Skocz do zawartości
Forum

pani położna

Gość IzAbela326

Rekomendowane odpowiedzi

Gość IzAbela326

nie wiem kto może znać odpowiedź na to pytanie, otóż czy istnieje jeszcze dział w którym się zadaje ptanie położnej?? ja zadałam je miesiąc temu i nie ma odzewu zresztą widzę , że Pani odpowiedziała tylko jednej osobie od tego czasu

gosiak
Ja też pisałam już dawno do kadrowej i kosmetyczki.I tu,i tu bez odpowiedzi od dłuższego czasu.Dopiero niedawno pojawiła się informacja że pani kosmetyczka na urlopie.Coś tu chyba nie gra :eureka:

dlaczego od razu "coś tu nie gra"
ww osoby nie pracują u nas, odpowiadają z dobrego serca na pytania.
Ja osobiście dzisiaj się dowiedziałam, że kosmetyczka jest na urlopie i umieściłam tą informację na forum.
Jeśli chodzi o położną zaraz to sprawdzę, a co do kadrowej, jak wiecie (i była o tym informacja na forum) odpowiada ona tylko w trakcie pracy(w domu nie ma internetu), a w pracy ma prace -Parenting jest dodatkiem w wolniejszym czasie.
Proszę o wyrozumiałość...
jest też okres urlopowy, mają prawo być na urlopach a fakt, że nie pracują u nas nie zobowiązuje ich do wysyłania nam informacji, że są nieobecni.

Kardrowa -zastępuje u siebie w pracy jedną osobę+ sekretarka jest na urlopie- nie ma czasu na odpowiadanie.
Prosiła, aby was przeprosić, będzie odpowiadać wolniej.

Położna ma malutkie bliźniaki w domu, w poniedziałek wyjeżdża na urlop. Siłą rzeczy nie ma czasu na forum, bo w tej chwili jest na zwolnieniu lekarskim.
Poprosiliśmy o wsparcie Położną Sylwię, która wcześniej odpowiadała na pytania.

Jeśli znacie lekarzy, którzy mają tak dobre serca jak Ci eksperci, którzy z nami współpracują-proszę o kontakt.