Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

kwiaciarka
sluchajcie jak to jest?
Mam zdjecia cyfrowka zrobione, i np. obcinam zdjecie na kompie, a bo np,. chce obciac nieladny widok a zostawic postac. Czy jak dam do wywolania teraz to obciete zdjecie to co? wyjdzie z niego format jaki chce, czy biale paski jakies po stronach obcietych???

jak zaznaczysz ze ma byc dany format powinni zrobic dany format:)

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

Wszystko w urzędzie załatwiłam, juto okaze się, czy pozytywnie :)
Mój synek przestał normalnie jeść!!! zupki wcale, drugie troszeczkę podziubie, coś w między czasie skubnie-owoca, chrupka. Do tego nerwowy i zły na cały świat! Normalnie dziecko zmieniło mi się o 360 st! Wszystko na nie. Dzisiaj jego drzemka trwała 40 minut!
chyba należy zwalić na zęby, bo innego powodu nie widzę :ehhhhhh:

Asia, przypomiało mi się z podniesieniem ściany kolankowej u moich znajomych... budowali w tym czasie co ja, sami zadecydowali bez uzgodnienia z projektantem, zrobili dach i niestety się zapadło, szczęście, ze nikt tam jeszcze nie mieszkał, dach był dwuspadowy, przypilnuj to u Siebie

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

babeczqa
Renata kochanie napewno to zabki i to moze 4??ida?? Oliwia taks amo sie zachowywala...jak 4 szly i wyszly i spokoj...ale teraz sie znowu slini wiec chyba3 ida albo 5 :lol:

Oliwia ma juz wszystkie 4???
Mikołaj tylko jedną po lewej stronie, ale po prawej spuchnięte jakby miało zaraz wybuchnąć, normalnie opuchlizna nie mieści się w tym małym dziubku...

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

RenataOslo
babeczqa
Renata kochanie napewno to zabki i to moze 4??ida?? Oliwia taks amo sie zachowywala...jak 4 szly i wyszly i spokoj...ale teraz sie znowu slini wiec chyba3 ida albo 5 :lol:

Oliwia ma juz wszystkie 4???
Mikołaj tylko jedną po lewej stronie, ale po prawej spuchnięte jakby miało zaraz wybuchnąć, normalnie opuchlizna nie mieści się w tym małym dziubku...
tak dwie ma po prawej sronie cale juz wyszly tzn sa duzeee:)
a po lewej ledwo co sie przebily ale sa:)
o te znosila naaajgorzej...ale wiesz dawalam jej szczoteczke do zebow i sobie nia masowala latwiej i chyba z lekkim ukojeniem jej wyszly:)

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

cóż mogę powiedzeić. Jestem z pod Lubartowa ;( okropna miaścian.....
A jak miną dzień? Rano poszłam do pracy. Mąż z teściem wyjechali na tydzień więc Amelka została z teściową. Nie jest ona taką klasyczną wredna teściowa choć czasami się ścieramy.
Po powrocie to ja już mam takie typowe zajęcia jak gorowanie sprzątaie no i oczywiście czytanie z moją pyza podczas zabawy książeczek z tektury ;p Straszeni to lubi ;p

Nie wiem co mam pisać więc pytajcie dziewczyny ;p

babeczqa
Sliczne.

Amelka mowi juz cos???
Co je??
Na jakim jest mleku??
Jest alergikiem??
Szczepiłas ja juz na rozyczke odre i tp??
Co lubi ??
Czym sie lubi bawic??

Mówi takie podstawowe wyrazy jak mama tata bacia dziadzo baja ide .....
Co je.... praktycznie wszystko to co i my jak ma ochotę to próbuje coraz to nowych rzeczy ;p i jak na razie nie ma alergii
Pije mleko krowie to znaczy mannę jej gotuje na nim. Ale jak nie mamy mleka bo nie przywiźliśmy od babci to ma bebiko 3 i kaszki z bebiko
Szczepimy ja zgodnie z kalendarzem szczepień bo jest zdrowa i nie choruje ;p
co lubi...chyba najbardziej łobuzobać ;D
Ale jajbardziej lubi baiwć się ksiażeczkami z tektury strasznie lubi jak jej się je czyta. Lubi też gąsiennice kasie i wszelkiego rodzaju maskotki ;p