Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Lema
kwiaciarka

Lema no pewnie ze nie, widac po zdjeciach Twoich z Franiem ,ze jestes bardzo czula mamusia. Zreszta jak piszesz, to tez to czuc :)

Kajocha zle zrozumiala posta.

No wlasnie tez mysle, ze jakos nieprecyzyjnie sie wyrazilam i Kajoszka zle to odczytala. No na forum czasem trudno sie dobrze zrozumiec, ale mysle, ze nam sie to calkiem niezle udaje:Śmiech: Prawda?

Mysle,ze niezle :)
To prawda, slowo pisanie czasem moze byc opacznie zrozumiane.
Ja odebralam Twoj post tak jak chcialas przekazac , wiec dla mnie wyrazilas sie ok, czasem poprostu tak jakos wychodzi, ze niektorzy zle odbiora to co napisane ;)
Ale chyba sie juz znamy na tyke, ze wiemy, ze nie ma wsrod nas zimnych mamus :)
Wszystkie troskliwe, uczuciowe i kochajace :)

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Lema
No dobrze dziewczeta, powoli sie zbieram:Śmiech: Buzka, milego weekendu:Całus:

:Całus: i udanego wekendu :Śmiech:

kwiaciarka
Alutka7912
babeczqa
A to byl jakis konkurs??

Mała Mis Mały Mister Lata 2008 :Śmiech:

o kurcze, to nie byle co :)
Julcia piekna to nie dziwota,ze wygrala :)

Nie wygrała niestety :Stop: ale za to jest pamiątka :Śmiech:

RenataOslo
Alutka,super córcia i super pamiątka!

Ja mam Mikołaja jak się urodził, ze szpitala, w gazecie lokalnej.
Też zachowałam gazetkę na pamiątkę.

Czesc Reniu :Oczko: Gazety ze zdjęciem Julci po narodzinach tez mam na pamiątkę (zalaminowałam je)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

czesc!!

Ja na diecie super, juz mi sie jesc nie chce wcale. Bardzo lubie te diete, bo nie trzeba patrezec na kalorie ani gotowac nie wiadomo czego.

Stefus od 2 do 4 nie spal:Padnięty: Dostal nurofen, zel na zeby, pic, nowa pieluche, a na koncu ...jesc:surprised: Caly czas pojekiwal a na poczatku to plakal lzami jak groch. No i teraz wszyscy jestesmy lekko niedospani,bo soalismy w 4:Padnięty:

A teraz sie zebralam z nimi na dwor, wychodze a tu mrzawka,ktora w 5 minut przeszla w ulewe:grrrrrr: Jak pech to pech, tylko czemu wtedy jak mam posprzatane i obiad ugotowany:oops:

babeczqa
Wlasnie przeczytalam w gazecie :
ze jesli maluszek ma czesto katar , nalezy sie z nim wybrac do jaskini solnej.
Specjalne pomieszczenie, w ktorym sciany sa pokryte solami morskimi, dobrze sprzyja dzieciom. cztery piec minut seansu odpowiada trzydniowemu pobytowi nad morzem.

teraz juz sa gabinety gdzie siadasz na fotelu i wdychasz jod :)
ja nie moge do takowego, powinnam unikac jodu

Przestalo padac, wiec poszlam z Ela sama po Kube. ELa mimo, ze spiaca nie spi.Zaraz zmykamy do lozeczka :)

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Alutka7912
U nas na dworze tylko 10 stopni :Stop::Stop::Stop:

U nas nie wiem ile, ale za cieplo nie jest:oops:

Polcia juz na szczescie po tym bactrimie lepiej :D przestala miec ten dziwny stan podgoraczkowy,ktory trwal juz 2,5 tyg :?

A nie pisalam Wam jak bylo na balecie. To znaczy wlasciwie to nie wiem jak bylo, bo mamus nie wpuszczaja na sale. Ale Polcia pobiegla bardzo chetnie :lol: Po chwili wychodzi z pania dyrektor jedna zaplakana dziewczynka, za chwilke druga potem 3 :surprised: I na tym sie skonczylo, moja nie wyszla. Dopiero jak sie skonczylo wyskoczyla cala szczesliwa , podskakujaca i w kolorze malinowym :yes: A ze bluzke i spodnie miala w takim samym, wiec clala wygladala jak malina :yes:

Mezus mi podeslal:sofunny:

Trzy kobiety: zaręczona, mężatka oraz panna rozmawiają o swoichmężczyznach. Po parogodzinnej debacie dochodzą do wniosku, że wartownieść coś nowego do ich życia seksualnego, postanawiają dodaćsobie trochę seksapilu i założyć pończochy, skórzane biustonosze,superwysokie szpilki oraz maski również ze skóry. Po kilku dniachspotykają się ponownie, aby podzielić się wrażeniami:Zaręczona opowiada: Mój narzeczony wrócił jak zwykle wieczorem zpracy. Kiedy zobaczył mnie w czarnym skórzanym biustonoszu,pończochach, seksownych butach i masce powiedział, że jestemmiłością jego życia! Potem kochaliśmy się przez kilka godzin. Panna relacjonuje: U mnie było podobnie, kiedy mój chłopak zobaczyłmnie w tym superstroju, bez słowa rzucił się na mnie i zaczął ostrą jazdę. Mężatka na to: Ja wysłałam dzieciaki do mojej matki na noc, żebyśmy mogli poszaleć. Kiedy mąż wszedł do domu, miałam już na sobie seksowną, skórzaną bieliznę, czarne szpilki, pończoszki i skórzaną maskę na twarzy. Kiedy mnie zobaczył powiedział :co na obiad,Batmanie
...