Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

isa32
I w końcu nie wiem, czy D. dziś wraca czy pracuje cały weekend :Rozgniewany: tak czy inaczej Ala jedzie jutro do teściów, na cały dzień. Mam nadzieję, że przeżyję to jakoś...
Wczoraj się z nim ścięłam, więc nie liczę na żadną pomoc itp. :Zły: jak zwykle, zosia-samosia... po co mi facet to naprawdę nie wiem...

Żebyś miała się z kim ścinać :Oczko:
Na pewno D ma teraz wyrzuty sumienia i jak przyjedze to pomoże :yes:

Dobra Kochane, miłego wieczoru :Całus:
Zbieram się na zakupy a później do mojej Alci ::):
W poniedziałek i wtorek pracuję, w Wigilię nie. Więc do poniedziałku.

Czy Wasze dzieci też są takie zawzięte??? Moja Ala niby grzeczna, uparta to wiadomo, ale jest taki mały zawziętus, że szok! Myślę, że u niej to cecha charakteru odziedziczona po tatusiu :Rozgniewany:

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

isa32
Dobra Kochane, miłego wieczoru :Całus:
Zbieram się na zakupy a później do mojej Alci ::):
W poniedziałek i wtorek pracuję, w Wigilię nie. Więc do poniedziałku.

Czy Wasze dzieci też są takie zawzięte??? Moja Ala niby grzeczna, uparta to wiadomo, ale jest taki mały zawziętus, że szok! Myślę, że u niej to cecha charakteru odziedziczona po tatusiu :Rozgniewany:

Maciuś też jest zawzięty, to chyba taki etap :Oczko:
Do poniedzałku :Całus:

no i jestem juz "wyrobiona" ze wszystkim, czekam tylko na T, ale do 20.00 jeszcze czas

asia78
dziubala
moja :)

za śnieg na święta!

ja juz mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u mnie dzisiaj +10! i słoneczxko i niby skandynawia

kwiaciarka
isa32
Dziubala
Qrcze, Maciuś od kilku minut gada w łóżeczku, ale sobie pospał :Szok:. Może jeszcze zaśnie, na razie mnie nie woła ani nie płacze więc jest ok.

Alicja przestawiona, chodzi spać ok 11.30, śpi 2 godz. i później ok.19.30 na noc do łóżka. Gdyby wstała z drzemki później niż o 15 to nie ma szans na spanie ok. 20.

super!
Ela tez przestawiona - tylko mi sie to nie podoba. Drzemka od 14-16 a pozniej buszuje i spac dopiero o 21.

i Mikołaj przestawiony na dobre na 1 drzemkę, chodzi spać o 11.30, śpi 2 godzinki i koło 19.00 już lula na noc, on jest typem śpioszka i nie mamy póki co problemów z zasypianiem, tylko musi to być łóżeczko, o naszym łóżku mowy nie ma, nawet położyć i poleżec nie chce.
Od czasu kiedy wyszły mu "wszystkie" ząbki za wyjątkiem 5, to inne dziecko, grzeczniejszy, ładnie śpi-przynajmiej tak twierdzi babcia.
U dziadków ma kojec i tez bez problemów zasypia ale tylko jak dziadek idzie go kłaść, a dziadek dumny jak paw.
Codziennie rozmawiamy na skypie, juz nie mogę się doczekać powrotu kiedy wyściskam tego mojego szalonego chłopczyka!

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif