Skocz do zawartości
Forum

Czerwcowe maleństwa 2010 :))))

Gość panterka

Rekomendowane odpowiedzi

aga82
Dziewczyny ja Was najmocniej przepraszam za te moje "zjedzone" literki ale klawiatura mi sie ciągle blokuje :(

Alez Aga nie ma za co:-) Ja znow nie mam polskich znakow wiec tez pewnie musicie sie czasami domyslac co napisalam.

Panetrko dziekuje, ze umiescilas mojego chlopczyka na piewrszej stronie, nad imieniem jeszcze myslimy:-) Ciesze sie ze wszystko dobrze po wizycie u poloznej.

Justysiu tzrymam kciuki za egzamin, wypinaj ladnie brzuszek i bedzie dobrze :-)

Elfiku sliczne ubranka

Dixi moj synus tez aktywny ostatnio, kopie mocno. Teraz duzo bryka w dzien bo wczesniej byl aktywny tylko w nocy.

Asiula i Ewcia gratki kolejnego tygodnia.

Aiti gdzie Ty sie podziewasz???

http://www.suwaczki.com/tickers/km5svcqg1kc8qciz.png http://emotikona.pl/gify/pic/niemowle.gif

:angel1: Aniolek 6tc :angel1: Synek 36 tc

Hej dziewczyny...

Zbieram się od kilku dni, aby do Was napisać, ale jakoś weny brak...

Po tej strasznej wiadomości od ASi 30 nie mogę się jeszcze ogarnąć...
Płakałam wczoraj , płaczę i dziś...

Nic mnie nie cieszy...
Już mi się nie chce remontować ani oglądać rzeczy dla baby...
Jest mi bardzo przykro....
Sama rok temu ( oj ten luty zawsze pozostanie dla mnie smutnym miesiącem )straciłam baby w 8 tc.
Wiem wiem, można powiedzieć, ze to tylko 8 tc, ale kiedy czeka się na baby 2 lata to jakby spełnił się CUD, a za chwilę BÓG ci go odebrał....

Nasze Kochane Aniołki

ostatnio dużo chodziłam po sklepach i wstępnie mam wybraną tapetę w miśki i cukiereczki taką żółciutką
nawet w sklepach z odzieżą używaną wyczaiłam niezłe śpioszki biało fioletowe z moim ulubionym króliczkiem - ,ogrodniczkiem ale oczywiscie nie kupiłam bo stchórzyłam....
Nawet M namawiał mnie na ten zakup, ale się wycofałam, by nie zapeszać...

Koleją wizytę mam 2 marca, i jak będzie dobrze, to rzucę się w szał zakupów i nic mnie nie powstrzyma....

:mama::mama::mama:

justysia_k
dobra kochane
lece na spotkanie z moja coreczka
3majcie kciuki bo nie widzialysmy sie juz miesiac :)
pewnie bede wieczorem
cu

Z całych sił trzymam kciuki kochana :great: Będzie dobrze i wpadnij się pochwalic :smile:

Natali
to ja muszę się pochwalić swoją 3 letnią panną Dusią

Ale cudna! Też kiedyś miałam króliczka :smile:

Natali

Koleją wizytę mam 2 marca, i jak będzie dobrze, to rzucę się w szał zakupów i nic mnie nie powstrzyma....

Ja tez wizytę mam 2 marca :wink: Już nie mogę się doczekac :whistle:

Natali
ja mam jak zwykle wieczorem wizytę o 20, ale bez opóźnień się nie obędzie...
To będzie koniec 23 tygodnia ciąży i gin ma maleństwo zmierzyć w każdym miejscu i zdradzić, co chowa między nóżkami.....
Pierwszy raz mamy posłuchać bicia serducha

:36_27_5::36_27_5:

Nooo to pewno nie możesz się doczekac oglądania i słuchania bejbika :love: Fajnie posłuchasz serduszka... uwielbiam ten dźwięk :love:

Moja wizyta na 13:30 i na 100% będzie opóźniona... zawsze jest :whistle:

Natali
chodzisz prywatnie ????

Tak, chodzę prywatnie :smile:
Ale opóźnienia są zawsze a bo to przyjmuje nagłe przypadki poza kolejnością, a to ktoś siedzi dłużej, a to wpadają dziewczyny "tylko z wynikami" do pokazania i siedzą długo tak jak normalna wizyta... no ale ogólnie nie jest źle. Idzie wytrzymac... a lekarza sobie chwalę bardzo!!! To anioł nie człowiek :whistle: taki wiesz z powołania :whistle: