Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Dziubala
Asia - Ty to mnie ciągle zaskakujesz z tym co dawać a co nie :Oczko:
Ja myślałam, że Twój Stefcio to już wszystko je :yes:

Nie, jeszcze nie, chociaz ma chyba bogatszy jadlospis, szczegolnie warzywno-owocowy niz Pola. No zadnych owocow nie che. A nie przepraszam je: banany, mandarynki i jablka. A z warzyw to tylko ogorki, no i te co w zupie. Zje tez marchewke z groszkiem i buraczki aha i kukrydze

Dziubala
Dziewczny, grzecznie Wam się kąpią dzieci? :Śmiech:

Z tym bywa roznie, jak oddzielnie to grzecznie a jak parami to nei. Kiedys nie kapalam ich razem, a wlasciwie to A. ich nie kapal, bo jak wiadomo ja tego nie robie.:yes:Ale teraz jakos tak sie utarlo, ze parami. Jak jedno idzie do wanny a to drugie zauwazy to szybko lecie zeby je tez wsadzic. Wyjatkiem jest wczesniejsza kapiel Funia spowodowana kupa. Wtedy Pola ustepuje, chociaz i tak przed napuszczeniem wody myje mu sie tylek

Alutka7912
kajocha
kurde... pora na Gripex hot activ... chyba sie po... bleee

Kajoszko :Całus:

A propo pawików :mdr: Jula wczoraj na podwieczorek najadła sie naleśników z powidłami (powiedzmy że nałykała się nie gryząc) i póxniej po kolacji puściła pwika na pół pokoju aż zakrztusiła sie i nosem też jej poleciało :Szok:

Ala protestuje, ale jej friduje nosek tyle ze jej nic nie wyjdzie. Jej sie leje ale w niewielkich ilościach, cały czas leci a tak żeby ściągnąć katar to nie ma co. Mam wrażenie że jej harczy w tym nosie (gotuje sie az!) ale gdzies głęboko. Ona ma nos zatkany i jak je psikam sterimarem to wypływa mi całośc co jej wpsikam tak ma nos zatkany ehhh

babeczqa
nalesniki dajesz juz? smazone?? hmmm
ja wczoraj dalam z powidelkami chlebek ciezko zasypiała chyba brzusio bolał Oliwke.

Ala zjadała dzisiaj ze mną barszcz czerowny ze smazoną cebulką na kostce rosołowej robiony był :D a jakis czas temu wcinała pieczone skrzydełka a kurczaka :D poprosze o lincz :sofunny: :Oczko:

Alutka7912
Jan Machulski nie żyje ::(:
  • Kolejny wielki człowiek odszedł z tego świata.....

• ogromna strata...

• asia78
    On taki mezczyzna jak my wszystkie dziewice:sofunny:

:sofunny: az oplułam sie :D

asia78
    Mama mi mowila, ze przeciez w nalesnikach nie ma proszku do pieczenia, wiec mozna dawac.

Kurcze wychodze na jaks coreczke mamusi, mama to mama tamto:oops:

a daj spokój ! ja to we wszystkim mame pytam jak nie wiem, a bo mama jest dla mnie zworem i wole zadzwonic do mamy niz isc na góre do teściowej :D

Dziubala
    Dziewczny, grzecznie Wam się kąpią dzieci? :Śmiech:

Ala grzecznie :yes: ale Twoji chłopcy są the best w wannie :D rewelacyjne foteczki :lol: mi sie najbardziej podoba ta miarka z proszku :D :D :D

asia78
    Poszlabym na dyskoteke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda, ze moj maz nie tanczacy:(

ja z Tobą ide, ale wiesz jest problem bo ja wypijemy ze 2 piwa to jeszcze zaczniemy tańcować tak, ze nas wyproszą :D

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

hello, ja dopiero teraz czytam zaległośći, z mamcią plotkujemy za wsze czasy :)

Lema
    Renia- jak wysypka Mikolaja?

Alutka7912

Reniu - wapno Mikołajkowi pomaga??

:23_30_126:

daję mu wapno, ale w/g wcale nie ma poprawy, nie drapie tego i gorączki tez nie ma.

Dziubala
    No właśnie, Aida ma dziś urodziny ::):

Wszystkiego najlepszego Kochana! Dużo szczęścia, zdrowia i powodów do uśmiechu każdego dnia! :Całus:
    i ja sie przyłączam do życzeń

Alutka7912

A propo kupki...Jula wczoraj pierwszy raz zrobiła kupke na nocnik :lol: :

:36_7_8::36_7_8::36_7_8:

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

Dziubala
    Kajoszka - po drodze między Gripexem a antybiotykiem jest jeszcze sporo leków. Poproś lekarkę żeby dała Ci coś mocniejszego ale nie antybiotyk.

tez jestem tego zdania!

cohenna
    Dieta czyklli po francusku - innych jeszcze nie próbowałam

Keks i seks :36_2_27:

dobre, nie słyszałam tego powiedzonka hehe

Sinka
    Byłam dzis u ortopedy i okazało sie że mi łękotka strzeliła w kolanie !!!

Zdróweczka Sinko!!

babeczqa
    nalesniki dajesz juz? smazone?? hmmm
    ja wczoraj dalam z powidelkami chlebek ciezko zasypiała chyba brzusio bolał Oliwke.

Mikołaj tez juz jakiegoś czasu wcina naleśniki!

Alutka7912
    W. uwielbia budyń waniliowy :Oczko:

oooo, mój T również!!!!

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

Dziubala
    kajocha
    u nas mimo że nie prasuje to ciuszki też wyglądają super :yes: a jak dam Lenora to ciuszki są tak miękkie, że aż miło :D zresztą ja daję Lenora do każdego prania, nawet do pościeli :yes:

Ja też do każdego prania dodaję płynu do płukania. Ale po prasowaniu ubrania są jeszcze miększe :Śmiech:

dziubalko ...możliwe, ale mi to naprawdę zwisa ;) znaczy nie, że nie doceniam , ale sama Nie wyrabiam i musi starczyć i bez tego :)