Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Padne zaraz:sofunny: O 15.05 przychodzi do mnie kolezanka, ubrana w kurtke i gotowa do wyjscia, zeby cos przekazac, bo jutro jej nie bedzie. Pytam- to juz do domu dzis, ona no tak, juz czas najwyzszy, pozno juz i do mnie a dlaczego Ty sie nie zbierasz, patrze na nia dziwnie, a ta mowi: przeciez jest juz po 16:sofunny: Usmialysmy sie obie::): Rozebrala sie, odpalila kompa i siedzi do 16::): Gdyby do mnie nie zaszla to pewnie by pojechala do domu::)::sofunny:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Lema
Padne zaraz:sofunny: O 15.05 przychodzi do nie kolezanka, ubrana w kurtke i gotowa do wyjscia, zeby cos przekazac, bo jutro jej nie bedzie. Pytam- to juz do domu dzis, ona no tak, juz czas najwyzszy, pozno juzi do mnie a dlaczego Ty sie nie zbierasz, patrzen a nia dziwnie, a ta mowi: przeciez jest juz po 16:sofunny: Usmialysmy sie obie::): Rozebrala sie, odpalila kompa i siedzi do 16::): Gdyby do mnie nie zaszla to pewnie by pojechala do domu::)::sofunny:

:sofunny:

Lema
RenataOslo
siostra mojego T robial zapiekanke z ryby obsmazonej w panierce, do tego pieczarki smazone, cebulka podrumieniona, chyba byla papryka i na wierzch ser zolty, wszystko warstwami i zapieczone, pycha!
musze o dokladny przepis dopytac

Brzmi pysznie, poprosze przepis::):

i pysznie smakuje jak ktos lubi rybki
Lema, juz napisalam wiadomosc do A o dokladny przepis, bo ja tak tylko podalam z "obserwacji", wiec moglam cos pomylic, jak tylko dostane wiesci-napisze.

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif