Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

kwiaciarka
Dobra Ela zaraz je zupe i idziemy po Kube.
Kurcze nie wiem jak to bedzie w zimie.
Teraz wychodze z Ela po 11 i ona spi na dworze , jak by zasnela w domu musialabym ja budzic zeby isc po Kube. No ale w zimie spac na dworze przez ponad godzine to chyba nie fajna sprawa nie?

nic jej nie będzie :)

Lema
kajocha
Lema

O matko ja nic nie zrozumialam... Kajocha, ja biore Frania do lozka i przytulam go, naprawde. Nie tylko w nocy, w dzien tez go przytulam. A to zdanie, no chodzilo mi o to, ze chyba wyszlo tak, ze tego nie robie i chocby nie wiem co to ma byc w lozeczku i plakac. Tak nie jest, absolutnie.

poczytałam jeszcze raz i zrozumiałam dobrze jak i za 1 razem, ale samo to jak to napisałas mnie troszku zniszmaczyło... nie bierz tego do siebie !! kochająca i czuła z Ciebie mamusia !! wspaniała i najlepsza jaką Franio może mieć :yes: ale wiesz nie patrząc na całość i czytając tylko to jedno zdanie to można je róznie zinterpretować :Oczko: Kajoszka nie szuka dziury w całym, ale siakoś sie jej dziwnie to czytało :Oczko:

Lema
kwiaciarka

Lema no pewnie ze nie, widac po zdjeciach Twoich z Franiem ,ze jestes bardzo czula mamusia. Zreszta jak piszesz, to tez to czuc :)

Kajocha zle zrozumiala posta.

No wlasnie tez mysle, ze jakos nieprecyzyjnie sie wyrazilam i Kajoszka zle to odczytala. No na forum czasem trudno sie dobrze zrozumiec, ale mysle, ze nam sie to calkiem niezle udaje:Śmiech: Prawda?

Kajoszek dobrze zrozumieć :Oczko: A na zdjęciach fakt widać ile jest w Tobie Lema miłości i czułości :yes:

asia78
Mezus mi podeslal:sofunny:

Trzy kobiety: zaręczona, mężatka oraz panna rozmawiają o swoichmężczyznach. Po parogodzinnej debacie dochodzą do wniosku, że wartownieść coś nowego do ich życia seksualnego, postanawiają dodaćsobie trochę seksapilu i założyć pończochy, skórzane biustonosze,superwysokie szpilki oraz maski również ze skóry. Po kilku dniachspotykają się ponownie, aby podzielić się wrażeniami:Zaręczona opowiada: Mój narzeczony wrócił jak zwykle wieczorem zpracy. Kiedy zobaczył mnie w czarnym skórzanym biustonoszu,pończochach, seksownych butach i masce powiedział, że jestemmiłością jego życia! Potem kochaliśmy się przez kilka godzin. Panna relacjonuje: U mnie było podobnie, kiedy mój chłopak zobaczyłmnie w tym superstroju, bez słowa rzucił się na mnie i zaczął ostrą jazdę. Mężatka na to: Ja wysłałam dzieciaki do mojej matki na noc, żebyśmy mogli poszaleć. Kiedy mąż wszedł do domu, miałam już na sobie seksowną, skórzaną bieliznę, czarne szpilki, pończoszki i skórzaną maskę na twarzy. Kiedy mnie zobaczył powiedział :co na obiad,Batmanie
...

:sofunny: muszę koniecznie Adamowi poczytać jak wróci z pracy :D

RenataOslo
U nas nadal 2 drzemki
pierwsza była od 11.00-12.30

Ja zmartwiona, bo... mieszkanie dla pracowników mojego T powinno być do dzisiaj opuszczone a my nadal nie mozemy nowego znaleźć.
Niestety, model polaka na emigracji nie jest wzorowy i jak T dzwoni i pytają skąd jest-albo juz nieaktualne albo mówią, że oddzwonią i cisza....
Do tego kontrahenci zalegający z płatnościami faktur...ehhh, szkoda gadać.
Najlepiej ma T, bo koleś się niczym nie przejmuje i mówi, ze jakoś to bedzie, tylko ja durna baba nabawię się wrzodów żołądka ze stresu! :kiepsko:

musisz kochana nabrać dystansu i nie przejmować sie tak bardzo !! no ale co ja Ci pisze jak taka sama jestem... a może i gorsza ? :Oczko:

RenataOslo
Isa, mnie siępierwsza bardzo podoba, super.

Dziewczyny, od kiedy mozna dawać dzieciom pomarańczka?

Ja dałam Alce już dawnooooo temu z jakieś 4 miesiące temu napewno już jadła :) Pyszny owoc i smakował Laluni :)

kwiaciarka
kajocha wyszkoni i video co Elka slucha to soft a nie ide na plaze - heheh ale mam reflex co? przypomnialo mi sie hahah.
Ale ide na plaze zarabiasta piosenka, refren odjechany heheh, ale coz, Ela sie krzywi na ta piosenke, z dezaprobata patrzy hahah :)

Pipo moja kurde Ty :lol: ja wiem, że to Soft a nie Idę na plaże :sofunny: napisałam Ci to żebyś sobie ściągnęła Video Idę na plażę :yes: A zapłon to masz fakt rewelacyjny :D :lol:

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

Dziekuje bardzo. Ide juz sobie, bo mam jeszcze troszke do zrobienia i pic mie sie strasznie chce poza tym:lol:

Aha jutro ide rano na pazury a potem do Kijan,wiec moze mnie nie byc. Jedziemy bez dzieci bo ma byc brzydka pogoda. A kto zostaje z dziecmi??? Tak taktesciowa:lol:Drugi raz sama z dwojka i pierwszy na tak dlugo (2-3h:sofunny:). To chyba we wtorek juz nie przyjdzie:oops: Sama jej wsadzilam dzieci i wykrecala sie jak mogla,ale na niewiele sie to zdalo

asia78
Dziekuje bardzo. Ide juz sobie, bo mam jeszcze troszke do zrobienia i pic mie sie strasznie chce poza tym:lol:

Aha jutro ide rano na pazury a potem do Kijan,wiec moze mnie nie byc. Jedziemy bez dzieci bo ma byc brzydka pogoda. A kto zostaje z dziecmi??? Tak taktesciowa:lol:Drugi raz sama z dwojka i pierwszy na tak dlugo (2-3h:sofunny:). To chyba we wtorek juz nie przyjdzie:oops: Sama jej wsadzilam dzieci i wykrecala sie jak mogla,ale na niewiele sie to zdalo

heeh biedan tesciowa :D strasznie mi jej żal :lol:

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

kajocha
asia78

heeh biedan tesciowa :D strasznie mi jej żal :lol:

to samo pomyślałam :36_1_1:

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif