Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

isa32
asia78
Isa a pneumo to nie jest tak, ze trzeba zachowac okresona przerwe bo inaczej traci waznosc?

Asia a możesz przy okazji zapytać mamę? Bo jedyne co znalazłam, to że jeśli była szczepiona prevenarem to nie może być pneumo 23 (dla starszych dzieci). Także jeśli nie będzie mogła być zaszczepiona 3 dawką to nie będzie niczym. Zresztą i tak ma wątpliwości czy dobrze zrobiłam szczepiąc ją w ogóle przeciw pneumo... :oops:

Isa moja mama nie bedzie tego wiedziala, bo nie rpacuje w poradni i ze szczepieniami nie jest na .Opiera sie na wiedzy swojej kolezanki w tej kwestii. Chyba Ci tym razem nie pomoge, ale moze zadzwon do przychodni. Bedziesz wiedziala od razu:)

Lema
W piatek wesele, pora przymierzyc sukienke::): Az sie boje co to bedzie. Jeszcze sie okaze, ze musze ganiac po sklepach. Niby byla luzna, ale boje sie, ze mimo tego zapasu, ktory miala moge sie nie zmiescic::(:

Na pewno będzie dobra ale sprawdź na wszelki wypadek :wink:

Lema
Alutka7912
Lema

O zesz... na smierc zapomnialam, ze Ty znad morza kochana::(: Ale gamon ze mnie::(:

Obrażam się :o_noo: :36_1_21:

Wybacz prosze:Oczko::Całus:

Żartowałam przecież :wink:...szkoda tylko że się nie dogadałyśmy :wink:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Pa Isa, milego i Tobie::): JA dzis po pracy szukac spoin i swiatelek (nie mam koncepcji na oswietlenie lustra w lazience:Zły:). Babcia steskiona za Franiem to dluzej sie nim nacieszy.

Mama mowi, ze byli na spacerze a Franek do niej: babciu, moze kupimy buleczke na deserek?::): Babcia oczywiscie wymiekla, wiec deserek byl zamiast zupy::): Na szczescie nic nie mowila, zeby klął:Oczko:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png