Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Alez mnie Franek dzis wymeczyl, czuje sie jakby wlaec mnie przejechal. Nie chcial mi zasnac po raz drugi, po godzinnym brykaniu w lozeczku skapitulowalam... Wiec wieczorem byl marudzaco-wyjacy, w kapieli mu sie nie podobalo, ale wyjac sie z wanny nie dal, kolacje jadl na polspiaco i zasnal w drodze do lozeczka na rekach u mnie o 19.30 czyli dobra godzine wczesniej niz zwykle. Znaczy sie jutro pobudka o 5 albo wczesniej:Zły: Nie mam juz pomyslu na to jego spanie- ani jedna drzemka nie jest dobra, ani dwie:Zły:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

hej !!

Dziubala
Witam piątkowo

Rano byłam u gastroenterologa. Wiem, że nerka i śledziona ok, uff! Zatem muszę dalej szukać skąd ten ból brzucha. Tym razem mam się wybrać do gastrologa, bo ten lekarz podejrzewa problemy z jelitami. Od poniedziałku muszę się tym zająć.

trzymam kciuki za dobre wyniki !! super, ze nerki i śledziona ok :)

Dziubala
isa32
Dziewczyny, 20-go września idziemy na wesele do kuzynki D. Nie mam pomysłu na kieckę? Podpowiecie coś?

Teraz na weselach zdecydowana większość ma sukienki do kolan, takie rozkloszowane od pasa w dół. W sukienkach długich (do kostek) już się nie chodzi na wesela :Oczko:
Tylko nie kupuj czarnej. Okropnie wygląda dziewczyna w czarnej sukni na weselu (nawet najpiękniejszej), bo wygląda jakby przyszła na stypę. Wesele to radosny dzień więc powinny dominować jasne kolory (niekoniecznie w dosłownym znaczeniu) :Oczko:

eeeee, jak dla mnie to i w czarnym ładnie :yes: moja teściowa miała na weselu swojego syna (mojego szwagra) przepiękną biało czarną garsonkę i wyglądała pięknie :)

kwiaciarka
Kajocha a Ala dalej spi, ze nie stukasz? :)

musiałam odejsc od kompa

asia78
Dobry wieczor!!

No i Pola chora :( gardlo czerwone,nos przytkany,ale bez katary i mowi dziwnie. Imieniny Funia przelozone z niedzieli na za 2 tyg:oops:

ojej... zdrówka dla Polusi !!

Reniu zapomniałabym o życzeniach... Wszystkioego naj dla Ciebie i Twojego męża z okazji rocznicy :) Samych radości na nadchodzące lata oczywiście spędzone wspólnie :) Dużo miłości i zrozumienia :) Aby dzieci Wam zdrowo rosły i problemy Was omijały !!

Kwiaciarko Elusia kapitalna !! Modnisia mała :lol: A firma GUFO o której Aidka pisała to znajdziesz butki w CCC z tej firmy :yes:

Babeczqo ja też uwilbiam czarny kolor :D no wręcz kocham !!

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

Jestem dzisiaj bardzo zmęczona... 2 razy dzisiaj drałowałam z Alką po zakupy... Nie mieć już sił :Oczko: Zakupiłam sobie w Rossmanie podkład L'oreal Infallible za 50zł :D i być zadowolona :D Invisible Perfection mi sie kończy i musiałam nowy kupić :yes:

Alce mleczka nakupowałam, i takie tam dupsy, pierdołki :Oczko:

Uciekam laseczki papap !!

Aha - jutro rodzice beda :lol: Będzie miła sobota :D

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

Alutka7912
Macie jakies plany na wekend?? W. chce jechac na grzyby bo podobno wysyp jest...ja tam do lasu nie wchodzę...jak nie muszę :Oczko: Pewnie z Jula zostaniemy w domu :Oczko:

Mamy jechać na weekend do teściowej, ale K mnie wkurzył i na ten moment nie chce mi się już jechać :Oczko:

Lema
A powiesz mi o co chodizlo z ta miedniczka?

Ta miedniczka jest ekstrarenalna, bo znajduje się tuż poza nerką a powinna się znajdować wewnątrz nerki, ale nie jest to coś złego i to nie powoduje bólu.

Lema – super buty ma Franio :Uśmiech:, takie chłopięce. Przypominają mi fasonem trochę butki, które Kwiaciarka kupiła Eli. Chyba ten sam projektant je projektował :Śmiech:
A ile zapłaciłaś za nie?

asia78
No i Pola chora :( gardlo czerwone,nos przytkany,ale bez katary i mowi dziwnie.
:Smutny: Zdrówka!!!

kajocha
Dziubala

Teraz na weselach zdecydowana większość ma sukienki do kolan, takie rozkloszowane od pasa w dół. W sukienkach długich (do kostek) już się nie chodzi na wesela :Oczko:
Tylko nie kupuj czarnej. Okropnie wygląda dziewczyna w czarnej sukni na weselu (nawet najpiękniejszej), bo wygląda jakby przyszła na stypę. Wesele to radosny dzień więc powinny dominować jasne kolory (niekoniecznie w dosłownym znaczeniu) :Oczko:

eeeee, jak dla mnie to i w czarnym ładnie :yes: moja teściowa miała na weselu swojego syna (mojego szwagra) przepiękną biało czarną garsonkę i wyglądała pięknie :)

Ja nie mówię, że czarny jest brzydki (bo nie jest), tylko, że w czarnym nie powinno się chodzić na wesele. To nie pogrzeb. Nawet savoir vivre tego zakazuje i słusznie! :Oczko: