Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mogę się odrobić :Kiepsko:, po tygodniowym pobycie w Wawie na wszystko brak mi czasu. Głównie za sprawą dzieci :Oczko:, które mnie mocno absorbują, ale mi to nie przeszkadza bo wiem, że Adaś mocno nas stęskniony (był tydzień u babci) a Maciuś stęskniony Adasia i ogólnie domu. W przyszłym tygodniu pakowanie i przeprowadzka więc nie będę miała za bardzo czasu dla dzieci dlatego teraz robię wszystko co chcą. A jeszcze w ten weekend mamy wesele, w sobotę z dziećmi zostanie teściowa a na poprawiny je weźmiemy ze sobą.

W Wawie Was podczytywałam ale nie mogłam się zalogować, nie wiem czemu.
Tak ogólnie z tematów tu poruszanych, to Maciuś słoiczków nie je od roku, od kilku tygodni jest całkowicie odpampersowany. Testy ciążowe oba mam, i bransoletki ze szpitala też mam (dzieci mają je wklejone do swoich albumów) ::):
A, Maciek ma jeszcze 2 zaległe szczepienia, to 5w1 i MMR. I nie wiem co tam jeszcze pisałyście. Tak całkowicie na bieżąco będę mogła z Wami pisać chyba dopiero we wrześniu, a teraz tak tylko z doskoku.

isa32
Kwiaciarko a jaka ta podłoga, że aż tyle...

Dobre drewniane podłogi są w cenie. My na 22m.kw. wydaliśmy ponad połowę tej sumy, o której pisze Kwiaciarka. Nie liczę cen gruntu (czy czegoś takiego) kleju i robocizny, które też są strasznie drogie. Ale efekt końcowy robi wrażenie, choć teraz już nie kupowałabym tak drogich desek.

Dziubala
isa32

Dobre drewniane podłogi są w cenie. My na 22m.kw. wydaliśmy ponad połowę tej sumy, o której pisze Kwiaciarka. Nie liczę cen gruntu (czy czegoś takiego) kleju i robocizny, które też są strasznie drogie. Ale efekt końcowy robi wrażenie, choć teraz już nie kupowałabym tak drogich desek.

o! pokaz zdjecia, jakie w koncu deski kupilas? znaczy z jakiego drzewa?

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Lema - cieszę się, że wypad nad morze udał się :great:
Mnie na wesele czeka jednak zakup sukienki a nie wiem kiedy się po nią wybiorę, muszę coś kupić z zakrytymi plecami i ramionami bo mnie wysypało od żelu do kąpieli z Ives Rocher :Zły:
Świetne teksty ma Franio :Podziw:

Alutka – fajnie Cię widzieć, długo Cię nie było :Oczko:

Kajoszka – ściskam mocno i niech Ci się zacznie życie układać po Twojej myśli :Całus:

Kwiaciarka – fajny pomysł z tańcem :great:

Babeczqa – mnie Mikołaj czy Święta to jeszcze nawet przez myśl nie przeszły więc gdzie tam o prezentach bym teraz myślała. Mam większy problem – lampy do mieszkania :Kiepsko::Oczko:

Isa – gdzieś tu na wątku rehabilitacyjnym było, że dzieci do roczku mogą chodzić na paluszkach a potem jak nadal chodzą to dobrze żeby ich ortopeda zobaczył.
Słodziutkie zdania mówi Alunia :Podziw:
A pobyt w Wawie szybciutko zleciał.

Asia – Stefanek jak Maciuś, gorzej mają z mową, za to fizycznie świetnie rozwinięci :Śmiech:. Ludzie też wymiękają na widok tego co Maciek robi. Na mnie to nie robi wrażenia, co ludzie dwojako odbierają :Oczko:

kwiaciarka
Dziubala
isa32

o! pokaz zdjecia, jakie w koncu deski kupilas? znaczy z jakiego drzewa?

Szukałam fotek ale o dziwo nie mam takich żeby dobrze je było widać w całości, tylko takie skrawki.
A deski kupiliśmy z Karsha, dębowe olejowane, długie i jednolamelowe, bez rowków (czy jak to się tam nazywa) :Oczko:

Dziubalko Ala chodzi na paluszkach rzadko i krótko. Oglądał ją fizjoterapeuta i jest ok. Tylko lewą stopkę stawia troszkę krzywo do środka, ale jeszcze za wcześnie żeby to korygować. Także czekam na razie... chwilowo mam dość lekarzy, Ala ma znów szorstki brzuszek a mnie szlag trafi na pewno. No ale poza tym nic jej nie jest, więc snu mi to z powiek nie spędza :Oczko:

Asia ja Baśki nie oglądam.

Ala też na boso chodzi po domu, ale na spacer sandałki bez kłopotu. A ulubione buty to kalosze - gumowce inaczej ;)

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png