Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

asia78
Babeczko to nie chodzi o sklad tylko wielkosc. Sa za male dla naszych dzieciakow. A jak takie cos wpadnie do oskrzeli to dziecko znieczulaja narkoza wsadzaja rure i wyciagaja dopiero. Malo fajna perspektywa nie?

Mało fajna Asiu...ale uważam że to w jaki sposób opisałaś odstraszyło by nawet mnie od zjedzenia tych filutek. :oops:

Dziubala
Witam piątkowo

Jestem po zastrzyku, ostatnim na jakiś czas.
Teraz piję kolejną kawkę bo jakaś nietomna jestem :Szok:

Maciek źle spał, kiepski był początek nocki, Nurofen ani żel nie pomagał, Maciuś uspakajał się dopiero w moich objęciach. Pierwszy raz się zdarzyło żeby K nie dał rady uspokoić Maciusia. No i od 4.00 znów bezsenność.

Dziubalko :Całus:

kwiaciarka

No to widze, ze cena wlasnie taka o jakiej pisalam.
P. tez zasluzyl, no ale za drogi prezent na choinke jednak w tym roku.
A wczoraj widzielismy fajna maszynke za 800 :)

W. najpierw chciał tą ale ta odpada hihihih ze względu na cenę :wink: Philips RQ 1095 ArciTec - zdjęcia produktu

asia78
Hmm to znaczy, ze A. tez pospal na Housie jak ja:sofunny:

Nie było pokazanego momentu w którym ona mu pomogła umrzec ale wynikało to z rozmowy Hausa z Dr. Caddy a póxniej Hausa z Cammeron który powiedział do niej że jest z niej dumny.

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Cohenna – wstawiłam już Twoje daty imienin i urodzin ::):
Cały czas ustalamy datę Zlotu. Na razie jest propozycja długiego weekendu w czerwcu.

Asia – fajna akcja. Popieram tego typu akcje :yes:

Kwiaciarka – daleko mieszkają od Was Wasi rodzice?

Alutka – brawo dla Twojej Star ::):

Lema - miłego weekendu ::):

Agat – to daleko ode mnie mieszkasz, bo ja na Górce Narodowej :Oczko:

Brzyduli nie ogladam

Alutko moja mama chyba 15 lat pracowala na izbie przyjec i z 15 w pogotowiu to juz rozne rzeczy widziala. to nie strasznie tylko prawda. opowiadala mi odzieciach co wypily vanish, kreta zjadly rone rzeczy i w roznych otworach je mialy. I rozne wypadki pzreszly. Moze teraz zrozumiecie szczegolnie babeczka( i nie bedzie sie obrazac:yes:) dlaczego ja ciagle mowie o bezpieczenstwie dzieci.

babeczqa
aaaaa zapomnialabym ...wiecie co niewiem jak to narazie okreslic i czy to juz coz znaczy... w sensie od kilku dnia daje do nutra Oliwii luzeczke lub dwie Nestle Junior waniliowego + kaszka...no i pozki co nic jej niejest.Co mysliscie?? za wczesnie zeby dac jej cala porcje tego Nestle w jednym daniu? tzn cala butle tego nestle??chyba za duzo by było?

Nie wiem, jak masz wątpliwości to zapytaj lekarza.
Nam alergolog mówiła, że mamy zacząć od 1/4 Bebilonu i 3/4 Nutra i tak przez kilka dni. Potem pół na pół Bebilonu i Nutra prze zkilka dni. Następnie przez kilka dni odwrotne proporcje aż dojdziemy do całych porcji samego Bebilonu.
Zakładając optymistycznie, że Maćkowi nic nie wyskoczy po drodze.

asia78
Brzyduli nie ogladam

Alutko moja mama chyba 15 lat pracowala na izbie przyjec i z 15 w pogotowiu to juz rozne rzeczy widziala. to nie strasznie tylko prawda. opowiadala mi odzieciach co wypily vanish, kreta zjadly rone rzeczy i w roznych otworach je mialy. I rozne wypadki pzreszly. Moze teraz zrozumiecie szczegolnie babeczka( i nie bedzie sie obrazac:yes:) dlaczego ja ciagle mowie o bezpieczenstwie dzieci.
Kochana ty moja cyber friendl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :36_15_9:
ja sie na Ciebie nieobrazam.:36_15_9:
Moge sie na mojego K. obrazic ....wytrzesac sie mu w twarz ale na Ciebie??za co??za dobre rady?? NIGDY!!:36_15_9:
a ze czasem napisze jak napisze to niebierz tego do siebie!!!!!!
:36_3_3:

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

babeczqa
asia78
Brzyduli nie ogladam

Kochana ty moja cyber friendl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :36_15_9:
ja sie na Ciebie nieobrazam.:36_15_9:
Moge sie na mojego K. obrazic ....wytrzesac sie mu w twarz ale na Ciebie??za co??za dobre rady?? NIGDY!!:36_15_9:
a ze czasem napisze jak napisze to niebierz tego do siebie!!!!!!
:36_3_3:
:Całus: