Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Wklejam tu wieści, które marcówka ma o mężu Nuchny:

freya
Po punkcji okazało się ,że Bartek jednak nie miał zapalenia opon, przenieśli go więc do innego szpitala na oddział neurologiczny. tam badają go dalej i próbują odkryc co tak naprawdę z nim się stało. Bartek jest przytomny, rozmawia, dokuczają mu bóle głowy-efekt kilkakrotnych punkcji .
Nuchna dziękuje za wszystkie smsy i kciuki.

heloŁ:)
P. na szkoleniu, jestem sama do 18 buuuuuu

Mialam dzis koszmary senne.
Snilo mi sie najpierw ,ze ktos mordowal nozem, okazalo sie ,ze to dziewczyna mloda, pozniej mi do domu jacys goscie wchodzili, chcieli mnie zabic, pozniej ,ze moj wujas , ktory nie zyje, ozyl i tez na mnie z nozem idzie..... o ludu!!!
A pozniej ,ze jakis koles w wojsku zwariowal i latal samolotem po osiedlu mojej mamy i rzucal bomby na ludzi, widzialam jak zginela mala dziewczynka, jak ludzie uciekaja.... a my siedzielismy wraz z wieloma ludzmi na klatkach schodowych blokow.... czemu nie w mieszkaniu?? ojej , tak sie umeczylam, ze ledwo zyje teraz...

Kajocha oooo w CCC to napewno nie kupie bucikow dla dzieci.
Nuchna kochana , zdrowia dla meza.
Dziubalo a wiesz co sie stalo, ze trafil do szpitala? zemdlal?
Dziubalo mam takie samo zdanie nt. ubierania sie na czarno na wesele.
Lema super buciki, podobne do Eli butkow.

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

dziubala
:nieśmiały::nieśmiały::nieśmiały:

isa kochana, wszystkiego najlepszego z okazji imienin! Dużo zdrowia, bezbolesnych kolan, dużo miłości z d, radości z alusi, znalezienia idealnej działki i zbudowania wymarzonego domku! :kiss of love::36_4_11::kiss of love:

od nas tez , duzo milosci i radosci, slodkiego, milego zycia!!!
Zebyscie mogli byc cala rodzinka na codzien, zeby ala rosla piekna i zdrowa ,zebyscie z d. Zyli 100 lat w zdrowiu i milosci.

Helloooo
Nocka wmiare
Oliwka obudzila sie o 7.30.
Super sie wyspałam.

W nocy poherbatkowalismy troche hahaha:lol:

NO i....Oliwka gardelko chore ma.... Pediatra przepisała jej antybiotyk jakby narosla temp. w weekend to zebym juz cos miała...narazie spokojnie jest.

Od dzisiaj godz.17 do jutra do 19.00 niemamy wody.
Wiec dzisiaj do tesciowej, a jutro do moich rodzicow jedziemy.

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

A ja sie nie wyspalam, nie dosc ,ze te sny, to jeszcze Ela marudzila od 4 strasznie.

A wczoraj jak P.wrocil z pracy, mowie do niej jak zwykle, chodz , tatus przyjechal, tatus i za raczek biegniemy jak zwykle do drzwi, ja znow mowie - tatus przyjechal a ELa wtedy wyraznie - tatuś ( nawet ś pieknie powiedizala). Skubana , mama nie chce mowic a tatus gada :)

Juz nie mrzy, slonce zza chmur wylazi, moze sie rozpogodzi i bedziemy mogli isc na dwor.

witam sobotnio :)

Dziubala
Alutka7912
Macie jakies plany na wekend?? W. chce jechac na grzyby bo podobno wysyp jest...ja tam do lasu nie wchodzę...jak nie muszę :Oczko: Pewnie z Jula zostaniemy w domu :Oczko:

Mamy jechać na weekend do teściowej, ale K mnie wkurzył i na ten moment nie chce mi się już jechać :Oczko:

Lema
A powiesz mi o co chodizlo z ta miedniczka?

Ta miedniczka jest ekstrarenalna, bo znajduje się tuż poza nerką a powinna się znajdować wewnątrz nerki, ale nie jest to coś złego i to nie powoduje bólu.

Lema – super buty ma Franio :Uśmiech:, takie chłopięce. Przypominają mi fasonem trochę butki, które Kwiaciarka kupiła Eli. Chyba ten sam projektant je projektował :Śmiech:
A ile zapłaciłaś za nie?

:Smutny: Zdrówka!!!

kajocha
Dziubala

Teraz na weselach zdecydowana większość ma sukienki do kolan, takie rozkloszowane od pasa w dół. W sukienkach długich (do kostek) już się nie chodzi na wesela :Oczko:
Tylko nie kupuj czarnej. Okropnie wygląda dziewczyna w czarnej sukni na weselu (nawet najpiękniejszej), bo wygląda jakby przyszła na stypę. Wesele to radosny dzień więc powinny dominować jasne kolory (niekoniecznie w dosłownym znaczeniu) :Oczko:

eeeee, jak dla mnie to i w czarnym ładnie :yes: moja teściowa miała na weselu swojego syna (mojego szwagra) przepiękną biało czarną garsonkę i wyglądała pięknie :)

Ja nie mówię, że czarny jest brzydki (bo nie jest), tylko, że w czarnym nie powinno się chodzić na wesele. To nie pogrzeb. Nawet savoir vivre tego zakazuje i słusznie! :Oczko:

eee bzdura !! ja nie podporządkowuje sie jakimś dziwnym (bynajmniej dla mnie) zasadom bo kolor to kolor i jak sie w czyms dobrze czuję to zwyczajnie zakładam :Oczko: jestem więcej niż pewna, że w mojej rodzinie i w szerszym otoczeniu nikt nie słyszał o czyms takim, że kolor czarny to nie na wesele...

Dziubala
Skończyły mi się w końcu deserki dla Maćka w słoiczkach i od dziś dostaje prawdziwe owocki, znaczy naturalne, hehe :Śmiech:
Dziś dostał brzoskwinie w kawałkach, bez problemu zjadł. Super :Uśmiech:

super !! Maciuś dzielny :yes:

kwiaciarka

Snilo mi sie najpierw ,ze ktos mordowal nozem, okazalo sie ,ze to dziewczyna mloda, pozniej mi do domu jacys goscie wchodzili, chcieli mnie zabic, pozniej ,ze moj wujas , ktory nie zyje, ozyl i tez na mnie z nozem idzie..... o ludu!!!
A pozniej ,ze jakis koles w wojsku zwariowal i latal samolotem po osiedlu mojej mamy i rzucal bomby na ludzi, widzialam jak zginela mala dziewczynka, jak ludzie uciekaja.... a my siedzielismy wraz z wieloma ludzmi na klatkach schodowych blokow.... czemu nie w mieszkaniu?? ojej , tak sie umeczylam, ze ledwo zyje teraz...

Kajocha oooo w CCC to napewno nie kupie bucikow dla dzieci.
Nuchna kochana , zdrowia dla meza.
Dziubalo a wiesz co sie stalo, ze trafil do szpitala? zemdlal?
Dziubalo mam takie samo zdanie nt. ubierania sie na czarno na wesele.
Lema super buciki, podobne do Eli butkow.

o matko !!! jakie sny... pewnie cała upocona się obudziłaś ? a te butki Gufo już widziałam wiesz i powiem Ci, że nie są najgorsze :) moja siostra kupuje je Matusiowi a on to bardzo żywiołowy chłopczyk i obuwie na nim dosłownie się spala :Oczko: ale jeśli nie masz przekonania to nie kupuj w CCC

Dziubala
:Nieśmiały::Nieśmiały::Nieśmiały:

Isa Kochana, wszystkiego najlepszego z okazji imienin! Dużo zdrowia, bezbolesnych kolan, dużo miłości z D, radości z Alusi, znalezienia idealnej działki i zbudowania wymarzonego domku! :Kiss of love::36_4_11::Kiss of love:

Kajoszek sie podpisuje pod życzeniami !!

Dziubala
Aida, moc serdeczności imieninowych! Niech zdrowie dopisuje, szczęście Cię nie opuszcza i kasy nigdy nie braknie! :36_4_11::36_3_15:

i tutuaj też od nas wsio naj naj naj !

kwiaciarka
A ja sie nie wyspalam, nie dosc ,ze te sny, to jeszcze Ela marudzila od 4 strasznie.

A wczoraj jak P.wrocil z pracy, mowie do niej jak zwykle, chodz , tatus przyjechal, tatus i za raczek biegniemy jak zwykle do drzwi, ja znow mowie - tatus przyjechal a ELa wtedy wyraznie - tatuś ( nawet ś pieknie powiedizala). Skubana , mama nie chce mowic a tatus gada :)

Juz nie mrzy, slonce zza chmur wylazi, moze sie rozpogodzi i bedziemy mogli isc na dwor.

u nas dziś słonecznie :) upał !! ani jednej chmurki na niebie !! już 2 pranie wisi :D

A Alka zaś mamuje odkąd skończyła 7 czy 8 miesięcy ;) ostatnio ładnie zaczyna mówić tata bo wcześniej jej koślawo wychodziło heeh

Elusia = córusia tatusia :D :D :D

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

Dziubala

Isa Kochana, wszystkiego najlepszego z okazji imienin! Dużo zdrowia, bezbolesnych kolan, dużo miłości z D, radości z Alusi, znalezienia idealnej działki i zbudowania wymarzonego domku! :Kiss of love::36_4_11::Kiss of love:

Dziubala
Aida, moc serdeczności imieninowych! Niech zdrowie dopisuje, szczęście Cię nie opuszcza i kasy nigdy nie braknie! :36_4_11::36_3_15:

I my się do życzeń przyłączamy!!!!

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

Dziubala
Skończyły mi się w końcu deserki dla Maćka w słoiczkach i od dziś dostaje prawdziwe owocki, znaczy naturalne, hehe :Śmiech:
Dziś dostał brzoskwinie w kawałkach, bez problemu zjadł. Super :Uśmiech:

Stefus je wszystkie owoce oprocz mandarynek i malin jakos mu maliny nie podeszly

kwiaciarka

Moze za duzo sie najadlas na wieczor, czasem sie tak robi jak sie objemy

Dziubala

Dziubala

Od nas tez najserdeczniejsze zyczenia dla swietujacych!!!

Hello!

Wczoraj miala kryzys dnia 6:Padnięty:myslalam ze sie przekrece normalnie. Wstalam ledwo ledwo o 9.30,ale ciagle nie moglam tak naprawde wstac. Zjadlam grzanke i bylo mi caly czas slabo :( Wypilam 3 lyki kawki i musialam sie polozyc. Spalam do 12. Na pewno poziom cukru mi tak spadl. Dlatego dzisiaj mam to gdzies wypilam kawe zamiast herbaty bez cukru.

I jeszcze na dodatek upuscilam sobie na noge komorke i mam krwiaka na palcu a dzis zlamalam sobie paznokiec ze az mi sie krew lala:cry: