Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

MIalam przed chwila ksiazkowy atak zlosci. Stefan byl na tarasie w dlugich spodniach, wiec przynioslam krotkie i mu zalozylam przy wielkim wrzasku. Chyba cala ulica slyszala:Zły: Polozyl sie na trawie i darl sie w nieboglosy. Wytrzymalam 6 minut. Zakladal sobie koszulke na glowe, wiec mu ja zdjelam. I nastapila cisza natychmiast:lol:

asia78
Od wczoraj jestem cala spuchnieta. Z dumy:lol:Pani Poli od baletu powiedziala tak:" Polu wspaniale tanczylas. Trafisz do drugiej grupy". Tak nam przekazala Pola. Chyba by sobie czegos takiego nie wymyslila, bo nie bylo tego typu rozmow. Musze w poniedzialek pojsc porozmawiac z pania.:smile:Jesli to prawda to 2 grupa jest juz z podstawami baletu (bo teraz to rytmika) i sa tam dziewczynki 5-8 lat

:brawo::brawo:
ja Ele tez najpierw na rytmike zapisze, ale jako wstep do tanca nowoczesnego :)
asia78
Operacja mojej Babci na jaskre nie udala sie. Ma stan zapalny, chociaz minelo juz chyba z 1,5 miesiaca. Prawdopodobnie za gleboko szwy zrobily :Zły:I oko niegdy nie bedzie sprawne ::(:

przykro mi bardzo
asia78
Ogladalycie wczoraj Wojewodzkiego?? No wpienil mnie koles!!:Zły:Byl u niego Zanussi, jakby nie patrzec postac wybitna. A ten caly czas gadki:" Dlaczego Pan zatrudnil Dode?? " I cala rozmowa o Dodzie!! A na poczatku smial sie z Zanussiego, ze nie zna jezyka mlodziezowego i slow typu: wyczesany, lachony i inne. A co uz mnie rozwalilo to. ze najpierw chcial przejsc na TY!!! Gdzie tu maniery!! Facet moglby byc jego ojcem, postac wybitna a ten tu wyskakuje z Ty!!:Szok: Zanussi sie nie zgodzil i slusznie:lol:Potem tez tak mowil:" Moj kolega Krzysiek Zanussi":Zły:Co za cham:takwyszlo:

Ogladalam i czekalam kiedy Zanussi sie wpieni, bo mnie juz bral nerw na tych wlasnie wyczesaniach i innych pierdolach, jakby to najwazniejsze bylo.
P. tez mowil ze debil jakich malo.
Chcial goscia otworzyc psychicznie - oszolom

A widzialyscie odchudzona Muche? no niezle wyglada, jeszcze niedawno grubasek a tu jaka laska. Zaraz Wojewodzki znow zacznie moze podchody do niej na nowo :)

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png