Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

kwiaciarka
Moj tata wczoraj do mnie mowi, ze moze wstrzymac sie z operacja tarczycy...... a za chwile mowi, no tak, ale jakby ciaza , to lepiej miec wyciete.
Ja na to - jaka ciaza? ja juz zakonczylam ciazenie
A moj tata na to - a co, bedziecie adoptowac?
heheheh zarciki sie go trzymaja, on zawsze mi wciska, ze powinnismy miec 3jke :)

no Agniecha - ojciec mądry człowiek jest :mdr: coś dodać ? :Oczko:

kwiaciarka
hmm Jackson zmarl na zawal serce - pewnie mial niezla treme przed powrotem na scene do tego leki wiecznie jakie bral... smutne, ze juz go nie ma.

ja dzisiaj na pudelku przeczytałam i na onecie sporo czytałam... niby jakiś tam pisenkarz, ale to KRÓL POPU i jakoś tak łyso...

isa32
brzuch od @ masakra... pociesza mnie tylko to, że jutro będzie już lepiej. Drugi dzień to zawsze katastrofa ::(:

oficjalnie dołanczam do grupy rozciekniętych lipcófffek - od kilku godzin mam @... akurat na weekend Isunia wiec sie nie maertw, sama nie jestes we bólu i cierpneniu hehe, ja i Asia sie dołanczamy we cierpieniach :D

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

Nie wiem czy to dobrze i pedagogicznie, ale Pola idzie dzis spac w balaganie. Przed spacerem pociela kartki na male kawalki jak pol pudelka zapalek. Prosilam ja zeby posprztala przed saocerem. Nic. Po spacerze. Nic. W koncu A. jej pomogl, ale tylko troche. A ona dalej nic. Nie obejrzala Hello Kitty i dalej nic. Wiec zostawialam jej to na noc. Zawsze jej to obiecywalam, ale dzis to juz mnie wkurzyla

A gdzie babeczka? Zawsze o tej porze bywa

asia78
Nie wiem czy to dobrze i pedagogicznie, ale Pola idzie dzis spac w balaganie. Przed spacerem pociela kartki na male kawalki jak pol pudelka zapalek. Prosilam ja zeby posprztala przed saocerem. Nic. Po spacerze. Nic. W koncu A. jej pomogl, ale tylko troche. A ona dalej nic. Nie obejrzala Hello Kitty i dalej nic. Wiec zostawialam jej to na noc. Zawsze jej to obiecywalam, ale dzis to juz mnie wkurzyla

mysle ze dobrze. Przeciez krzywda jej sie nie stanie jak bedzie spala w balaganie. Skoro juz nie raz mowilas ze tak zrobisz to zobaczy ze nie "rzucasz slow na wiatr"

http://suwaczki.maluchy.pl/li-6142.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-6143.png

kwiaciarka
wlasnie cala rodzina ogladalismy "Toy story 2 "- nawet Ela ogladala - szok, 1szy raz bajke ogladnela :)
Fajny film, wciagnal mnie.

Asia w kinach od 30 graja Epoke Lodowcowa 3 w trojwymiarze - idziesz z Pola?
Ja ide z Kuba , juz mi bilety kaze rezerwowac, ale bedziemy musieli isc pare dni pozniej, na weekend przyszly, jak wroci od babci.

te zzamiearzam isc, a jesli chodzi o bajki, to Vic uwielbia od niedawna, ja i tak wiekszosc znam na pamięc...:big_whoo:

kwiaciarka
Ja mam dwie aventa, w zmywarze chodza ciagle, ale jakos sie nie podrapaly jeszcze mocno.
Spokojnie wytrzymaja do konca - Ela juz wieczorem rzadko butle je, ale rano i owszem :)
Wieczorem ostatnio wola jajo, bulke....

Ja Vickowi dawalam butle tylko do odkarmienia po pobycie w szpitalu,potem sie na niej uczył "sam" zasypiac, odstawilam mu (dostaje wode) jak rozwineła sie próchnica poantybiotykowa - swoja droga naprwde niewiwle mozna zrobiv, dzis mu sie ukruszyl kawalek "dwójki" a miał juz 5 razy fluorowanie , myje mu te ząbki, dostaje tableki z fluorem dla dzieci i naprawde mam nadzieje, ze on sobie tych ząbkow nie zje...:36_2_58:

kwiaciarka
Jeny dziewczyny powiedzcie , ze lipiec bedzie upalny, bo co my za urlopy bedziemy mieli ????
Juz nie wspomne, ze Kuba chodzi i medzi co z ta pogoda, bo basen chce rozstawiac.

oby nie padalo!!!!!!!!!!!!!!

kwiaciarka
czesc
Ela 1sza noc bez pieluchy - oki, rano wstala i siku na nocnik. Postanowilam ,ze w nocy tez bedzie bez pieluchy.

Mialam Was pytac i zapomnialam, jak gadalysmy o wypoczynkach, to takie pytanie mi sie nasunelo -
moj wypoczynek ma caly tyl , boki i spod ze skory ( tylko poduchy sa z materialu) i poradzcie co jest dobre do czyszczenia/konserwacji skory - kupilam taki w spraju balsam co sie nazywa BUFALO ( z bykiem) - ale jak rozpryskiwalam na wypoczynku to mi pewnie o panela zahaczylo, pozniej byly cale sliskie. Bufalo dobre, czy jest cos lepszego?

:brawo: dla Eli!!!
a do kanapy kup jakis srodek w płynie, nakładasz szmatka, pieknie sie swieci, to takie mleczko do skór, nazwy nie pamietam niestety:lup:

Monika-kr
isa32
Hej Monika ::): to są tego typu książeczki z magnesami. Ja kupowałam Ali w tesco nie przez internet. Alka uwielbia różnego rodzaju układanki, więc u nas to się sprawdza.

Kształty Ruchome Magnesy | Praca Zbiorowa → Księgarnia Gandalf

dzieki jak bede w tesco to kupie:)

tez poszukam w tesco!

a tak a propos, to w PL mieszkanku sie posunęłoo o drobiazgi - TV juz wisi na scianie, szafka dodoatkowa jestitepede, małż się pyta smsem kiedy przylecimy, ja mu na to ze niedlugo, a potem spraqwdzilam ceny biletów na loty i jest masakra!!!!!!!!zwlaszcza ze chcialam pobc 2 tyg i wracac, ale 1200zl nie wywale tylko po to zeby pojechac bo on ma widzimisie, mnie tu dobrze...

POzrawiam!!!!!!!:smile_move::smile_move::smile_move:

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

hej foremki!!!!!!

obkupilam młodego na wyprzedaży w Mothercare, ma 14 par majtek (2x po 7sztuk w paczce, paczka za 30zl) kurtke na polarze jakby potrzebowal cieplejszej za pol ceny (45zl) body z dlugim rekawem no niestety pogoda taka ze miec musi za dość (7szt za 50zl w paczce) skarpetki (5 par za 21 zł) i 2pak bluzy za 39zł - tak sie pytam co wy na te ceny, bo ja mam troche zaburzone proporcje kupowaniem raz tu a raz w Norge - to drogo czy w normie??
dosoam ze ciuchy sa super gatunek!

a dzis pierwsze chodzenie po domu bez pampka, siusiu jedno sukces, qpka i siusiu kolejne tez, nastepne złapałam w połowie...do drzemki pampek, uciekam bo sie synus budzi.

PZDR!!!!!!!

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon