Skocz do zawartości
Forum

Rolady ze sliwkami


Kathrin

Rekomendowane odpowiedzi

A jakie masz miesko ? I jakie sliwki - swieze czy suszone ? Ogolnie polecam kawałek schabu nadziewany sliwkami suszonymi a jesli masz mieso wolowe/wieprzowe to po prostu rozbij plaster przypraw sola, pieprzem i tu w zaleznosci od tego jakie masz sliwki - ze swiezych zrobilabym cos ala powidla i nimi posmarowala mieso a suszone po prostu zawinelabym w nie, calosc obtpczyla w papryce w proszku i do pieczenia :)

Szczęsliwa mama

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...