Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

babeczqa
Czesc

Nocka do 4 OK pozniej Oliwia za wszelka cene chciala do mnie tak lezala i patrzyla i zasnela.... i spalysmy do 7.30.

A co na dworze????????????KOSZMAR!!!! SNIEGU WUCHTE I JESZCZE TROCHE!!!!Masakra po co mita zima jak za pasem juz wiosna??:Szok:

A wy jeszcze spicie??:lol: haaalloooo

U nas dzis juz wiosna. O 11 najpozniej idziemy na dwor!

Alutka7912
Cześć laseczki :Oczko:
Witam prawie wekendowo :Oczko: Czuje sie na szczeście lepiej tzn. że antybityk jednak działa :Oczko:
Jula spała całą noc tak więc i ja jestem wyspana - to taka tranzacja łączona:Oczko:
A wczoraj moja mała dama niespodzianke mi zrobiła :Szok: zaraz wam napiszę jaką....... Jak jadłam wczoraj obiad podbiegła do mnie i zaczęła pokazywac na pieluszke i przestępować z nogi na nogę (to znak że chce qpę) Zaprowadziłam ja więc do łazienki, posadziłam na nocnik, dałam jej do zabawy mydła :Oczko: i poszłam dokończyc obiad. Jak weszłam po 5 minutach do łazienki to zastałam Julkę stojącą nad nocnikiem, jej kupa leżała na chodniczku obok sedesu a pozatym cała podłoga, jej spodnie i rajstopy były obsikane:surprised: Normalnie nie mogłam z niej :Szok:

:brawo:za zawolanie. U nas nocnik poszedl w kat tylko sedes z deska. Ale na razie tylko siedzi, nic nie robi:takwyszlo:

RenataOslo
hello,
u nas nocka przespana w calosci bez buczenia o smoczek :36_1_1:

Czesc Babeczko, Alutko!

:brawo:A to byla pierwsza noc bez smoka? Renata masz te sama komorke? Bo pisalam Ci wczoraj eska i nie odpisalas?

RenataOslo

Asia, mam ta sama caly czas, tylko tu w NO lezy w szafce, bo nie korzystam i jak sie rozladuje a ja nie zauwaze to nieraz lezy kilka dni wylaczona-tak jak w tym przypadku. Aha. Bo wczoraj na tvn style byl nowy program Zawadzkiej. I bylo o tym co czuje 12 letni chlopiec, ale to beda jeszcze powtarzac:yes:A masz style?

Takie kupilam buty dzieciakom
Pola Decathlon - buty QUECHUA - Forclaz 50 Jr QUECHUA - do regularnych, krtkich wędrwek w terenie średnio grzystym, w bezdeszczową pogodę.

Funio Decathlon - buty QUECHUA - Forclaz 50 Jr QUECHUA - do regularnych wędrwek po szlakach turystycznych, w terenie średnio grzystym, w bezdeszczową pogodę.

W rzeczywistosci sa troszke dluzsze, bo tu wygladaja na takie plaskie a dlugie

asia78
RenataOslo

Asia, mam ta sama caly czas, tylko tu w NO lezy w szafce, bo nie korzystam i jak sie rozladuje a ja nie zauwaze to nieraz lezy kilka dni wylaczona-tak jak w tym przypadku. Aha. Bo wczoraj na tvn style byl nowy program Zawadzkiej. I bylo o tym co czuje 12 letni chlopiec, ale to beda jeszcze powtarzac:yes:A masz style?

Mam i nie mam :Rozgniewany::Rozgniewany::Rozgniewany:
Tzn, caly pakiet polsatu i k... balkon na ktorym jest antena nie lapie sygnalu!!
Juz przychodzil spaecjalista od anten i lapal sygnal jakim brzeczkiem i nic, nasze mieszkanie w srodku bloku, nad nami balkon z zadaszeniem i brakuje nam kolo poltora metra, by zlapac sygnal a administrator bloku sie nie zgodzi na antene na dachu, oni maja swira na tym punkcie, bo blok bedzie sie zle prezentowal. Wszystko przemawaia za tym, ze polskiej tv miec nie bedziemy na tym mieszkaniu.
Jedyna szansa w sasiedzie /obok domek jednorodzinny, gdzie na garazu wisi satelita/, T myslal go poprosic, by nasz konwerter podlaczyc, ale po 1 nie wiadomo, czy sie zgodzi, po 2 czy administrator sie nie czepi, ze kabel wisi na elewacji a po 3 trzeba jeszcze przez ogrod poscic w ziemi na dlugosci 30 metrow /teraz odpada, bo snieg a trzeba zakopac, bo kosiarkami przeciez beda jezdzic/
czarno to widze

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

Alutka7912
Jula ostatnio bardzo polubiła ser :Oczko: Podchodzi do lodówki i próbuje ja sama otworzyć a jak nie daje rady to wołmnie ale ciągnie za soba do kuchni, każe lodówke otworzyć...wtedy sama wyciaga pojemnik z serem i woła mniam mniam :Szok: A jak mówie do niej żeby powiedziała ser to mówi NIE :Szok: i tyle :Oczko:

Franek najchetniej jadlby tylko serki i ser:yes: Jak za duzo zje to wychodza mu na buzi krostki, wiec jest problem, bo musze mu bardzo ograniczac nabial.

kwiaciarka
A Ela wlasnie ostatnio nie chce nawet seka wiejskiego , ktory tak uwielbiala. Suche bulki, ewentualnie z maslem, wedlina nie, ser nie, dzem nie, nic, nie wiem co ja opetalo, tylko drugie dania by palaszowala,az brzuch peknie.

A Franek ostatnio ma tak, ze chce wszystko na raz, po czym nie je nic. Krzyczy: bamka, buśko, guśke, inka, ebe, bułka, mećko, kaśka( bananka, jabluszko, gruszke, wedlinke, chlebek, bulke, mleczko, kaszke)- taka chyba byla litania dzis z rana:Szok: Oczywiscie zaczelo sie od stania pod lodowka i wolanie- seje, seje, czyli serek, tlumaczylam, ze nie ma i ze mama kupi pozniej, to mi pokazal na przedpokoj i mowi: but:Oczko:
kajocha
ale wiecie, Alka to już wszystko powie, jak jeszcze czasem nie chce czegoś powiedzieć to ją prosze a ona powtarza, wali całymi zdaniami, opowiada mi: " Ajusia pacielek, konieka śybko biegał" czyli, ze byla na spacerku i widziala konika co szybko biegał :Szok: poważnie wali mi całymi długimi zdaniami !! rano sie budzi i mówi tak: Eduś(czyt. MAMA :Szok: ), choć kasie źrobić minutke :sofunny: no mówię Wam jak ona szczeka czasami to az mnie brzuch boli ze smiechu, a jak przeżywa jak opowiada az sie zapowietrza bidusia :Oczko:

:brawo: Rewelacyjnie Ala mowi::): Przepieknie::):
Dziubala
Alutka – podejrzewam, że to piątki, tam samo kiedyś płakał jak mu trójki wychodziły. Dziś na noc od razu dam mu czopka.

Biedaczek::(: Jak dzis noc minela?
Franusia tez mecza zabki, ale on nie placze w nocy tylko strasznie sie wierci. I w dzien jest marudny, zlosci sie o byle co::(:
isa32
Mam szukać jakiegoś fajnego ośrodka w czerwcu. D. stwierdził, że on chce porządne warunki bo za stary jest na inne :Szok: osłabia mnie czasami... no ale... także szukam i jedziemy na 2 tyg. nad Bałtyk. Bardzo się cieszę :yes::great:

Super::): Ja wakacje mam na budowie:Oczko:

Alutka7912
Cześć laseczki :Oczko:
Witam prawie wekendowo :Oczko: Czuje sie na szczeście lepiej tzn. że antybityk jednak działa :Oczko:
Jula spała całą noc tak więc i ja jestem wyspana - to taka tranzacja łączona:Oczko:
A wczoraj moja mała dama niespodzianke mi zrobiła :Szok: zaraz wam napiszę jaką....... Jak jadłam wczoraj obiad podbiegła do mnie i zaczęła pokazywac na pieluszke i przestępować z nogi na nogę (to znak że chce qpę) Zaprowadziłam ja więc do łazienki, posadziłam na nocnik, dałam jej do zabawy mydła :Oczko: i poszłam dokończyc obiad. Jak weszłam po 5 minutach do łazienki to zastałam Julkę stojącą nad nocnikiem, jej kupa leżała na chodniczku obok sedesu a pozatym cała podłoga, jej spodnie i rajstopy były obsikane:surprised: Normalnie nie mogłam z niej :Szok:

Dobrze, ze juz lepiej z Toba kochana::):
RenataOslo
hello,
u nas nocka przespana w calosci bez buczenia o smoczek :36_1_1:

Czesc Babeczko, Alutko!

Super::):

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

RenataOslo
Dziewczyny, lubia Wasze dzieci myc zabki?

Mikolaj myje kilka razy dziennie, no ma chopla w tej sprawie.

Tak to jest ukochana czynnosc Stefanka. Zabranie szczoteczki po 20 min skutkuje histeria z rzucaniem sie na podloge. Ja mu najpierw daje, troche poczysci i ogryzie, potem biore druga (bo pierwszej oczywiscie nie odda) i poprawiam. Plucze mu tak jak kwiaciarka Eli, ale powoli uczy sie wypluwac paste. Na koniec on poprawia po mnie a potem ja mu wydzieram szczotke po wielu namowach, zeby oddal