Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

kajocha
asia78
kajocha

to tak fajnie jest napisane, ale możesz mi wierzyć lub nie, ale moja teściowa zrobiłąby taką mine i nie dałoby rady !! ja sie musze najpierw zapytac a i tak wiele razy widze mine niezadowolona !! tesciowa tez pracuje, tez ma prawo do zmeczenia, niedawno miała zabieg, ma problemy z przekwitaniem, humorzasta chodzi, ma prawo, nie mówie ze nie ma prawa i tez musi odpoczac, ale Ala ma tez ojca. tyle ze Adam prauje i ma taka lipna prace ze matko z corka !! musze z nim pogadac i cos zorganizowac kurde niech idzie oddac krew zeby miec dzien wolny :Oczko: musze odpoczac !

Mamy te sama tesciowa????:sofunny::grrrrrr:

kurde nie wiem, może :sofunny: A ja jestem pewna ze tak:yes:albo siostry blizniaczki

Dziubala
babeczqa
Dziubala

Zaczerwienienie to chyba rzadko, stan zapalny objawia się ropieniem oczek.
o jej nieropieja..a z rana po nocy zawsze ma ropki ktore przemywam....niewie naparwde niewiem...chyba chciala sie mnie pozbyc i " uspokoic" zeby niedac skierowania...ale do okulisty moge bez skierowania....

A rano ma zaropiałe oczka czy śpioszki po spaniu, bo to raczej różnica.
spioszki?? tzn??

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

babeczqa
Dziubala
babeczqa

o jej nieropieja..a z rana po nocy zawsze ma ropki ktore przemywam....niewie naparwde niewiem...chyba chciala sie mnie pozbyc i " uspokoic" zeby niedac skierowania...ale do okulisty moge bez skierowania....

spioszki?? tzn??

Śpioszki w oczach to takie maleńkie "kuleczki" w wewnętrznym kąciku oka, co ma się czasami po nocy. Takie w kolorze ropy.
Dorośli też takie mają. Może inaczej to się u Ciebie nazywa :Oczko:

Dziubala
babeczqa
Dziubala

spioszki?? tzn??

Śpioszki w oczach to takie maleńkie "kuleczki" w wewnętrznym kąciku oka, co ma się czasami po nocy. Takie w kolorze ropy.
Dorośli też takie mają. Może inaczej to się u Ciebie nazywa :Oczko:
a to niewiedzialam ze tak ie to nazywa.
no wlasnie takie cos ma....zawsze po nocy...

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

Witam dziewczyny::):

Wesele bylo super::): Wytanczylam sie za dwa lata, przez ktore nie bylam na zadnej imprezie, za Was wszystkie i jeszcze za polowe gosci weselnych::): Maz mi nie pozwalal nawet na sekunde usiasc jesli grala akapela, a trzeba przyznac, ze grali rewelacyjnie::): A ze my oboje uwielbiamy tanczyc to czego wiecej do szczesci potrzeba?::): Bylam megawzruszona, ale trzymalam sie dzielnie, tylko kilka lez uronilam, balam sie, ze bede ryczala na calego, a nawet podczas blogoslawiensta, kiedy moja mama miala poruszajaca przemowe udalo mi sie utrzymac fason. Mlodzi wygladali slicznie, no ogolnie rewelacja., Zeszlismy ostatni z parkietu, czyli o 6:Szok: I spalam godzine tylko, bo Franus o 7 wstal (o nim bedzie osobny post:Oczko:). Wszyscy sie dziwili na poprawinach, ze tak malo spalam i jestem w tak swietnej formie... Coz, dziesiatki nieprzespoanych nocy i kazdy moze miec taka forme:Oczko:

Aha, i powiem Wam bardzo nieskromnie, ze tylu komplementow to chyba przez cale swoje zycie nie uslyszalam co podczas wesela mojego brata:Szok: Nie wiem o co chodzi... Chyba macierzynstwo mi tak sluzy, bo doslownie co chwilke ktos mi slodzil...

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png