Skocz do zawartości
Forum

Związki mieszane czyli mężowie obcokrajowcy:)

Rekomendowane odpowiedzi

zyje! (jakby sie kto martwil ;)

wszystko czytam ale czasu na odpisywanie ostatnio mi brakuje - mam nowa psiapsiolke - mieszka kolo mnie, zaciazona, niedlugo urodzi - tak samo jak ja sie nudzi w domu wiec ostatnio sie czesto kawujemy i jest git!
jak nam przejdzie pierwsza wzajemna fascynacja i skoncza sie tematy to bede miec wiecej czasu :)
poza tym wciaz u nas upaly, wczoraj sie spalilam jakies dziwne slonce bylo, no nic... bede miec wiecej piegow...

sciskam Was mozno dzieczynki!!

MamoSloneczka zycze udanej imprezki i fajnie ze siostra przyjezdza
Suzy Twoja Bula sie rewelacyjna, jeszcze takiego usmiechu to nie widzialam u zadnego dziecka :)

lece!:Kiss of love:

Mama Sloneczka
Czesc Kochane!
W piatek urodzinki na ponad 20 osob (sie zebralo, a tylko rodzenstwo z dziecmi i piatka najblizszych nam przyjaziol...Najwazniejsze, ze moja SIOSTRA PRZYJEZDZA!!! hip hip hurra!!!
Ale dopiero w piatek rano wiec przygotowania raczej na mojej glowie... M laskawie wybral sie po grilla (wreszcie, szosty rok go prosze ;) Wlosi tak nie griluja jak Polacy... To znaczy tutaj, nie wiem jak u Katy?
KATUS, chetnie Ci Alexa wychowam na ziecia hihihihi, ciekawe tylko jaka ja bede Tesciowa buhahahaha... ;)))) Moze to i lepiej w naszym gronie, do czasu slubu obgadamy szczegoly
:smile_move:
AGATKO, Dziewczyny Ci juz zdazyly polecic duzo na pupe, a Ty tez dobrze robisz, ze wietrzysz wiec troche cierpliwosci i minie jak reka odjal!!!
DEVACHAN, ano Lipcowiatko, niestety czasu mi braklo, zeby do Lipcowk dolaczyc, ale przyznaje sie bez bicia, ze czasami podczytuje ;)
Buntu nie zazdroszcze... Wiem z doswiadczenia, ze jest dokladnie tak jak pisza hihihi ;))) Tylko sie cieszyc, ze to nie bedzie trwac wiecznie ;))))
AGHA, zycze Ci, zeby bol kregoslupa Cie juz nie meczyl :( Ja mialam z tym problemy w ostatnim miesiacu ciazy, ale wiem, ze po cesarce trzeba PODWOJNIE na to uwazac!!! Niedlugo juz Michaelka zacznie siadac wiec pojezdzicie sobie na rowerku!!! Sil zycze BARDZO DUZYCH!!!
SUZY, dzieki za wiesci od LADY DRAGON!!! Trzymajcie sie tam bez towarzystwa teraz!!! Zabka sie dopatrzylam chyba (na dole po lewej stronie?), teraz juz z gorki!!! ;)))

WIELKIE USCISKI DLA WAS WSZYSTKICH KOCHANE MIESZANKI!!!
:36_1_67:

to fajna imprezka sie szykuje...

a co do lipcówek, to za nimi napawde nadążyć nie idzie tyle piszą...

SuzyMummy
hej wam :)

U nas goraczka szukania tanich lotow... hoteli... itp.
Juz sie nie moge doczekac. Devachan, lecimy do Tajlandii.

Dzisiaj jest tak gorąco że... jedyne co napisze to życze udanej niedzieli(reszty dnia) bo połowa za nami...:zwyrazami_milosci:

jeju jak zajefajnie!!! wcale ci sie nie dziwie ze nie mozesz sie doczekac...
tanie loty?
a nie cala wycieczka?

Asik
zyje! (jakby sie kto martwil ;)

wszystko czytam ale czasu na odpisywanie ostatnio mi brakuje - mam nowa psiapsiolke - mieszka kolo mnie, zaciazona, niedlugo urodzi - tak samo jak ja sie nudzi w domu wiec ostatnio sie czesto kawujemy i jest git!
jak nam przejdzie pierwsza wzajemna fascynacja i skoncza sie tematy to bede miec wiecej czasu :)
poza tym wciaz u nas upaly, wczoraj sie spalilam jakies dziwne slonce bylo, no nic... bede miec wiecej piegow...

sciskam Was mozno dzieczynki!!

MamoSloneczka zycze udanej imprezki i fajnie ze siostra przyjezdza
Suzy Twoja Bula sie rewelacyjna, jeszcze takiego usmiechu to nie widzialam u zadnego dziecka :)

lece!:Kiss of love:

dokladnie, fajnie moc z kim zza plota pogadac...

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

witam sie tak na szybkiego poczytalam wszystko i dziekuje za rady na temat pupki bedziemy walczyc :) pierwszy krok kapiel w krochmalu.my wczoraj gosci mielismy a dzis sie zbieramy jedziemy do Amsterdamu do muzeum figur woskowych jesli zdazymy....a jesli nie to poprostu romantyczny spacerek po Amsterdamie z dzieciakami a M Bartkowi pokaze czerwona ulice hihi no i tam sa super pamiatki :) oki to zmykam sie szykowac buziaki.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

Witam kochane!

Dziekuje za informacje na temat latania teraz jestem juz spokojna i sie nie martwie wogole:))))

agha tak nadal pracuje:) i bede pracowac jak dlugo bede mogla:) no i wracam po paru miesiacach jak urodze:))

aha noi dobrze ze mi przypomniano o zdjeciu z brzuszka:)))) nei wiem czy bedzie cos widac:) hehehehe ale wklejam:))

jak myslicie chlopak czy dziewczynka:) hihiihihhihi

http://lb5f.lilypie.com/TikiPic.php/9Lfj.jpghttp://lb5f.lilypie.com/9Lfjp1.png

http://lb3f.lilypie.com/TikiPic.php/reqG.jpghttp://lb3f.lilypie.com/reqGp1.png

http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/mr8W.jpghttp://lb1f.lilypie.com/mr8Wp1.png

hej mieszaneczki - melduje sie disiaj, bo wczoraj umarlam;)
Iza byla fenomenalna podczas podrozy - jazda zaczela sie dzisiaj rano.....ale w koncu kiedys musi przejsc aklimatyzacje i odreagowac podroz:)
suzy - genialnie, ze lecicie!! strasznie sie ciesze!!
dobrej nocki wszystkim, sorry ze tak pobierznie, ale padam na pysk/ryjek/facjate wiec moze jutro poczytam dokladniej..

http://lb3f.lilypie.com/TikiPic.php/mWgg.jpghttp://lb3f.lilypie.com/mWggp2.png

hejka ja padam na pysk... wczoraj dziecie bylo grzeczne do pierwszej w nocy a potem nie mogla zasnac juz w wozku wec dawaj do domu.. w samochodzie spala jak aniolek a przy zmianie pieluszki i przebeiraniu w body-pizamke z napisem nobody sleeps until 'm ready....ROZBUDZILA SIE i wariowala do 3!!!mysllam ze ducha wyzioniemy.... straaasznie zmeczopna a dzis jeszcze musielismy na urodzinki do coreczki kolezanki pojechac.. poznalam fajna polke, strasza ode mnie ale fajnie nam sie gawedzilo:) tez z wawy :)
agatko co do pupki to ja nie mialam tfu tfu odpukac takich problemow... tak jak pisaly dziewczyny osuszac wietrzyc i smarowac kremami (ja na codzien uzywam bepanthenu a raz dziennie sudokrem lub inny cynkowy) bardzo dobrze robi tez proszek do kapieli aveeno!!ja go na potoweczki stosowalam ale on dziala jak krochmal tylko o tyle jest fajniejszy ze nie robi sie galaretka i mozna nawet wloski umyc:) no i slyszalam o nawmanganianie potasu (kilka krysztalkow zeby leciutko zabarwic wode) ale nie stosowalam....
suzy a nie zaplaczesz sie za mala???
majeczko jakl dla mnie kobitka :D mam za nia trzymac kciuki?? :D
devachan jak tam aklimatyzacja po podrozy?
mamo sloneczka tutaj nie tule co sie griluje tak jak u nas ze czekasz na kielbaski i tak dalej.... ale jemy sporo grilowanego np na kolacje rodzinne... no wiesz alla fiorentina miesko ociekajace krwia uhaha moje ulubiuone no i kielbaski surowe z grila, kroliki i kurczaki :) no i troche warzyw papryka czy baklazan, cukinia i pomidorki.. ale to ponoc niezdrowe jak kapie tluszcz w zar... io tak ubostwiam takie zarcie.. a tesciowa mniej bo nad goracym kominkiem w garazu stoi hehehe
asiku ty coro wyrodna!!!wracaj natychmiast!!! ale ciesz sie ze masz tam bratnia dusze na miejscu tylko nas nie odstawiaj w kat!!!
agha ten paracetamol to normalna dawka.... a jakies mazaze nie pomoglyby?? no i paracetamol tylko zaleczy ale trzeba cos zrobic zeby wzmocnic brzuszek i plecy..basen bylby swietny bo nie obciazasz kregoslupa dodatkowo... a moze jakis acqua aerobic?daj znac jak sie czujesz!!!
aha mamo sloneczka u nas tez takie burze ze az nie wiem gdzie sie schowac...nie znosze i sie boje brrrr
ide klasc dziecko do lozeczka.. pewnie jak znam zycie usiadzie i bedzie jape do mnie bezzebna szczerzyc hehe
dam jej narkotyk-mleczko na spanie, tylko troche bo pozniej dzis kaszke zjadla!!
buziaki!i do jutra bo miki wraca do pracy wiec nie bedzie mi 24/7 okupywal komputera:)

http://www.suwaczek.pl/cache/a094a721a3.png

http://www.suwaczek.pl/cache/513e076da8.png

Blog Zosiaczka i Tiny
http://casamitch.blogspot.com/

majeczka
Witam kochane!

Dziekuje za informacje na temat latania teraz jestem juz spokojna i sie nie martwie wogole:))))

agha tak nadal pracuje:) i bede pracowac jak dlugo bede mogla:) no i wracam po paru miesiacach jak urodze:))

aha noi dobrze ze mi przypomniano o zdjeciu z brzuszka:)))) nei wiem czy bedzie cos widac:) hehehehe ale wklejam:))

jak myslicie chlopak czy dziewczynka:) hihiihihhihi

kata
hejka ja padam na pysk... wczoraj dziecie bylo grzeczne do pierwszej w nocy a potem nie mogla zasnac juz w wozku wec dawaj do domu.. w samochodzie spala jak aniolek a przy zmianie pieluszki i przebeiraniu w body-pizamke z napisem nobody sleeps until 'm ready....ROZBUDZILA SIE i wariowala do 3!!!mysllam ze ducha wyzioniemy.... straaasznie zmeczopna a dzis jeszcze musielismy na urodzinki do coreczki kolezanki pojechac.. poznalam fajna polke, strasza ode mnie ale fajnie nam sie gawedzilo:) tez z wawy :)
agatko co do pupki to ja nie mialam tfu tfu odpukac takich problemow... tak jak pisaly dziewczyny osuszac wietrzyc i smarowac kremami (ja na codzien uzywam bepanthenu a raz dziennie sudokrem lub inny cynkowy) bardzo dobrze robi tez proszek do kapieli aveeno!!ja go na potoweczki stosowalam ale on dziala jak krochmal tylko o tyle jest fajniejszy ze nie robi sie galaretka i mozna nawet wloski umyc:) no i slyszalam o nawmanganianie potasu (kilka krysztalkow zeby leciutko zabarwic wode) ale nie stosowalam....
suzy a nie zaplaczesz sie za mala???
majeczko jakl dla mnie kobitka :D mam za nia trzymac kciuki?? :D
devachan jak tam aklimatyzacja po podrozy?
mamo sloneczka tutaj nie tule co sie griluje tak jak u nas ze czekasz na kielbaski i tak dalej.... ale jemy sporo grilowanego np na kolacje rodzinne... no wiesz alla fiorentina miesko ociekajace krwia uhaha moje ulubiuone no i kielbaski surowe z grila, kroliki i kurczaki :) no i troche warzyw papryka czy baklazan, cukinia i pomidorki.. ale to ponoc niezdrowe jak kapie tluszcz w zar... io tak ubostwiam takie zarcie.. a tesciowa mniej bo nad goracym kominkiem w garazu stoi hehehe
asiku ty coro wyrodna!!!wracaj natychmiast!!! ale ciesz sie ze masz tam bratnia dusze na miejscu tylko nas nie odstawiaj w kat!!!
agha ten paracetamol to normalna dawka.... a jakies mazaze nie pomoglyby?? no i paracetamol tylko zaleczy ale trzeba cos zrobic zeby wzmocnic brzuszek i plecy..basen bylby swietny bo nie obciazasz kregoslupa dodatkowo... a moze jakis acqua aerobic?daj znac jak sie czujesz!!!
aha mamo sloneczka u nas tez takie burze ze az nie wiem gdzie sie schowac...nie znosze i sie boje brrrr
ide klasc dziecko do lozeczka.. pewnie jak znam zycie usiadzie i bedzie jape do mnie bezzebna szczerzyc hehe
dam jej narkotyk-mleczko na spanie, tylko troche bo pozniej dzis kaszke zjadla!!
buziaki!i do jutra bo miki wraca do pracy wiec nie bedzie mi 24/7 okupywal komputera:)

pozdrawaim!!!

Viking - Victor Leon

SUZZY 100 lat i jeszcze wiecej ...doczytalam u Katy ze jednak sami jedziecie. Wiesz ja tez mam obiekcje jak mi Jonathan wymyslil zeby na Karaiby jechac juz w lutym (Miska bedzie miala 11 miesiecy) ale chyba bardziej dlatego ze chciala bym zeby ona cos pamietala z wyprawy :) Jonathan ma tam duzo rodziny (ciocie wujkowie itd wiec chetnie by popilnowali Miski zebysmy mieli czas dla siebie) ale ja chyba wole poczekac jeszcze rok a nawet 2 i wtedy poleciec. Chociaz jak teraz 2 razy bylismy na plazy z nia to zlote dziecko :) spi, bawi sie jak ja plywam to Jonathan sie nia zajmuje ... nie jest zle :) Pomysle ale raczej jestem Suzzy w Twoim obozie co do podrozy z takim malym dzieckiem :)

Agatko - wiesz co u mnie sie sprawdza na codzien na pupe ... biala wazelina. Mialam ja na liscie zakupow od poloznej przed porodem i myslam naiwna ze to tylko do termometru jak sie w pupe wklada no i bylam w szoku co ja mam zrobic z taka iloscia wazeliny (najmniejsze pudelka to cwierc kilo) a tu niespodzianka pielegniarka mnie olsnila ze to jest na pupe bo sudocrem stosowany codziennie wysusza szczegolnie jak skora zdrowa. Ja mam wazelina z Action shop 1,29 euro za pol kilo HEHEEH serdecznie poelcam nazywa sie WITTE VASELINE. Sudocremu uzywam tylko jak jest jakies zaczerwienienie ...najczesciej jak sie zagapimy bo Miska nigdy nie placze jak ma pelno w pieluszcze hehehe. Na potowki mama mi przywiozla z Polski krem Bambino z cynkiem bo jest odwrotnie do sudocremu nawilzajacy :). Napisalam Ci Slonce na priva daj mi znac co z tym tlumaczeniem bo Jonathan potwierdzil ze mozemy przyjechac w razie czego jak to jakies konkretne spotkanie bedzie.

Kata - mieso , grille TAK TAK TAK ..ja teraz szaleje conajmniej 2 razy w tygodniu :) No a Zosienka po porstu sie zbuntowala i koniece kropka mama pada na pysk hehe. Katus pytalam o fizjoterapie i nie bardzo bo to tylko moze zaszkodzic bo generalnie wszystko jest zdrowe ale porozciagane i zmeczone. Plywam jak mam okazje (wczoraj na plazy bylismy znowu) robie brzuszki ale oszczednie bo na szczescie paracetamol przytlumia bol w ciagu dnia jedynie po nocy jak mam dluzsza przerwe to czuje. Mam nadzieje ze za pare tygodni wszystko sie wzmocni i bedzie ok.

Majeczko - tiaaa duzo widac ...ale GLOWY tylko trzymam kciuki zeby za pare tygodni na skanie maluszek pokazal/a co tam ma jak moja Michaela w ostatniej minucie rozlozyla nogi na osciez tak ze zdjecie nawet zrobilismy PSIOCHA na caly ekran byla heheheh

Flor - buziole dla Ciebie
Lady Dragon - baw sie dobrze w Polsce
Devanchan - a Ty w Oslo
Asiku - nie zdradzaj nas tak calkowicie (kurcze wszystkie macie juz jakies mamy kolezanki a ja jak pierdola sama , mam jedna kolezanke ale powiem Wam szczerze jest to raczej znajomosc wymuszona okolicznosciami z braku laku bo jestesmy bardzo rozne i nie chodzi nawet o fakt posiadania przeze mnie dziecka. Ona jest z tych wiecznie narzekajacych , nic jej sie w Holandii nie podoba, ludzie sa durni (poza chlopakiem holendrem - zreszta bardzo milym czlowiekiem), najchetniej by wrocila do Polski jak by miala do czego. A mnie juz chyba znacie na tyle zeby wiedziec ze ja jestem odwrotnie prawie wiecznie zadowolona, lubie ludzi i nie narzekam jak nie mam na co :) No ale mimo wszystko zawsze to chociaz co pare tygodni z kims na zakupy wyskoczyc.

http://www.suwaczek.pl/cache/69aff7552b.png

Dzięki dziewczyny za życzenia :zwyrazami_milosci: MAMO SŁONECZKA wcale sie nie spoznilas. Bo to dzisiaj.

AGHA taka długa wycieczka to naprawde nie dla dziecka, 12 godzin w podrózy to troche nie teges... zreszta to nie tylko o to chodzi... poporstu takie wakacje z dzieckiem nie idą w parze.

bilety zabookowane :P na 13 sierpnia hihi... szkoda ze lecimy tylko na 10 dni... zawsze cos, nie?! :lup: wogole przez ten caly wyjazd jestem jakas rozkojarzona... nie moge sie nawet skupic co pisze.

wiec buziolki i spadam sprzatac. :zwyrazami_milosci:

AGHA KOCHANA, DZIEKI, ale... Wiesz jak to jest z tymi Tesciowkami ;))) Im bardziej sie temu przygladam to mysle, ze duzo tez zalezy od Synowych ;))) Na szczescie popiszemy o tym za najmniej 20 lat hahahaha
:yuppi:
DEVACHAN, jezeli w jakis sposob Cie to pocieszy to tutaj tez pada od rana... Zajelismy sie wiec zakupami przed poludniem, a po poludniu... Hmm Jak nie przestanie padac bedziemy pewnie kolorowac, czytac i.t.p..... A co do ZYCIA.... Zycze poprawy!!!!
SUZY, ciesze sie bardzo, ze sie nie spoznilam!!! Nie dziwie Ci sie, ze rozkojarzona jestes, ale super, ze lecicie!!! Buleczka umeczylaby sie faktycznie dlugim lotem... Ja jeszcze nie probowalam zostawiac Mlodego nadluzszy czas z kims wakacyjnie, bo... moj M by sie zaplakal bardziej ode mnie nawet hihihihi ;)
KATA DROGA WSPOLTESCIOWKO MOJA - ja wrecz przeciwnie - burze uwielbiam, ale... teraz juz na krotka mete, bo jak pada trudno zajac czyms na dluzej dziecko... ;) Co do grilowania jeszcze to ja tez griluje, ale wlasnie domowo, a brakuje mi troche posiedzen przy grilu do... bialego rana ;))))
ASIKu, ciesze sie bardzo, ze masz sie z kim kawkowac!!! Nie przejmuj sie tym, ze tematy sie skoncz, bo... jak juz urodzi sie Dzidzius kolezance to... zaczna sie na nowo ;))) Ale PLISSS NIE ZAPOMINAJ O NAS!!!
DRAGONIE, zregenerowalas sie? Mam nadzieje, ze aklimatyzacja przebiega w miare juz bezbolesnie? MIlego pobytu w PL!!!!!!!!!!!!!!
MAJECZKO, dzielna Kobieto!!! Oszczedzaj sie ile mozesz w tej pracy!!!
AGATKO, i jak, udala Wam sie wycieczka do Amsterdamu?
My wczoraj wyruszylismy do Citadella, male miasteczko, ale urocze (jak wiekszosc wkolo, nie da sie ukryc)... Nawet mielismy w planie SALDI, ale nie bylo nic ciekawego wiec skonczylo sie na lodach MNIAM

MILEGO PONIEDZIALKU WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!
:36_1_67:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-18170.png

jestem jestem - tak latwo sie mnie nie pozbedziecie :D

Suzy - Moc Caluskow z okazji Urodzin!! Usmiecu i Spelnienia Najskrytszych Marzen!!
:Kiss of love:

ps. podziwiam Twoja odwage zostawienia Nastki na 10 dni, ja bym pewnie nic z wakacji nie miala bo bym sie codziennie zamartwiala :) ale zazdrosze ze tak sobie pojedziesz bo chociaz odpoczniesz.

MamoSloneczka co to?!! ja myslalam ze Alex dla Natalki przeznaczony??!! :D:D chwile mnie nie ma a tu juz takie zmiany... nieladnie... :)
ale jak sie nasze dzieci wrodza do nas to wybiora zwiazki na odlegosc a potem inne kraje :D

Agha przerazilas mnie ta dawka paracetamolu, tylko zebys sie nie uzaleznila jak Jackson od przeciwbolowych :D (taki zarcik) :)
ja mysle ze Ty tez poznasz jakas mamuske do pogadania, nie dzis to jutro, nie jutro to wiesz, kiedys... sama wiesz ze ludzie sie przewijaja przez nasze zycie, przychodza i odchodza... ta dziewczyna mieszka na farmie u nas w karawanie i to juz jakies 2 lata a widzisz dopiero teraz sie zgadalysmy... coz... bywa i tak...
a Twoja Miska robie takie minki na zdjeciach.... rozwala mnie...

Devachan mowisz ze leje? wiem jak to jest, u nas dzis tez kropi a Natalke energia rozpiera....
zycze nam cierpliwosci! ;)
a co do zycia.... czyzby taki dzien jakis nie fajny dzis?? przesylam pozytywne fluidy! nie mam ich duzo ale chetnie sie podziele :D

Majeczko ja widze dziewczynke na bank! he he ;) i tak jak MamaSloneczka mowi - prosze sie tam oszczedzac w tej robocie!

Agatko napisz czy Bartkowi podobal sie Amsterdam :) ... kurcze, ja sie kiedys musze wybrac... ech tyle jest miejsc ktore chcialabym zwiedzic...

Kata nie boj sie burz, fajne sa :D a Zosia to sie przynajmniej do ciebie smieje z lozeczka, bo Natalka jak nie moze usnac to sie na mnie drze ;)

Flor co tam u Ciebie?

Dragon jak w Polsce? mala dragonka sie aklimatyzuje? dziadki zadowolone?

burczy mi w brzuchu...
na ra!

Asik a nic ciekawego, goraco wiec ciezko, ale wspolczuje niektorym bo u nas dwadziescia pare stopni to dla mnie goraco przy 40 jak ma suzy umarla bym chyba hahaha:D

Wrocilam i oczywiscie tydzien bede sie rozpakowywac, mam lenia strasznego, Wy tez tak macie ze jak wrocicie to rozpakowanie trwa wieki :lol: hehehe

zrobilismy badania M wyniki poszly juz do lekarza i polozna ma dzwonic na dniach, zeby jechac po recepte na leki, czekam na okres, chyba ze nie przyjdzie:D

Czytam was czytam codziennie ale jakos pisac mi sie nie chce, :):D

Aniołek 6 tydz

:Płacz:
http://www.suwaczki.com/tickers/mhsvhdge54fl2flm.png

Asiku dzieki !!!bylam z malym na spacerze w mżawce jak troche przestalo lac, teraz juz ie pada moze sie polepszy...

tak Flor, u mnie trwa wieki...musi nabrac waliza mocy urzedowej,,,tylko zarło jak mam to od razu wyjmuje...

jakis znajomy malza pozyczyl od nas fotelik samochodowy bo zone z dziecmi malymi odbiera z lotniska dzis i on pracowac bedzie a ona tu nikogo nie zna to ogarne kobite...

maly juz spi bo nie chcial w dzien, luzik, moze na stepper wejde...

Viking - Victor Leon

Suzzy wszystkiego naj kochana stara dupencjo!!! hahahaha

tak tak kkchane bede sie oszczedzac w pracy:) obiecuje:))

jutro wolne i w srode wiec sie pobycze:) hihihihihi

no i czesciej do was zagladne bo tak po 12 godiznach pracy to nei mam sily was czytac i klikac kochane moje:))

sie wykapalam teraz ide zjesc co mi tam M ugotowal na obiadek i pewnei mykne lulu:))

kolorowych i slodkich!

http://lb5f.lilypie.com/TikiPic.php/9Lfj.jpghttp://lb5f.lilypie.com/9Lfjp1.png

http://lb3f.lilypie.com/TikiPic.php/reqG.jpghttp://lb3f.lilypie.com/reqGp1.png

http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/mr8W.jpghttp://lb1f.lilypie.com/mr8Wp1.png

Mamo SLoneczka - jescze nie daam rady zregenerowac sil, ale byc moze jutro pojde do fryzjera, wiec zregeneruje fryzure;)
Mloda chyba juz zakonczyla proces aklimatyzacyjny, wiec nawet zasnela w miare ok, tylko budzi sie 4.45.....co srednio jest fajne:D ale co tam, grunt, ze zdrowa i .....UWAGA!! za chwilke wyrosnie jej pierwszy zabek!! z tzw nienacka okazalo sie, ze jest juz juz prawie na wierzchu! a zapowiadalo sie, ze poczeka z dwa miesiace przynajmniej na zebiska a tu siurpryza:D:D

Asik - dziadki szaleja:D obsypaly Izulinka taka iloscia zabawek, ze szkoda slow:) i do tego ma baseny w kazdym rogu ogrodu i domu;) i generalnie jest super chociaz ja ciagne nosem po ziemi:( bo tyle u dziadkow atrakcji, ze moda sie domaga co rusz czegos innego - a to rybki poogladac, a to do pieskow a to do kotkow...a mnie w krzyzu lupie!! hahahaha!

Devachan - trzymaj sie ... musi byc lepiej! i bedzie, zobaczysz:)

Flor - jak co miesiac trzymamy kciuki z Izulinkem, zeby @ nie bylo:D:D

koncze, ide sie prysznicowac i lulu...kurcze, kiedy ja w koncu odpoczne???;))

http://lb3f.lilypie.com/TikiPic.php/mWgg.jpghttp://lb3f.lilypie.com/mWggp2.png

KATUS , 2latka hehehe sie usmialam choc domyslam sie, ze Tobie nie jest do smiechu... ;) Moje tez daje popalic, ale to chyba wina tego goraca, u Was tez tak parno? Normalnie dzisiaj to mi nawet dalo w kosc, a myslalam, ze sie przyzwyczailam... Zero wiaterku, prano po porannych opadach, ze siekiere mozna zawiesic... To i dzieciom nie do smiechu... Trzymaj sie Kochana!!!
DRAGON, jedz, jedz do fryzjera, a i sily zregenerujesz ;) jak inni Mala sie zajma ;))) Pokaz sie w nowej jak znajdziesz czas!
MAJECZKO, czekamy na dluzsze wiesci, a z USG dla mnie tez Dziewczynka choc glowy nie dam sobie uciac ;)))
DEVACHAN, milego spedzania czasu z zona przyjaciela!!! Oby sie okazala fajna Babka (taka jak my hihihi) ;)))
FLOR, nie zapeszam.... BUZKA!!!
ANECZKA zyczenia zlozyla i... tyle Ja widzieli ;))))) Pozdrowionka!!!
ASIKu, jakby przyszlo co do czego to zrobimy jakies wybory miedzy kandydatkami na zone ;)))))))))) Ale po cichu mam nadzieje, ze to wszystko odbedzie sie poza moimi plecami hahaha ;)))
MONIQ, juz na walizkach? Milego!!!

D O B R A N O C DZIEWCZYNY!!!

http://suwaczki.maluchy.pl/li-18170.png