Skocz do zawartości
Forum

Irlandia

Gość Olimpijka

Rekomendowane odpowiedzi

urodzinki sie udaly jak najbardziej. prezenty super poza jednym bo od kochanej szwagierki dostal zabawke ktora juz ma, tzn nie dokladnie te samaale podobna. ale ona wolala sama wybrac prezent niz zapytac co kupic zeby sie zabawki nie powtarzaly.. no comment, to tylko moja szwagierka :lol:
zdjecia wrzuce pozniej bo teraz Natanek z kuzynem ogladaja CARS , maluch spi a ja ide pomoc K polozyc cd plytek...
kto wpadl na ten genialny pomysl zeby nasz taras mial prawie 30m2??? :lol:

Małgosia
Oli dawaj nam znac jak idą postępy ;)

Moniq q gdzie TY???

u nas 1.09 czyli rozpoczęcie roku szkolnego ;)
emocji było troche - ale licze ze bedzie super :great:

dam dam jak najbardziej :)

juz rok szkolny .......matko jedyna toz to wrzesien juz :D

Jak bylo???? dalas rade??? a starszy synek jak??? amlodszy do przedszkola??? pisz pisz bo ciekawa jestem :)

jestem :)
ale jak widac pozno juz wiec ide spac
u nas przedszkole zaczyna sie jutro, maluch idzie do starszakow, az sie boje bo on dopiero sredniak :) ale moze stanie na wysokosci zadania, jesli pani w niego wierzy to i ja rowniez :lol:

posiedzialam w mojej scraproom i splodzilam dwie stronki, potrzeba mi bylo odstresowac dzisiejszy pierwszy dzien powortu do pracy...
w zasadzie bez stresu ale zawiedziona tym ze mam wrazenie ze zadnego urlopu nie mialam i ze nic sie nie zmienilo

malgosia, no pisz, jak tam przedszkolaki??
poczytam jutro !!!

Moniq bo to co dobre to mija szybko i bez śladu :(a praca sie wlecze i wlecze ;)

u nas super, ale tylko dlatego, ze Kuba poszedł rok temu do zerówki szkolnej
wiec muru szkoły nie są mu obce
wiele Pan zna i trochę dzieciaków zna
stresował się mimo wszystko bardzo - nie mógł spać :Smutny:
dzisiaj ma najwięcej lekcji od 8.00-14.00 i ciężki tornister
a i ja mam motylki brzuchu :Śmiech:
ufam, że będzie dobrze
"Sztandar szkoły" wejsc, do hymnu! wiecie to robi wrazenie ;)

a Bartek poszedł do przedszkola jak mial 2 latka - był cieniem Kuby, najpierw chodzil po godz - dwie
teraz jest zaprawionym przedszkolakiem
dzisiaj zabrał kredki bo zaczynają prace w albumie- 4 latka i strasznie to przezywa ;)

takze 1.09 zaliczony pozytywnie, bez łez i stresów- raczej były emocje :Śmiech:

u nas tez w sumie spoko, pierwszy dzien bez bolu, duzego mam chlopaka, zero czulosci i lez :lol:
a po powrocie mi powiedzial ze nic mi nie opowie z tego co robil przez caly dzien

no ale potem zmienil zdanie bo z niego taka sama gadula jak z jego matki :sofunny:

w klasie jest z 16toma starszakami i 7ma sredniakami, u starszakow jest coreczka sasiadow z naprzeciwka :Dwiec fajnie :)
poki co mi jeszcze nie powiedzial ze nie chce tamwracac wiec ok
wychowawczyni to mlodziutka pani, nie wiecej niz 26 lat jej daje :) zobaczymy jaka jbedzie :)