Skocz do zawartości
Forum

Szczęśliwe Marcowe Mamy 2010... :)

Rekomendowane odpowiedzi

Redberry
qmpeela

Korzystaj z ciszy masz racje:)

A ja własnie na youtubie szaleje słucham sobie jakis smętów...

Korzystam :yipi:

Kochana-odganiam smutki http://www.sztoudi.ovh.org/images/buzie/009.gif i tulę mocno! http://www.sztoudi.ovh.org/images/buzie/017.gif

Dziekuje kochana.
Straszne to jest, sama nie wiem czy to strach o dzidzie bo dzisiaj jakoś inaczej, czy deprecha bo w domu utknęłam bez auta, czy inne cholerstwo... normalnie szok bo z niczego płakać mi się chce... a jeszcze mój G. w pracusi i czekam na powrót moze przytuli pocieszy...

qmpeela

Dziekuje kochana.
Straszne to jest, sama nie wiem czy to strach o dzidzie bo dzisiaj jakoś inaczej, czy deprecha bo w domu utknęłam bez auta, czy inne cholerstwo... normalnie szok bo z niczego płakać mi się chce... a jeszcze mój G. w pracusi i czekam na powrót moze przytuli pocieszy...

Na pewno po trosze wszystkiego, cio?
Na pewno jak brzydsza połowa wróci (tylko mu nie mów,że ja tak napisałam - oni są przystojni :P) to Ci będzie lepiej!

http://miko.aguagu.pl/suwaczek/suwak1/a.png

Redberry
qmpeela

Dziekuje kochana.

Na pewno po trosze wszystkiego, cio?
Na pewno jak brzydsza połowa wróci (tylko mu nie mów,że ja tak napisałam - oni są przystojni :P) to Ci będzie lepiej!

Pod warunkiem ze po 12h pracy( a mowił ze ma dzisiaj istne urwanie głowy) bedzie miał siłe ;) A tak tak, te nasze brzydsze polowy oczywiscie sąprzystojni jak nic;) kazdy jeden to lasek jak sie patrzy :36_2_25:

qmpeela

Pod warunkiem ze po 12h pracy( a mowił ze ma dzisiaj istne urwanie głowy) bedzie miał siłe ;) A tak tak, te nasze brzydsze polowy oczywiscie sąprzystojni jak nic;) kazdy jeden to lasek jak sie patrzy :36_2_25:

Oj, 12 godzin w pracusi..... ajajajaj!

qmpeela
Redberry
A na rozweselenie podaje linka:

ZaczÄ�Ĺ�o siÄ� od tego niewinnego postu na – Pokazywarka.pl

Mnie rozwalio "Kenya believe it?" :lol::lol:

Rewelacja :lol::lol:

Dobre, co? Heheheheeh...

Witajcie dziewczynki.
Ja dopiero teraz się odzywam. Dzisiaj jakiś dzień zalatany. Przed południem zakupy,potem wzięłam się za obiad i się narobilam jak głupia aż w krzyżu mnie łupie. Zrobiłam dzisiaj mielone kotleciki rybne z kaszą do tego sosik pieczarkowy i surówka z róznych rodzajów salat z pomidorkami koktajlowymi. Obiad wyszedl super a ja nóg nie czuję. Maszynką mąż na szczęscie kręcił tą rybę bo bym chyba wymiękła. Żeby tej roboty było mało, rura zaczęła nam cieknąć pod zlewem i mieliśmy małą powódz w kuchni :alajjj: akurat w momencie smażenia kotletów :lup: To możecie sobie wyobrazić co się działo,ale mój mąż supermen :36_22_1: zaraz zadziałał. Ja przy gazówce a on z głową w szafce :D:D
A teraz czeka nas wyciąganie szafek bo nie wiadomo ile tam jest wody......masakra :whoot: A ja bym chętnie poleżała.....
No cóż czas do roboty,potem się do Was jeszcze odezwę. Buziolki :36_3_15:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-63498.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-63499.png

Agunia
Witajcie dziewczynki.
Ja dopiero teraz się odzywam. Dzisiaj jakiś dzień zalatany. Przed południem zakupy,potem wzięłam się za obiad i się narobilam jak głupia aż w krzyżu mnie łupie. Zrobiłam dzisiaj mielone kotleciki rybne z kaszą do tego sosik pieczarkowy i surówka z róznych rodzajów salat z pomidorkami koktajlowymi. Obiad wyszedl super a ja nóg nie czuję. Maszynką mąż na szczęscie kręcił tą rybę bo bym chyba wymiękła. Żeby tej roboty było mało, rura zaczęła nam cieknąć pod zlewem i mieliśmy małą powódz w kuchni :alajjj: akurat w momencie smażenia kotletów :lup: To możecie sobie wyobrazić co się działo,ale mój mąż supermen :36_22_1: zaraz zadziałał. Ja przy gazówce a on z głową w szafce :D:D
A teraz czeka nas wyciąganie szafek bo nie wiadomo ile tam jest wody......masakra :whoot: A ja bym chętnie poleżała.....

Hej Agunia:love:
Ale mieliście przygodę-dobrze,że mążuś w domciu był! :great:

Redberry
Ewelek - nie wiem czy znasz dobrze angielski, ale polecam kanał Maxa Kocha - gość jest mistrz od naślaowania ludzi, zwłaszcza dobrze wychodzi mu Anthony Soprano i reszta typów z serialu "Rodzina Soprano' - oglądałaś? To mój ulubiony serial - mistrz!

Na początek parodia Ozzyego

YouTube - Max Koch channels OZZY OSBOURNE

On jest zajedwabisty ;) :hahaha:

Co do rodziny soprano jestem na TAK :D

Agunia
Witajcie dziewczynki.

No prosze jak sobie mąz swietnie poradził ;) super :)

Cholera jasna zaczynam sie zastanawiac czy nie pojechac na izbe przyjec do szpitala, potwornie boli mnie z (to własnie mnie dziwi) lewej strony brzuch, ból jest taki jakbymi ktoś nóż wkładał od środka... Myslałam ze mi przejdzie, ale ból sie nasila... Aj.... wszystko nie tak..

qmpeela

Cholera jasna zaczynam sie zastanawiac czy nie pojechac na izbe przyjec do szpitala, potwornie boli mnie z (to własnie mnie dziwi) lewej strony brzuch, ból jest taki jakbymi ktoś nóż wkładał od środka... Myslałam ze mi przejdzie, ale ból sie nasila... Aj.... wszystko nie tak..

Kochana-to jedż! Ma Cię kto zawieźć?

Redberry
qmpeela

Kochana-to jedż! Ma Cię kto zawieźć?

Narazie starym babcinym sposobem próbuje to rozchodzić, no własnie tescio dzisiaj pojechal do sanatorium i zabrał dowód rejestracyjny od swojego autka... (menda) bo sama bym pojechała. Maz w pracy zreszta on tez nie ma czym... i doopa zbita. Jak mi nie przejdzie to bede dzwonic po mojego tatę a narazie wzięłam no-spę i czekam na efekty... Boje sie zeby to nie byla jakas kolka nekrowa...

qmpeela

Narazie starym babcinym sposobem próbuje to rozchodzić, no własnie tescio dzisiaj pojechal do sanatorium i zabrał dowód rejestracyjny od swojego autka... (menda) bo sama bym pojechała. Maz w pracy zreszta on tez nie ma czym... i doopa zbita. Jak mi nie przejdzie to bede dzwonic po mojego tatę a narazie wzięłam no-spę i czekam na efekty... Boje sie zeby to nie byla jakas kolka nekrowa...

OJEJU... niefajnie.
Poczekaj ja no-spa może zacząć działać, a jak nie to tak jak mówisz - dzwoń po Tatę i śmigajcie na izbę.

Redberry
qmpeela

OJEJU... niefajnie.
Poczekaj ja no-spa może zacząć działać, a jak nie to tak jak mówisz - dzwoń po Tatę i śmigajcie na izbę.

Dokładnie, nie ma co panikowac:) Narazie cierpliwie czekam :)

Redberry
qmpeela
Redberry
Trzymam kciuki, żeby przeszło..:yes:

Ja tez;)

Własnie oczy zamykam, zeby nie patrzec na to co tworzy moja córka, zabrała wszystkie poduchy z kanapy do tego wzieła 3 koce i robi sobie w pokoju domek, dla dzidzi, konika, 3piesków i siebie... Cudak mój ... :15_5_17:

Kucyk rządzi :lol:

Kucyk razem z lalą chou chou są numerem jeden, najlepsze, ze lala jest teraz ubrana w ostatnie ubranka jakie zostały mi po małej, chociaż je schowałam mała namierzyła i chyba juz siostrzyczka sie w nie nie ubierze;)

qmpeela

Zmykusiam polezec, troszke mi lepiej, moze no-spa pomogła :) za niedługo i moj G. wróci :36_3_3:

uff.. to dobrze :yipi:

kingusia1991
Hej marcóweczki :smile:

Jedyna Kaszaaaaaaaaa mi odpisała, że nie bardzo rozmawia z brzuszkiem, a pozostałe??? no pochwalcię się :D czy rozmawiacie do brzuchów :D i czy śpiewacie kołysanki ??

Bo mi głupio, bo czasami tylko rozmawiam z Kornelką, ale śpiewać to w ogóle nie umiem :no: :cry: hehe

Ja codziennie mówię do maleństwa :oops: Nie śpiewam kołysanek, nie no..ale śpiewam w ogóle, choc nie umiem, ale lubię!
Mój M. codziennie mówi 'Cześć' do brzuszka i całuje :great: