Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć dziewczyny :wink:

Nadrabiam dzisiaj zaległości w pracy :wink: W pokoju mam tak gorąco że aż nie ma czym oddychać...drzwi i oka pootwierane ale przecież człowiek w przeciągu siedzieć nie może.::(:

Asia - skąd w takim razie bierze wodę do zrobienia herbaty czy mycia??

Lema - Julka już śpi u siebie (tz znaczy przez ostatnich kilka dni tak śpi i mam nadzieje że jej tak zostanie) dzięki czemu ja się mogę wyspać no i W. też :wink: Ale ja ile bym nie spała to ciągle mi mało :mdr: Jak się Franio czuje??

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

asia78
Hej!!
A ja wymyslam co zrobic z Funia urodzinami. I wymyslilam tak. Zbierzemy ekipe na ognisko do Kijan. Zrobie im wyscigi w workach, wloze karteczki do balonow z poleceniami np. skacz jak zabka albo pocaluj tatusia i jeszcze jakas jedna zabawe. Kupie male zabawki na nagrody i bedzie ok. Chce tez wziac dmuchana trampoline . Zrobi sie ognisko o grilla o 18. Dobry pomysl czy niekoniecznie? Troche sie boje, bo tam nie ma zadnej toalety i warunki sa mega spartanskie:takwyszlo:

i tak swietny pomysl!!!

wez wilgotne chusteczki do mysica rak i zel antybakteryjny, plus wode w baniakach i napoi duzo i bezie git!
a siusiu czy cus to wszyscy moga w krzaczki :Oczko:

Lema
Isa przesyla pozdrowienia dla Lipcowek i urodzinowe buziaki dla wszystkich juz 3 latkow::):

Vic jeszcze tydzien,ale i tak dziekuje :)

asia78
Lema
Od kiedy wczoraj jakas kobieta do mnie zadzwonila sluzbowo i powiedziala: prosze do mnie oddzwonic, bo ja mam malo pieniedzy na koncie, a mam do pani sprawe na dluzsza rozmowe " to dzieja sie u mnie w pracy dziwne rzeczy:Oczko:

Rozwalaja mnie niektorzy ludzie:takwyszlo:

tja, a mnie ci co daja gluchacza bo maja malo na koncie i chca by im oddzwaniac...

asia78
Klade sie ok.polnocy a wstaje 8 po 8 czasem. I juz ok poludnia zasypiam na siedzaco

moze zbadaj homony tarczycy?? mozesz miec niedoczynnosc...ale najpierw zrob morfologie...

asia78
Kupie te baniaki 5l i bedzie ok:) Pola zaprosila juz pol osiedla:takwyszlo:

pieknie!!!

my dzis bylismy nad jeziorkiem popoludniu, Vic nie chccial z wody wychodzic a w domku padl jak kawka wymeczony juz o 20ej:yes:

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

::):czesc
a ja dzis tu sama? :)

Asia baniaki z woda i tak jak radzi Deva chusteczki nawilzane i git. Fajnie,ze Pola sprosila dzieci, im wiecej dzieci tym lepsza zabawa :)

U nas dzis ostatni dzien upalow, od jutra ochlodzenie - nareszcie, w pracy nie mozna wysiedziec.
Dzis jedziemy jak wroce z pracy ( pracuje do 13 w tym tyg) jedziemy nad morze.
Jutro zaprosilam sobie rodzicow na szaszlyka.

Isa osttanio pisalas, ze Ala zadaje mnostwo pytan, no to Ela zaczela - tatus a co to jest autostrada? mamus a dlaczego gwiazdy swieca w nocy ... itp :Szok: ona ma jeszcze taki nawyk , ze dlaczego to pyta po co. Np. po co kuba nie chce isc na dwor? :Padnięty:
No i nagminnie mowi ,ze nas kocha, w sklepie, w domu, na dworze wszedzie - tatus! kocham cie najbardziej na swiecie .
a wczoraj kochala tatusia za to ze lody dobre kupil, ale ona tak smiesznie mowi - tatus kocham cie, ze mi kupiles te lody ::):
Tatusiowa sie troszke zrobila, bo P. ich pilnuje w tym tygodniu. W niedziele mu powiedziala - tatus jutro mamusia idzie do pracy a my bedziemy z toba, bedzie wspaniale :)

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Cześć dziewczyny :wink:

Gorąco u nas niesamowicie, na szczęście pracujemy dzisiaj krócej bo nie wiem czy wytrwałabym w pracy do 15.30 :Szok:

Niewyspana jest bo siedziałam dzisiaj w nocy przy łóżku Julki gdyż nie chciała spać u siebie....aż w końcu jak się rozjaśniło przed 4 poszłam się położyć do siebie...

Kwiaciarko - widzę że Ali się włączył pytajnik na całego :wink: Julka tez non stop się o cos pyta.....ostatnio zapytała się co to jest biblioteka :wink: No i tez jest bardzo wylewna jeśli chodzi o okazywanie uczyć....mówi do mnie: mamusiu kocham Cie słoneczko Ty moje najbardziej na świecie :36_3_8:

Asia - maskara z tym Twoim teściem...dobrze że razem w tym domu nie mieszkacie :wink: Jak Funio??

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Alutka7912

Lema - Julka już śpi u siebie (tz znaczy przez ostatnich kilka dni tak śpi i mam nadzieje że jej tak zostanie) dzięki czemu ja się mogę wyspać no i W. też :wink: Ale ja ile bym nie spała to ciągle mi mało :mdr: Jak się Franio czuje??

Dziekie, ze pytasz:Całus: Franio lepiej, w zasadzie ok, tylko nosek ma zapchany i to mu wlasnie w nocy nie pozwala spac. Furczy mu w tym nosie, chrapie, wybudza sie, kweka, zasypia, znow to samo. Ale dzis bylo troche lepiej.

A to, czy spi u nas czy u siebie nie ma zadnego znaczenia. Jak spi u siebie to jak wszystko slysze, zanim jeszcze sie wybudzi na tyle, zeby do nas przyjsc to ja i tak nie spie. A jak jest spokojna noc to przychodzi do nas niezauwazalnie, ja juz wylaczylam czuwanie i nawet nie odnotowuje, kiedy on przyszedl, rano sie budzimy we trojke. Smieszne to jest troche, boe nie kojarze kiedy przychodzi, a wybudza mnie np. jak sie kreci w swoim lozku. Potega podswiadomosci:Oczko:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

kwiaciarka
Alutko od kiedy tesciowej nie ma, ELa tez spi u siebie, sama idzie spac i spi cala noc sama - ile ja mam w koncu miejsca w lozku hahaha przypomnialy mi sie dobre czasy, kiedy Ela spala w swoim lozeczku. A z nami spala od lutego do czerwca - wiecej nie chce heheh :)

Dla mnie bylby problem, gdybym miala zasypiac z Frankiem, to bylaby kiepskie. Ja musze sie wykrecic, ulozyc itp., gdyby on spal to bym byla spieta, ze go obudze. Nocne wedrowki nie przeszkadzaja mi:yes:

A tak w ogole to ja nie moge spac, bo starsznie goraco mamy na poddaszu. Koszmar, w pracy mam mily chlodek,w domu na dole jest tez ok, a na gorze masakra, 30 st.:Kiepsko:

Frankowi pytajnik wlaczyl sie juz dawno temu, czasem to jest cala seria dlaczego i dlaczego i dlaczego:Oczko: Ja mu tlumacze, a ten dalej drazy temat.
Okres wyznawania milosci non stop niestety minal::(: Teraz rzadko mowi, ze mnie kocha, a tacie to chyba w ogole nie mowil::(: Za to nadal najczesciej zwraca sie do mnie "mamuniu" i przytulalby sie non stop. Nad morzem mial mnostwo wrazen, nie mial czasu na takie pierdoly jak przytulanie mamy, wiec jakos zapomnialam juz jaki jest przylepny::): Teraz chyba nadrabia zaleglosci wakacyjne. Wczoraj do mnie mowi; a teraz siadaj tu, ja wejde na twoje kolana i bedziemy sie przytulac, przytulac i przytulac caly czas::):
Tak sobie teraz mysle, ze chyba najwiekszy okres pytan mamy tez za soba, juz nie jest taki upierdliwy:Oczko: Za to jest nowa pasja- rozpoznawanie marek samochodow:Szok: Nie mzona przejesc obok parkingu, zeby nie nazwac kazdego samochodu:yes: Idzie mu niezle, wiekszosc marek juz zna, najbardziej mnie smieszy: a to jest kwiat::):

Czesc!!

Znowu ten gorac!! Dobrze, ze jutro ma sie ochlodzic, szkoda ze tylko na 2 dni:oops:

kwiaciarko fajnie Wam z tym morzem:) Tez bym sie pokapala. Moze z moimi dzisiaj podjade nad zalew tez sie przekapiemy:)
Alutko Funio mowi coraz wiecej. Codziennie sa jakies nowe slowa. Wczoraj bylo Tetan psepal i gdyby nie widziala ze sie przebral to bym nie zgadla co to jest. A dzisiaj w nocy prosil mnie zebysmy poszli to tutni czyli kuchni. A no i m0wi jeszcze od 3 tyg totam cie.:36_3_8:No przekreca strasznie, ale widac, ze idzie do przodu:lol:

Lema a nie mysleliscie o kliamtyzatorze na gore? U mamy tez jest srasznie goraco a jeszcze nie moze otworzyc okien szerkoko dachowcyh, bo kicika wylazi na dach. Patrzyla na klimatyzatory i juz od 5 stowek sa jakies chinskie