Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Alutka – dobrze, że się odezwałaś, bo martwiłyśmy się o Ciebie :Całus:

Kajoszka – dobrze, że szwy już ściągnięte. Teraz niech szybko się goi.

Renia – ale miałaś nockę, współczuję :Całus:. Oby kolejna była lepsza.

Lema - biedny Franio z tą wysypką, ciekawe od czego to. Dałaś mu wapno?

Isa – a jakie masz dziś usg?

Kwiaciarka – daj znać po ginie. Trzymam kciuki za dobre wieści.

Dziubala

Lema - biedny Franio z tą wysypką, ciekawe od czego to. Dałaś mu wapno?

Tak, od razu dalam mu w poniedzialek wieczorem, bo wtedy zauwazylam, ze cos sie dzieje, mial troche na pleckach wysypane. Wczoraj rano zobaczylam, ze cale plecki ma w krostkach, a w nocy zaczal sie drapac, na kark sie rozprzstrzenila ta wyspypka. Dzis jeszcze wieciej jej jest. A kark az spuchniety do drapania sie::(:
Najgorsze, ze on caly czas jets na Zyrtecu i mimo to tak sie drapie.

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Lema – idziecie do lekarza?

Isa – a masz powody do zdenerwowania? Czy to tylko takie kontrolne usg?

isa32
Dziubala

Gratuluję zamówienia projektu, to już pierwszy krok zrobiony :great:
Super domek, choć myślałam, że ma więcej metrów kw. :Oczko:

nie, ktoś to musi sprzątać :Oczko: to już i tak nie mało

Metraż jest ok, ale dom z zewnątrz wydaje się sporo większy w metrażu :Oczko:

Kwiaciarka - dobrze, że już to macie z głowy. Buziak dla Elusi :Całus:

babeczqa
Czesc .
Pieknie świeci słoneczko,pieknie poprostu!
Super nocka i ja sie wyspałam Oliwka zapewne tez, wstała w dorbym humorku:lol:

super, ze pospałas ::): u mnie tez ładna pogoda :D

RenataOslo
Czesc Laseczki!

Kajoszko, mam nadzieje, ze sie wyslapac?

Bo u nas nocka koszmar!! wstawalam 5 razy, nie wiem czym byl spowodowany placz Mikolajka, wygladalo na to, ze cos mu sie snilo ale 5 razy??
Jak wczoraj przespal cala nocke to dzis tyle pobudek. no rownowaga musi byc.
u nas tez pieknie swieci sloneczko, przygotuje sobie wszystko do obadu, ogarne chatke i wybieramy sie z Mikolajkiem na zakupy, jeszcze nie wiem do jakiego centrum, cos sie wybierze
musze kupic mu kurteczke i przede wszystkim bodziaki
milego dnia Kobitki!:bye:

dziękuje, wyspałam sie :yes:

Ala tez potrafi mi tak w nocy robic jak Mikołaj :Szok: szału dostaje bo jak juz załapie sen to Alka śpiewa :Szok: bardzo to dziwne zeby dzieci tyle śniły :Oczko:

Alutka7912
Cześć dziewczyny :Oczko: Gdyby sie ktos pytał to żyję :Oczko: tylko jestem zawalona robotą :Szok: Odezwę się po południu. Buziole :Całus:

dobrze, że sie odezwałaś ale baty na gołe dupsko jak nic Ci sie naleza za nieobecność !! :Oczko:

Lema
Czesc::):

U nas piekna pogoda, spedzilismy z Franiem wcozraj bardzo fajny dzien, przed poludniem bylismy 2 h na spacerku. Super, szkoda, ze tak nie moze byc codziennie::(:

W poniedzialkowe popoludnie Franio dostal wysypki, perdiatra mowi, ze to malo prawdopodobne, zeby to bylo po szczepieniu. Ma zasypane cale plecy, troche na brzuszku, w pachwinkach. Najgorzej na karku, chyba tam go najbardziej swedzi, bo niemalze do krwi sie podrapal::(: Noc nieprzespana prawie wcale, Franus sie rzucal, plakal, wiercil, przytulal, odpychal, no meczyl sie strasznie.

oby wysypka szybko sie straciła !
mimo tego, ze nie masz możliwości dziennie z Franiem sie tak bawić na podwórku to ciesz sie każda taka chwilą podówjnie a ja życze żeby tych spacerków było więcej ::):

isa32
Cześć ::): Pogoda u nas wymarzona na spacer a nie na siedzenie w biurze... nocka w miarę, oczywiście znów coś się Ali śniło i płacz nieziemski ::(:
Mam dziś usg i jestem przez to trochę niespokojna. Poza tym relacje z mamą mnie osłabiają... czy nie może być normalnie?! Chodzę poddenerwowana i Alunia na pewno to odczuwa ::(: wczoraj po południu było w miarę dobrze, ale dała mamie popis jak wracały ze spaceru.
Kupiłam jej fajne puzzle i super układa :yes:

:brawo: dla dzielnej, bystrej dziewczynki ::):

Dziubala
Witam środowo

Miałam koleżankę na kawie, pośmiałam się i jakoś tak optymistycznie jestem nastawiona do świata ::):
A wczoraj z K mieliśmy 8 rocznicę ślubu i zapomnieliśmy o tym :Śmiech:
Pogodę mamy piękną więc po drzemce Maciusia idziemy na spacerek ::):

super ! aż zazdroszczę...

NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY !!!

kwiaciarka
jestem, na prv napisalasm

Ela po szczepieniu ok, plakala, ale teraz sladu nie ma a Ela juz zapomniala.

super, ze juz po szczepieniu!

isa32
Dziubalko mam od x czasu dość silne bóle brzucha, jajników, sama nie wiem co tam boli. Gin kazała to skontrolować, choć w sumie nie dopatrzyła się niczego, ale jakiś lęk jest...

mocno trzymam kciukasy !!

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

isa32
Dziubalko mam od x czasu dość silne bóle brzucha, jajników, sama nie wiem co tam boli. Gin kazała to skontrolować, choć w sumie nie dopatrzyła się niczego, ale jakiś lęk jest...

ja mam to samo, usg nic nie wykazalo
Podpowiedzial mi gin ze to moze byc rwa kulszowa ( korzonki) bo mamy ich 2 szt - po obu stronach odcinka ledzwiowego kregoslupa. Kazdy z nich ma 2 szt nerwow - jeden w okolicach przedniej czesci ciala ( wlasnie tam kolo jajnikow) a drugi na plecach. I mnie wlasnie boli raz obok jajnika a raz na plecach. Cholera wie co to.
Daj znac jak bedziesz po badaniu.
Ja moze dzis sie udam prywatnie na usg, jezscze zobacze.

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Bylismy na placu zabaw. Zablysnelam jako gwiazda w gazecie:) Przyszli z gazety lokalnej i robili o naszym placu zabaw reporaz. Bo u nas jest konflikt z placem zabaw w tle. Plac stoi na ziemi 2 wspolnot ( nie moeje) i te wspolnoty postawily tablicze, ze to ich tylko. Oczywiscie nikt tego nie respektuje i smiech tylko z tego:sofunny:

Goraco na dworze strasznie. Az czapki zdjelam dzieciom. Oczywiscie piewrsze na osiedlu z golymi glowami:lol: