Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

asia78
Moj Stefan bije i ciagnie za wlosy:oops:ale tylko mnie, Polusie i psa. A. sie nie dowazyl. Przytrzymuje mu raczki, tlumcze ale to groch o sciane:( Kiedy mu to przejdzie???

Jula czasem gryzie w nerwach :Niespodzianka:

asia78
Stefan tez juz nie jest fanem wozka. A tak ladnie jezdzil. Jak ide do sklepu to mam dwie drogi. Jedna wiedzie tez na plac,ale musze chodzic w druga strone dookola bloku, bo jak sie zblizamy do placu,ale odbijamy do sklepu to histeria i wylazenia z wozka

A zapinacie dzieci w wozkach? moje zawsze zapiete

Jula zawszw zapieta :Oczko:

babeczqa
...wrociłam...

Oliwka zdrowa!!!!!
Osad z gardelka zniknał.
Lekarka w patek jej przepisala antybiotyk gdyz widziala bialy osad na migdalkach i stwierdzila ze gdyby w weekend pojawila sie wysoka temp powyzej 38.5 to miala dostac antybiotyk, zebym z nia nieujexdzala po dyzurach i szpitalach.
No ale zdrowa.
:Uśmiech: Ciesze sie
TEraz Oliwka tańczyz bułka w ręku i ja przy okazji wcina:)zglodniala u lekarza :)

Świetne wieści :Całus:

babeczqa
Oglądalyscie moze wczoraj Nianie??
Jak matka z wscieklosci uderzyla synka 3 latka w twarz ale to takiego liscia mu dala ze jak z męzem oglądali pozniej to byl wsciekly ze hej ...
Co prawda dostal dzieciaczek za to ze ja opluł..al ja nigdy bym nieuderzyla taaaak w twarz:Szok:

Kurcze rozumiem brak juz cierpliwosci ale ....biciom ,mowimy NIE!!!!

Oglądałam...kobieta nie wytryzmała....Dobrze że maż jej na wizji też tak nie przywalił....

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Lema – w Waszym przypadku to Franiowi przydadzą się kaloszki :yes:

asia78
Moj Stefan bije i ciagnie za wlosy:oops:ale tylko mnie, Polusie i psa. A. sie nie dowazyl. Przytrzymuje mu raczki, tlumcze ale to groch o sciane:( Kiedy mu to przejdzie???
Najdalej za parę miesięcy. Jak zaczyna Cię bić to wytłumacz, jak nie pomaga to go odstaw na bok, niech zobaczy, że traci z Tobą możliwość zabawy przez to, że Ciebie bije. Jak zauważy, że akcja rodzi rekcję to przestanie szybciej.

asia78

A zapinacie dzieci w wozkach? moje zawsze zapiete

W spacerówce zawsze jest zapięty. Kiedyś wystarczało trzypunktowom a teraz muszę zapinać pięciopunktowo, bo jak się zatrzymamy choć na chwilę to chce wychodzić z wózka :Szok:. Jak już stanie na nogach to bardzo ciężko go spowrotem wsadzić do wózka :Kiepsko:

Babeczqa – dobrze, że Oliwka zdrowa i nie trzeba było podawać antybiotyku.

babeczqa
Oglądalyscie moze wczoraj Nianie??
Jak matka z wscieklosci uderzyla synka 3 latka w twarz ale to takiego liscia mu dala ze jak z męzem oglądali pozniej to byl wsciekly ze hej ...
Co prawda dostal dzieciaczek za to ze ja opluł..al ja nigdy bym nieuderzyla taaaak w twarz:Szok:

Kurcze rozumiem brak juz cierpliwosci ale ....biciom ,mowimy NIE!!!!
Widziałam tylko kawałek tego programu u teściowej, bo pakowaliśmy się już do wyjazdu.

babeczqa
Jakie macie termometry dla dzieci?

Zwykły, rtęciowy. Wg mnie najlepszy :yes:

kwiaciarka
Moja siostra ma problem, corcia nie chce chodzic do przedszkola. Chodzila tam juz zeszly rok, pod koniec roku sie zaczely ryki i teraz sa znowu. CO rano placze, brzuch ja boli i nie chce zostac w przedszkolu.
Pozniej siedzi w kaciku i placze przez godzine....

hmmm a moze cos sie stalo?? a dziecko niechce powiedziec??
Moze lepiej zeby jakos pogadala z nia...zawsze jest jakies wyjscie..skoro tak placze musialo cos sie dziecku stac:(

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png