Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

asia78
Kiedys Dziubala mowila, zeby wuznaczyc wspolrzedne wszystkich naszych miejsc zamieszkania i wybrac srodek. Ale ja sie na to nie pisze:oops: Za duzo roboty

A patrzylyscie linka do tego osrodka? Nawet fajnie wyglada na zdjeciach:yes: kwietniowki byly tam chyba na weekend majwoy albo w maju

No mi sie wydaje, ze niemozliwym jest znaleznienie miejsca, do ktorego bedziemy mialy porownywalna odleglosc wszystkie, zwlaszcza Renia:Oczko: Centralna Polska jest ok wedlug mnie::):

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

asia78
czesc!!

Ja dzis dolaczam do niewyspanych. A. i Pola tak kaslali, ze nie sapalam do 2:Padnięty:

Na poczatek babeczka, bo az mne zmrozilo:yes:Mozesz sie obrazic albo mowic ze uwazam, ze jestes zla matka ale jak sie robi cos z poekarnikiem to dzieckiem w tym czasie ktos sie musi zajmowac. Albo sie nie piecze nic!!! Takie jest moje zdanie i ciesz, ze kobieto ze nic sie nie stalo

Isa fajne butki a jak dziecko ma waska nozke jak moja Pola to trudni dobrac butki. My tez mamy takie wezglowie drewniane czy tam z plyty i mje dzieciaki nie raz zaliczyly tam upadek szczegolenie jak zaspane w nocy. Ja mam jeszcze taka dziure i Polcia pare razy miala takie 2 kreski na czole

Renata jak Ci dobrze z ta mama i bratem T. Przynajmniej nie musisz sie spieszyc bardzo:yes:

Kajoszko udanej herbatki z A. i wszystkiego najlepszego dla Niego!!!:Całus:
Dobrze moge byc zla matka.
Piekłam kuchnia byla zamknieta.
Ja z nia sie bawilam w pokoju a K. mial isc zobaczyc czy sie juz upiekło.
I poszlam zobaczyc bo mnie wołał Oliwia byla szybsza i stała gdzies indziej ..no i nagle jej reka sie tam znalazła.I ja to zauwazylam gdyby K. byl z nia samnapewno bylo by to gorsze.
No ale ok.
babecza - zła matka!!

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png