Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Julka dzisiaj przebudziła sie przed północą, usiadła na łóżku i zaczęła marudzić, więc podeszłam i zapytałam czy chce siusiu, usiadła, zrobiła no to mówię że teraz niech wraca do łóżeczka a ona mi na to: Nie tu, Juluś idź do mamuś i tatuś i poszła prosto do naszego łóżka :o_noo: I tak spała z W. prawie do 9 :Szok: Jest trochę marudna bo te wyrzynające zęby jej przeszkadzają.

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Alutka7912
Widzę że dzisiaj pustki tutaj :wink:

Maja wasze dzieci już wszystkie drugie trzonowce tzw.piątki??

Julce wychodzą teraz dwie na raz czy łącznie ma już trzy...jeszcze tylko jedna i ząbkowanie możemy uznać za zakończone :mdr:

Stefan nie ma zadnej jeszcze. I jakos mnie to nie martwi, mam w pamiecie jeszcze wyzynajace sie czworki wszystkie na raz:Padnięty:

Nie jedziemy dzisiaj, jakos zadne z nas nie ma wielkiej checi. Pojedziemy jutro a dzisiaj Poli zdejmiemy kolka od roweru, bo juz nudzi o tym od 2 tyg

Witam jeszcze piątkowo

Dobrze, że mało czytania bo muszę iść zaraz spać coby się wyspać przed weselem.
Sukienki wczoraj nie kupiłam, a dziś K zapomniał kupić krawata, ale dobrze że chociaż Adasiowi udało się kupić sandałki (te poprzednie mocno się zniszczyły u babci i nie nadają się raczej do chodzenia, no chyba że u babci :Oczko:).
A dziś miałam super spotkanie Marcówek krakowsko-warszawskich ::):. Szkoda, że K nie zdążył dojechać bo niewiele sobie pogadałam z dziewczynami (bo trzeba było za dziećmi biegać :Oczko:).

kwiaciarka
isa32
Dziubala
Za ścianą kopulują jak króliki (od 2h :Szok:), sąsiad chyba nową pannę wyrwał. Łóżko obija się co chwilę o ścianę, a Adaś pyta co się tam dzieje? :Śmiech:

w niezłej formie :Oczko: i dlatego między innymi mówię blokom nie :yes:

hehehhe ,ale towarzystwo masz Dziubalo :)
Haha, dziś doszłam do tego, że to jednak nie króliki zza ściany robiły ten dyskretny hałas tylko mój wiatrak leciutko „huśtał” się od podmuchów wiatru (przeciąg) i stukał o podłogę :Śmiech:

Alutka7912

Maja wasze dzieci już wszystkie drugie trzonowce tzw.piątki??

Nie, Maciuś nie ma jeszcze piątek, czekam na nie od grudnia, kiedy to wyszedł ostatni ząbek (ten szesnasty).