęcie.

Lema
Dziubala
Idę z moimi kochnymi synkami na plac zabaw a potem jedziemy do taty. A później jak zwykle w ostatnich dniach będę i dziś sprzątać i sprzątać :Kiepsko::Oczko:

Miłego popołudnia ::):

Pa Dziubalko::): Trzymam kciuki za przeprowadzke:Całus: Jak wroce z urlopu to juz bedziesz przeprowadzona i bedziesz miala czas na forum na pewno::):
Dzięki :Całus:, a ja trzymam kciuki za Twoją przeprowadzkę! I za czas na odpoczynek!
Mam nadzieję, że będę miała czas na forum, a przede wszystkim, że będę miała net :Oczko:

isa32
Dzisiaj Ala oglądała jedno z tych maleńkich dzieci i mówi: mamuniu laleczka ::):

Słodzinka ::):

Kwiaciarka - i ile skasował? :Oczko:

Czekam żeby pranie się skończyło i idę spać.