Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Zmeczylam sie na tym spacerze:Padnięty:Stefan zajmuje sie tylko i wylacznie jednym. Celowo upada. I jest mu wszystko jedno gdzie i jak:yes:moze byc na brzuch a moze byc na tylek, moze byc chodnik a moze byc snieg na trawniku. Chcialam mu kupic rekawiczki,ale wszystkie byly za nale a te co by byly dobre to znowu mialy takie waskie wejscie, ze dlon nie chciala wejsc:grrrrrr:

Lema
Nie bedzie mnie juz dzis, wiec zycze milego dnia i do jutra::):

Miłego Lema :Oczko:

Dziubala
Dziewczyny używacie odplamiacza na plamy na ubraniach dzieci? Chodzi mi dokładnie o Vanisha. Czy dajecie go tylko na ubranie czy wlewacie też Vanish do pralki?
Ja do tej pory wlewałam bezpośrednio na ubranie, i tak się zastanawiam czy jakbym wlała do pralki czy to będzie też skuteczne czy też nie. Macie jakieś doświadczenia w tym zakresie plamowym? :Oczko:

Ja nalewam vanish w żelu na plame a do każdego prania dodatkowo wsypuje wanish oxy :Oczko: Po plamach ani sladu :Oczko:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

asia78
Zmeczylam sie na tym spacerze:Padnięty:Stefan zajmuje sie tylko i wylacznie jednym. Celowo upada. I jest mu wszystko jedno gdzie i jak:yes:moze byc na brzuch a moze byc na tylek, moze byc chodnik a moze byc snieg na trawniku. Chcialam mu kupic rekawiczki,ale wszystkie byly za nale a te co by byly dobre to znowu mialy takie waskie wejscie, ze dlon nie chciala wejsc:grrrrrr:

Jula ma takie rękawiczki na rzepy...to znaczy to zapięcie jest na nadgarstku, dzieki temu mozna szeroko otworzyc rękawiczke i głęboko włozyc rękę :Oczko: Wkleje jutro zdjęcia ze spaceru to zobaczysz :Oczko:

Alutka7912
asia78

Jula ma takie rękawiczki na rzepy...to znaczy to zapięcie jest na nadgarstku, dzieki temu mozna szeroko otworzyc rękawiczke i głęboko włozyc rękę :Oczko: Wkleje jutro zdjęcia ze spaceru to zobaczysz :Oczko:

Ja mam takie dla Polusi i nawet maja taka gumke na nadgartek, ze sznurka nie trzeba. Ale dla Funia nie bylo rozmiaru

Dziubala
asia78
Popatzrcie na tego kolesia po co mu te gacie. Lubie fajne zdjecia fajnie zbudowanych facetow,ale ten to z tymi gaciami przesadzil!! Zsunal je tak ze juz powinien je zdjac calkiem, bo ni zdjete ni zalozone

Logowanie do nasza-klasa.pl

Asia, gdzie Ty zaglądasz :sofunny:
Ale faktycznie tak nie przypiął ni zapiął te gacie :Śmiech:
No i jego twarz mi się nie podoba.

Kurcze nie mam konta na nasze klasie...teraz to az żałuje normalnie hahahahahahhaha