Skocz do zawartości
Forum

Szczęśliwe Marcowe Mamy 2010... :)

Rekomendowane odpowiedzi

stysiapysia
a dlaczego do niej chcesz dzwonić???? przy porodzie by była? ciekawe ile weźmie od Ciebie

Nie to było tak,że ja się nie dostałam do szkoły rodzenia bo za dużo chętnych a w szpitalu w którym chcę rodzić wymagają ukończenia kursu ażeby móc rodzić rodzinnie wiec ja się strasznie wściekłam i zaczełam gadac ,że co to za GÓ*NO itd no i moje pretęsje poszły w świat aż sie okazało,że mojej koleżanki mama współpracuje z położnymi z tego szpitala i powiedziała ,że postara się coś załatwić no i zrobiła wywiad która z położnych jest niby naj lepsza i zagadała znią w mojej sprawie a ta powiedziała,że świstka mi nie załatwi ale jeśli sobie ją "wykupie" to ona zadba o mnie i mojego meża... No i musze zadzwonic do mamy tej koleżanki i się określicz czy ma dalej działać czy nie tylko,że nie znam ceny ! I trudno mi tak w ciemno podjąć decyzję :(

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49y2v4q82ra9xr.png

kingusia1991
Kaszaaaaaa
kingusia1991
Kaszaaaaaaaaaaaaaa nie bardzo masz wyjście, żeby NIE rodzić, bo to jest AWYKONALNE... :hahaha:

A tam! :lol:

Chyba,że sobie pipke zaszyjesz czy coś :hahaha:
ale nie wiem czy to by coś dało...
albo o ... mam pomysł :lol:
najlepiej zabetonuj :hahaha: :hahaha: :hahaha: :sofunny: :sofunny: :sofunny:

Z tym nie będzie problemu bo teściu jest cieślą ! Zaraz mu dam cynk niech już szalunek robi !! :sofunny:

Stysiu ja już mam wszystkie kosmetyki -mama mi kupiła-mówiłam wam ,że ją troszke ponosi :lol:
Ale jeszcze nie doszła paczka więc mam i nie mam :D

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49y2v4q82ra9xr.png

stysiapysia
Kobietki czy Wy już kupiłyście jakieś kosmetyki dla dzieciątka/????

ja to mam już wszystko..czas mnie goni...więc mam pieluszki, a z kosmetyków to oliwkę, nieśmiertelny Linomag, krem przeciw odparzeniom nivea taki z pszenicą, do kąpania balneum- sprawdziłam na sobie, a mam silną alergię, a ten jest dla mnie dobry, więc dla małej też powinien:) nie mam tylko pudru, ale rozważam zakupienie pudru w płynie- położne doradzały. A w sumie w mojej praktyce z dziećmi na odparzone pupy i tak najlepiej sprawdzała się mąka ziemniaczana:)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-46061.png

Kosmetyków jeszcze nie mam ale zakupie:
Oliwke - wymaga szpital
Sudocrem inaczej zwany Cudokremem (jak dla mnie rewelka)
Płyn do kąpieli zapewne Hipp lub Nivea.
Balsam do ciała nawilżający z tej samej firmy co płyn do kąpieli

Z pieluchami mam problem nie wiem na jakie się zdecydować do wyboru mam Hugies lub pamers zwykłe i pampers premium care. A wy jakie kupujecie??

qmpeela
aniutka86
ja mam pampers newborn 1 takie 2-5 kg

Te w żółtym opakowaniu?
Ja jednak chyba kupie te Premium Care Newborn. Również 1 2-5kg :)

te w żółtym:) tak właściwie to mąż je kupił sam... przez telefon ze mną konsultował tylko... jak mnie do szpitala zawieźli to następnego dnia biegał po sklepie z telefonem przy uchu pytał co ma kupić, i tak się spisał dzielnie:)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-46061.png

qmpeela
Kosmetyków jeszcze nie mam ale zakupie:
Oliwke - wymaga szpital
Sudocrem inaczej zwany Cudokremem (jak dla mnie rewelka)
Płyn do kąpieli zapewne Hipp lub Nivea.
Balsam do ciała nawilżający z tej samej firmy co płyn do kąpieli

Z pieluchami mam problem nie wiem na jakie się zdecydować do wyboru mam Hugies lub pamers zwykłe i pampers premium care. A wy jakie kupujecie??

Ja nie mam pojęcia jakie pieluszki :( ... jeszcze jest troche czasu ....

stokrotka_87
a wam tez leci siara? bo mi leci.. i to sporo...

A mi nie leci ...:36_1_4:

aniutka86
qmpeela
aniutka86
ja mam pampers newborn 1 takie 2-5 kg

Te w żółtym opakowaniu?
Ja jednak chyba kupie te Premium Care Newborn. Również 1 2-5kg :)

te w żółtym:) tak właściwie to mąż je kupił sam... przez telefon ze mną konsultował tylko... jak mnie do szpitala zawieźli to następnego dnia biegał po sklepie z telefonem przy uchu pytał co ma kupić, i tak się spisał dzielnie:)

Jasne, że tak super sobie poradził :)
Jak urodziłam Lene były tylko te żółte i byłam z nich nawet zadowolona czasem przeciekały, w międzyczasie używałam też huggies i mimo, że troszke bardziej sztywne też byłam zadowolona a teraz to już zgłupiałam bo niby te PREMIUM CARE jeszcze fajniejsze, wiem jedno Sleep and Play są do niczego! W każdym razie tak małych rozmiarów z tych sleep and play chyba nie ma.