Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie co? Porównuję ceny w Polsce z tymi cenami z anglii i róznice sa przerażające. Np pięci częściowy zestaw dla dziewczynki z Fifi :Oczko: składający się z głębokiego wózka, łóżeczka, leżaczka, torby na wózek i jeszcze jakiś innych rzczy u nas kosztuje ok 190 złotych a w anglii 100 :Szok: Ceny są powalajace. W lato wybieramy sie w odwiedziny do kuzyna W. tak więc chyba sie tam na zakupy wybierzemy :Oczko: U nich rzeczy dla dzieci sa bardzo tanie...nie to co u nas :Szok:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Alutka7912
babeczqa
Renia....zwykle zakupy ale kupilam sobie torebke na alll:yes: zaszalałam....:lol: hahaha no i wczoraj w Big star K. koszulki dwie bo normalnien iemoge na niego patrzec jak teraz chodzi..wsyztskos ie zurzyło:lol:

dawaj linka do torebki ::):

mialam to samo pisac:Oczko:

Torebka super, ja tez preferuje takie duze, by wszystko sie zmiescilo

a buciki boski, stwierdzm stanowczo, ze dziewczece dosc, ze lepszy wybor to i ladniejsze

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

Witam poniedziałkowo

Za nami intensywny weekend, dobrze że była teściowa to przynajmniej bezstresowo (prawie :Oczko:) załatwiliśmy co się dało.
Poza mieszkaniowymi sprawami szukaliśmy też butów i kapci ale nie dla Maćka tylko Adasia. Na razie patrzyłam w Bartku ale ten sklep akurat ma największe marże. Zobaczę jeszcze w innych Bartkowych, bo tam na pewno będzie taniej :Oczko:, choć widzę, że wybór mniejszy niż np. w zeszłym roku.
Gdyby pogoda był ładniejsza to bym jeszcze dziś pojeździła popatrzeć gdzie warto kupić buty, a tak to rano byliśmy tylko w Ikei (chciałam podglądnąć fasony łóżek do sypialni) i wróciliśmy do domu bo zimno (mżawka i wiatr) :Kiepsko: