Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

isa32
Asia no fajne, ale mnie się jakieś mało praktyczne wydają :oops: Muszę teraz Ali kupić nowe ręczniki i szlafrok. Bo tylko jeden ręcznik z kapturkiem nadal dobry :oops:

Stefan szlafrok ma jeszcze dobry, na Pole niby 116, ale taki jakis kusy sie zrobil:Szok:

Alutka7912
Ja dla Julki nie mam specjalnego ręcznika, uzywa normalnych tzn. takich jak my z tym że nikt z nas sie w nie nie wyciera :Oczko: A szlafroka nie ma i chyba jej nie kupie bo i po co :Oczko: Póki co w piżamie nie lata po domu a pop kapieli od razu idzie spac. Może jak bedzie wieksza to cos kupię :Oczko:
Ja pierwszy szlafrok kupilam dzieciakom jak mialy gdzies po 8 miesiecy

Dziubala
Asia - bardzo fajne wzory ale dla mnie niepraktyczy taki szlafrok. Wolałabym jeśli już żeby był większy w części ręcznikowej żeby można było zasłonić całe ciałko albo po prostu tradycyjny szlafrok. Właśnie muszę jakiś fajny kupić Adasiowi, a Maciuś dostanie w spadku po braciszku.

Dla mnie bardzo praktyczny, bo jak sie idzie na basen i potem przechodzi z goracego jazzuzi do szatni to jest zimno a w reczniku sie wije cale dziecko. Tak sie zawinie w takie poncho i git. Ja mam dla nich takie gube reczniki z decathlona:yes:

Dziubala
kwiaciarka
Sluchajcie jak Ela ma zapasu 1cm w polbutach to za duzo? ile max moze byc zapasu - mowa o polbutach :)

A to dokładnie 1cm? Jeśli Eli się dobrze chodzi i nie widzisz żeby miała z tym problemy to ok.

Maciuś od tygodnia w półbutach, fajnie, jeszcze żeby te kurtki zimowe zrzucić i będzie git :Śmiech:

ja tez kupilam Mikolajkowi polbuty, cos podobnego do tych trzewiki GARVALIN R34 / WYSYŁKA GRATIS !!! (554000236) - Aukcje internetowe Allegro

Dziubala
asia78
A rozmiarowo kupilam mu 25. Nie widze, zeby sie przewracal ani zeby mu bylo niewygodnie

25? Wow! Maciuś ma 21 :Śmiech:

no faktycznie 25 to dosc duze, ja kupilam 24 i maja okolo 1 cm luzu, ale kazda firma inna miewa rozmiarowke

Alutka7912
Dziewczyny ile dziennie wypijają wasze dzieciaczki?? Chodzi mi o soczki, herbatki, wodę itd. Jula pije róznie, raz wypije 500 ml raz więcej a czasem mniej....

isa32
Alutka7912
Dziewczyny ile dziennie wypijają wasze dzieciaczki?? Chodzi mi o soczki, herbatki, wodę itd. Jula pije róznie, raz wypije 500 ml raz więcej a czasem mniej....

ok 300ml, ale ona zawsze piła mniej niż inne dzieci :yes: ale do tego rano i wieczorem butla mleka ok.240 każda, więc wychodzi tak samo :Oczko:
i u nas tak, tylko mleka ok.300

u nas znow problem wagi, Mikolaj wazy 16 kg i mierzy 89 cm, znow dieta i mleko z kartonu 0,1%

isa32
Alutka7912
asia78

Tez mniej wiecej tyle

Moja stronka!! Za moich chlopakow!! Zeby szczepienie poszlo im gladko i bezbolesnie!!

życze im tego z całego serca :Całus:

i ja :Całus:

i ja rowniez

Dziubala

Aaa, mamy już zarezerowane wakacje :lol:

gdzie??? :Oczko:

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

Czesc

U nas deszczowo dosc...pokropuje ale i tak musze wyjsc po chleb....
Nocka ok...Oliwka spala do 24.00 pozniej sie przebudziała bo K. wlazil do wyra i takz awsze glosno to robi ze ja obudził:Zła: no ale herbatke dostala i spala do 6. pozniej wzielam ja do siebie i do 7.30 przespala obudzila sie w dobrym humorze,z jadla pieknie chlebek...no zobaczymy co dzien namprzyniesie.
Dzisiaj K. ma szkole wiec ogolnie rzecz biorąc to siedze sama do 22.00 :lol:
No... to wlece jak wroce:lol: A wy panny gdzie???:Oczko:

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

Nie Asia:)
Wole je robic sama...a jak cos poyrzebuje ciezszego albo zapomne K. bez problemow robi oczywiscie:)
Ale jak idzie na 6 do pracy to o 5 wstaje a wtedy sklepy zamkniete....A ja chleb zawsze rano swiezy kupuje:lol: a jak on wraca to jest pora obiadu a ja wtedy juz wsyztsko mam:)
Tak jakos... ale robi tez zakupy robi...ale jak ja bym ich nierobila to bym w domu chyba zakorzenila sie juz na amen:lol:

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

Witam przedweekendowo ::):
Nocka spoko, o 24 Ala przyszła do mnie, właściwie kładłam się o tej godzinie, więc od razu z nią poszłam spać :Oczko: I do 6.20 ślicznie spała :yes: O smoku przestała nawet mówić :great: Ale usypia ze mną, więc trwa to pewnie z 40 min. bo musi opowiedzieć cały dzień wrażeń, że klocek zginął, że mam jej kupić płytę króliczka titu itd. :Śmiech: w międzyczasie dostałam 34 buziaki :Szok: policzyłam :Oczko:
Miłego dnia ::): U nas tradycyjnie szaro, ale przynajmniej nie pada.
Mamy kłopot z przyłączeniem mediów do działki i mnie szlag trafia jak nie wiem, bo mówiłam przed aktem jeszcze naszym przyszłym sąsiadom, żeby nie godzili się na służebność drogową, tylko wymogli od zbywców, żeby przekazali to gminie. Ale oczywiście jest inaczej :Zły: ale to wszystko do wyjaśnienia. Tyle, że najwyżej będziemy musieli wszystko sami robić, czyli będzie to nas więcej kosztować :oops:

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png