Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć dziewczyny :Oczko: Najpierw nadrabiam zaległosci :Oczko:

Kwiaciarko - Julce dwa razy zdarzyło się dwa słupy bezdechowe przy płaczu, ostatni był nawet niedawno, przytrzasnęła sobie palca i się zapowietrzyła, aż zsiniała cała na buzi:Szok: Uszczypnęłam ją wtedy w policzek i złapała oddech. Fakt - czułam wtedy przerażenie.
Jak po wizycie u endo?? Kiedy wyjeżdżacie na wczasy i gdzie?

Devachan - witaj :Oczko:

Asia - i co w końcu kupiłaś dla tej dziewczynki?? Po rozmowie z Tobą zastanaiwałam się czy dobrze usłyszałam w jakim ona jest wieku...mówiłaś że ma rok?? Dobrze słyszałam?? :Oczko:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

kajocha
Alutka7912
A naprawiali sieć i nie było neta :Oczko: Sie stenskniłam za wami hihihihhi :Oczko:

chodz !! do cyca przytule :mdr: :Całus:

miłego !

Kajoszka...Ty to wiesz jak mnie uszczęśliwić hahahahahah :Oczko:

kajocha
Słuchajcie ! Jest pytanie. Już od dawna miałam się Was pytać. Bo Alicja jak doiła smoka to mlaskała mi i aż tak zacinała tym smokiem takie hlastanie w dziobie, że :Szok: :sofunny: i jak jest od tego 20 marca odsmokowana to i tak mi mlaszcze przy zasypianiu. Języczkiem sobie w dziobie mlaszcze :Oczko: Słysze wyraxnie jak imituje mi smoka, jakaś rekompensata czy co ? Mają Wasze dzieci tak jak Alka? Mlaszczą też ?

Julka jak przestała spac ze smokiem na początku mlaskała bo nie miała co z językiem zrobić ale po pewnym czasie przestała :Oczko:

kwiaciarka

heheh
Wiesz jakbym chciala zeby o 20 dzieci juz spaly ? o ludzie, bosko by bylo.
No ale Kuba gdzie o 20 spac pojdzie.
Wiec o 21 laduje w lozku, zanim jeszcze sie napije, krzyzyk na czolo, 1000 razy mamusiu tatusiu kocham Was to sie robi 22.
Ela zasypia 21-21.30.
I co?
I to , ze pozniej to ja nie mam ochoty na nic, juz nie mowiac o herbacie :Nieśmiały: no nie chce mi sie no. Stara jestem juz, zmeczooooooona hahaha :D:Oczko:

Julka zasypia po 20 :Oczko: a ja razem z nia hahahahahahahahaha :Oczko:

kajocha
babeczqa
Moja
- za kondycje

u mnie jest zerowa :D

U mnie trochę sie poprawiła :Oczko: Robię brzuszki razem z wami :Oczko: 60-80 na wieczór :Oczko: A jak będzie cieplej to zaczynam biegi :Oczko:

kwiaciarka
Ja tez nie wiem czy w piatek otwarte sklepy, P.; ma wolne od pracy.

Otwarte :Oczko:

Isa - jak po wizycie u fryzjera? Jestes zadowolona?

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Alutka7912

Asia - i co w końcu kupiłaś dla tej dziewczynki?? Po rozmowie z Tobą zastanaiwałam się czy dobrze usłyszałam w jakim ona jest wieku...mówiłaś że ma rok?? Dobrze słyszałam?? :Oczko:

Nie kupilam, ale chyba kupie jej taki maly lekki wozek albo lalke jakas

Lema
Czesc::):

Ja tak ekspresem z pytaniem do Was, bo mam duzo roboty.

Co mozna kupic na komunie dla dziewczynki?

To zalezy czy jestes matka albo ojcem chrzestnym. Bo jak tak to cos bardziej wartosciowego i pamiatkowego. Ja mam komunie u chlopca. To jest syn chrzestnymch Stefusia. Nie jestem chrzestna tylko dobrymi znajomymi. Kupilismy mu gre Twister a byla jeszcze koncepcja plecaka turystycznego, pilki jakiejs lepszej alo kasy

asia78
Aha czesc!!

Devachan znasz nas juz troche? podczytywalas nas?

oj czytalalam czytalam!
troche was tu jest i jeszcze sie nie łapię ze wszystkim za bardzo, ale staram sie :36_1_11:

a tak w ogole to dzien dobry dziewczyny!!!
:kawa::kawa::kawa::kawa::kawa::kawa::kawa::kawa::kawa::kawa::kawa::kawa::kawa:
dla wszystkich, ktore jeszcze na kawke nie mialy czasu

zycze wam udanego dnia
ladnej podody
gobrego samopoczucia (bo ja sie dzis dobudzic n ie moglam)
i dobrej :kawa: z mlekiem (bo ja pije z cremona - moj małż to z tych ze nie spojrzy czy wypija resztke, a wlewa sobie pół szklanki mleka do kawy)

mam nadzieje ze dzis nie bedzie wietrznie, to wyjdziemy sobie na fajny spacerek, zakupy, tudziez takie tam - juz zaczeli u nas w bloku wiercic udarem...:diablo:

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

Asia, nie jestem chrzestna, to nasi dobrzy znajomi, jej ojciec to soltys naszej wsi:Oczko: Planowalam najpierw dac kase (200 zl, nie mam pojecia czy to duzo czy malo, tak ustalilismy z L.), potem chcialam 100 zl przeznaczyc na kolczyki zlote, a teraz mnie tym Twisterem zainspirowalas. Ma dwie siostry, mialyby radoche... Ale moze jeszcze jakies fajne pomysly mi podsuniecie, na Was zawsze mozna liczyc:yes:

Ty kupilas cos takiego?
Gra TWISTER MOVES Hasbro nowa!!! (648690219) - Aukcje internetowe Allegro

Biore sie za robote, moze pozniej wpadne::):

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Witam przedweekendowo ::):

Włosy podcięte i kolor zmieniony. Miał być cmn.blond, ale dziadostwo nie chciało z głowy zejść i wyszedł brąz - bardzo ładny - z przebłyskami :Śmiech: Jestem bardzo zadowolona, już mnie ta "prawie" czerń przytłaczała :Oczko: no do moich blond raczej mi nie po drodze :Oczko:

Młoda dała popalić w nocy, katar ją bardzo męczy. Ciekawe czy się dalej rozwinie w jakieś choróbsko :oops: niewyspana jestem, bo D. wczoraj przyjechał i późno spać poszliśmy, no baaardzo późno :oops:

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

Witam piątkowo

Od rana u nas ładnie, aż jakoś dziwnie, bo przyzwyczaiłam się do szaroburych poranków :Śmiech:
Tej nocki też Maciusia odłożyłam do łóżeczka i znów miałam wygodne spanie :Śmiech:

Asia – super, że mama ma takie dobre wyniki :great:
Ja też lubię colę ale piję ją najczęściej w weekendy :Oczko:. A w tygodniu jak mi się zdarzy na mieście (bo wtedy kawy nie piję) to kupuję sobie tą 0,5l. Więcej nie chcę jej pić bo niszczy żołądek i zęby. Zdradzisz swoje ilości :Oczko:

Babeczqa – u nas w Boże Ciało sklepy są zamknięte a w piątek otwarte.

Isa – zdrówka dla Alusia!
To przyjad do Krakowa chyba małorealny?
Fajnie, że jesteś zadowolona z fryzjera :great:

Devachan – a planujesz powrót do Polski?
Vic mówi też po norwesku?

Kwiaciarka – jak po szczepieniu? I po endo?

Alutka - dobrze, że już masz neta :yes:
Też tęskniłyśmy za Tobą :Całus:

Kajoszka – co do mlaskania, to wydaje mi się, że Maciuś też miał taki krótki etap mlaskania, nie jakiegoś ciągłego, ale kilka razy w ciągu dnia się zdarzało. To było chyba parę miesięcy temu. A może to nie było mlaskanie tylko takie cmokanie, nie pamiętam...

Lema – fajny pomysł z tym twisterem, o którym Asia pisała. I może do tego kolczyki. Gra pewnie będzie współna a kolczyki będą zawsze tylko jej.