Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

RenataOslo
aida77
Smok to male piwo..palec to masakrab:nie_mam_pojecia: Kaja do dzis zaypia z palcem..probowałam oduczyc,m nei dalam rady, walczylam z dominka, wiem ze by sie udało, ..ale budzila mi na=talie i karoline, ..odpuscilam :(

tu masz rację, widziałam paluszka chudego od wyssania
a Dominika smoczka nie chce zwamian za paluszka?

Renatko, ile godzin z ryczaca ja przesleczałam :( No nie chce, moze by łyknela, gdybym miala tylko ja, ale jak mi sie trojca rozwrzeszczy..to wymiekam i godze sie na plaucha :(

Moze wiecej pokoi, ale nie mamy, no i sie budza, nie bardzo potrafię to ogarnac..

aida77
RenataOslo
aida77
Smok to male piwo..palec to masakrab:nie_mam_pojecia: Kaja do dzis zaypia z palcem..probowałam oduczyc,m nei dalam rady, walczylam z dominka, wiem ze by sie udało, ..ale budzila mi na=talie i karoline, ..odpuscilam :(

Renatko, ile godzin z ryczaca ja przesleczałam :( No nie chce, moze by łyknela, gdybym miala tylko ja, ale jak mi sie trojca rozwrzeszczy..to wymiekam i godze sie na plaucha :(

Moze wiecej pokoi, ale nie mamy, no i sie budza, nie bardzo potrafię to ogarnac..

I tak Ciebie podziwiam za organizację, ja przy jednym czasem rady nie daję, ehh
Kiedyś to się skończy i będzie dobrze!

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

hej !

kwiaciarka
z innej beczki, niektore dzieci w Kubie klasie maja komrki , zeby miec kontakt z rodzicami ..... co Wy o tym sadzicie?

wiesz... mam mieszane uczucia ipewnie wiem z jakimi myslami się bijesz bo niby to niepotrzebne bo Kubuś nie musi wcale mieć komórki, ale gdyby coś ? gdyby musiał sie z mamą skontaktować albo coś sie nie daj Boże stało ? Troskliwa mama ma zawsze dylemat ;)

isa32
Cześć Laski :Śmiech:
o matko, ale pojechałyście ze stronami :Szok::Szok::Szok: teraz nadrobiłam i się stawiam na forum :Uśmiech:
Kwiaciarka awatarek super, dzieciaki cudne. O komórkach mam zdanie jak pozostałe dziewczyny
Alutka super Jula, zdjęcie z tatą bombowe, buciki śliczne, szkoda, że nie trafiłam na takie w sklepie u nas. Ja z tych, które muszą przymierzyć. A przy okazji kapci zetpol, weszłam wczoraj do sklepu (tego samego, w którym kosztowały 28zł) żeby kupić 20, przymierzyć czy dobre, oddać a zamówić w necie. I co? Te same kapcie kosztowały 18 :Szok: no więc kupiłam. Alka pomyka aż miło. Lepiej chodzi niż na boso. Super sprawa. Ale dobili mnie, w ciągu tygodnia obniżka o 1/3... brak słów na to zdzierstwo.

no i super, że Alka chodzi ładniej :) A ceny :Szok: !!!!!!

asia78
Myjecie dzieciaki po kupie?

jak jest mega kupon to trzeba a jak nie to chusteczkami pupke oczyszczę

isa32
Ala smoczek obowiązkowo do zasypiania, w ciągu dnia jak zobaczy to woła, jak nie to jest ok. Na razie mi nie przeszkadza, ale staram się nie nadużywać tego produktu :Uśmiech:
Śpi w łóżeczku, ale zasypia na rękach... jak już się ładnie wyciszy to wtedy przekładam ją do łóżeczka i kładę się obok na łóżku (mam tak jak Kwiaciarka dostwione do naszego) często głaszczę po pleckach. Ona bardzo potrzebuje mojej bliskości, szczególnie ostatnio, nie mówiąc o tym, że ciągle woła: tata (poza mamą oczywiście). Widać, że bardzo za nim tęskni... teraz jak wychodzę do pracy to idzie do drzwi, staje przede mną i trzyma mnie za nogi, żebym nie wyszła :Męki:

ojej... Isa... :Całus: trzymaj sie dzielnie !!

babeczqa
Moja
- za karpie na Boże Narodzenie

oooo tak :D Żeby były smaczne i nie tłuste :lol:

kwiaciarka
jeszcze sie kawki napije przed wyjsciem :)
Musze Wam powiedziec , ze Kuba zachwycony szkola, Pania :)
Zobaczymy czy pani bedzie zadowolona z niego :)

bardzo, bardzo sie ciesze :yes:

babeczqa
Wrocilam w spaceru + zakupy.
Ohh $$ leci jak zbicza strzelił.

Wczoraj przypomniala mi sie sytuacja aczkolwiek....
szlam z Oliwka na spacer no i przed nami szla matka z dzieckiem w wozku. To dziecko strasznie ale to strasznie kaszlało, ja sieprzeraziłam i wyprzedziłam ją zeby zobaczyc dlaczego ono tak kaszke....Wyobraźcie sobie było całe opuchniete, na pewno miało gorączke, czerwone, zmarnowane...noi na samym koncu ze tak powiem dlawilo sie sliną ktora mu pewnie przeszkadzalaw oddychaniu.
jak na moje oko bardzo chore....a ta matka jeszcze go wyzywala ze kaszle i co ona tak kaszle po czym podeszla do wozka z przodu dopiero wowczas kiedy zaczął sie juz dusic.
No dla mnie szok totalny!!
Niewiem , poprostu niewiem...ale w zlosci polazlam do rodzicow....z czego dwa razy sie obejzalam a to dziecko tak biedne wygladalo, mialo na moje oko okolo 2,5 latek...

ja nie wytrzymałabym... podeszłabym do ludzi i zwróciła uwagę.. ruszają mnie takie tragedie bo to tragedia jak dla mnie tak zaniedbać swoje dziecko !!! :Szok:

asia78
Zartujecie??? takiego filmu nie znac!!

nie, nie znać

aida77
RenataOslo
aida77

Aido kochana !! Jak dla mnie wielkie pokłony CI się należą bo tak jak Renia pisze, że czasami przy 1 dziecku się wymięka a Ty masz 3 szczęścia w domu! Jesteś WIELKA !!!! :36_2_46::36_2_46::36_2_46::36_2_46::36_2_46::36_2_46:

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

babeczqa
Witam
You can dance - super - podoba mi sie:)

Wstałam o 6.00 Oliwcia tez.
Kawa!. - nienawidze kawy ale pije....to moje dzisiejsze sniadanie przy diecie. Oh !:36_19_3:

babeczko co to za dziwna dieta, ktora kaze zamiast sniadania kawe pic? Jakas bardzo niezdrowa ta dieta.
Ja Wam powiem kochane, chcecie schudnac? to wezcie sobie dieta taka jak mialam ja i Kajocha w ciazy z powodu cukrzycy :) murowane zgubienie kg, ale duzo samozaparcia potrzeba i czasu zeby sobie zdrowo gotowac :)

Chlopaki wyszykowania poszli do swoich zajec, ja mam obiad z wczoraj, sniadanie wszamalam , teraz kawa :)

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Witam z rana:Śmiech:

Noc pieknie przespana, do 6.30, a u nas to jest baardzo dlugo. Ale to dlatego, ze Francio poszedl pozno spac, mielismy taki cyrk z zasypianiem, ze myslalam o popelnieniu zbrodni w afekcie:Oczko: Mamy od roku bardzo nieciekawych sasiadow nad soba (np. jak wrocilam z Franiem ze szpitala to robili remont i potrafili o 23 cos wiercic:Histeria:) no i wczoraj byla u nich jakas impreza. Bylo tak glosno, ze szok i Francio juz zapadal w sen i budzil sie, bo jaki halas mu nie pozwalal zasnac. I tak przez godzine, tylko po jakims czasie to juz byl taki rozdrazniony, ze caly czas plakal. W koncu jakos go uspilam, na rekach, ale gdyby mi sie napatoczyl ten sasiad to chyba by do rekoczynow doszlo:Zły:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Witam czwartkowo

Wieczór nie wpadłam, bo miałam papierkową robotę z biura K. Muszę sobie policzyć słono za te 2 h pracy :sofunny:

Nocka z 1 pobudką Maciusia na herbatkę więc ok. Rano znów problem z pójściem Adasia do przedszkola. Ja widzę, że on się boi, że po niego nie przyjdziemy, bo po setki razy pyta czy na pewno przyjdziemy. Nie wiem skąd mu się to wzięło, bo przecież codziennie go wcześniej odbieram?

Alutka7912

Przypomniała mi sie pewna sytuacja... Kiedys jak bylismy nad morzem to brzegiem przechadzała sie trzyosobowa rodzinka:matka, ojciec i córcia. Dziewczynka ok.4 lat. Uchachana od ucha do ucha, świergoliła cały czas i pytała wciaz o cos rodziców a oni tak jakby jej nie zauważali. W pewnym momęcie dziewczynka podbiegła do mamy i woła do niej z uśmiechem "Mamusiu Kocham Cię" a matka na to nic, nawet sie nie uśmiechnęła (inna to by dziecko przytuliła i powiedziała przynajmniej Tez Cie Kocham). Ale najbardziej rozbawiła mnie gdy zapytała taty:
- tatusiu, jak byłes mały to kim chciałeś byc w przyszłości??
a tato na to:
- nikim!! (żeby zbyc córkę)
a ona na tao:
- czyli tym kim jestes teraz?? :sofunny:
Normalnie az parsknęłam śmiechem hihihihihihiŚwietnie dziewczynka podsumowałą tatę :sofunny:
Tylko czy dało mu to potem do myślenia?