Skocz do zawartości
Forum

Szczęśliwe Marcowe Mamy 2010... :)

Rekomendowane odpowiedzi

Kaszaaaaaa
qmpeela
Kaszaaaaaa
Nie będe robić ) mialam zrobione przez teścia,w życiu takich fantastycznych nie jadłam.Świetne mu wyszły.Ja zwaliłam od racuszka i robie spagetti ,uwielbiam makarony:)

Racuszek tez dzisiaj spaghetti robiła? :P Ja zaraz ide sobie poprawke mojego zrobie :) Nałogowo moge spożywać :)

A ty też robiłaś ? To może ja racuszka z tobą pomyliłam hahaha sama już nie wiem zostało mi tylko w głowie SPAGETTI !!! :hahaha:

Jaa nawet meza wysłałam do miasta po zakupy na spaghetti ;P wiem jak jest zostaje tylko oddzwiek jesc mi sie chce;)

stokrotka_87
wiecie co ? w ogóle to o mało dziś na pogotowiu nie wylądowałam.. tak strasznie bolał mnie brzuch jakbym skręt kiszek dostawała.... nagle zrobiło mi się słabo...serce biło jak szalone.. i takie jakby omdlenie miałam.. no tragedia... chwile gorąco mi się robiło że aż się pociłam a za chwile dreszcze z zimna... wypiłam rumianek.. zwykłą czarną herbatę...poleżałam chyba z 2 godz i się polepszyło...
nie wiem co to było..ale się przestraszyłam.. chyba zjadłam coś nieświeżego...

i teraz mnie martwi mój śluz...chyba znowu jakiś bakcyl się przyczepił...
mój śluz jet gęsty jak za przeproszeniem gluty! aż się ciągnie... co to może być? bakcyl? znowu?

faktycznie nie ciekawie dobrze ze ci przeszło! a co do sluzu to ja nie wiem... :|

stokrotka_87
wiecie co ? w ogóle to o mało dziś na pogotowiu nie wylądowałam.. tak strasznie bolał mnie brzuch jakbym skręt kiszek dostawała.... nagle zrobiło mi się słabo...serce biło jak szalone.. i takie jakby omdlenie miałam.. no tragedia... chwile gorąco mi się robiło że aż się pociłam a za chwile dreszcze z zimna... wypiłam rumianek.. zwykłą czarną herbatę...poleżałam chyba z 2 godz i się polepszyło...
nie wiem co to było..ale się przestraszyłam.. chyba zjadłam coś nieświeżego...

i teraz mnie martwi mój śluz...chyba znowu jakiś bakcyl się przyczepił...
mój śluz jet gęsty jak za przeproszeniem gluty! aż się ciągnie... co to może być? bakcyl? znowu?

O rany ! Ale miałaś dzień,masakra.To ja już wole te swoje szmery:/
A co do śluzu to nie wiem bo ja mam cały czas taki sam ale często piszą ,że właśnie gęstnieje...

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49y2v4q82ra9xr.png

qmpeela
Kaszaaaaaa
qmpeela

Racuszek tez dzisiaj spaghetti robiła? :P Ja zaraz ide sobie poprawke mojego zrobie :) Nałogowo moge spożywać :)

A ty też robiłaś ? To może ja racuszka z tobą pomyliłam hahaha sama już nie wiem zostało mi tylko w głowie SPAGETTI !!! :hahaha:

Jaa nawet meza wysłałam do miasta po zakupy na spaghetti ;P wiem jak jest zostaje tylko oddzwiek jesc mi sie chce;)

U mnie nawet to jest jak ja pójde bo normalnie to on kupuje i potem gotuje a jak ja rusze tyłek sama to prawie,że cód choć ostatnio códa się coraz częściej zdarzają zwłaszcza jak zapodajecie smaki :D

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49y2v4q82ra9xr.png

Kaszaaaaaa
qmpeela
Kaszaaaaaa

U mnie nawet to jest jak ja pójde bo normalnie to on kupuje i potem gotuje a jak ja rusze tyłek sama to prawie,że cód choć ostatnio códa się coraz częściej zdarzają zwłaszcza jak zapodajecie smaki :D

Ja niestety na zakupy musze jezdzic do miasta bo kołomnie sklep jest jeden a drogo w nim jaaak chooolera a niestety ja taka leniwa ostatnio ze własnie cudem jest jak sie rusze :P

Stokrotko o raju współczuję Ci. Moja teściowa to chyba musiałaby być ciężko chora i postradać zmysły żeby mi coś posprzątać. Nawet jak byłam 2 miesiące na kursach w Krakowie to mojemu mężowi nie pomagała sprzątać u nas w domu. Szymonem się zajmuje chętnie ale na tym koniec. za to ma kilka innych przywar które mnie do bialoej gorączki doprowadzają:Real mad:
Chyba faktycznie dobrze jak Twój mąż z nią pogada.

Kaszaaaa niezła ilość ciuszków:)

A ja właśnie się wykąpałam w gorącej kąpieli, bo cały dzień się telepie z zimna nie wiem dlaczego. A to by mnie zabił chyba jak by zobaczył jak dzisiaj grzałam w domu, ale nie mogła. Goraca herbata cały czas, chodziłam w kamizeli puchowej :smile_jump: i ciągle mi zimno było. A teraz osiągnęłam błogi stan ciepłości:) Ale jak chłopaki moje wrócą z angielskiego muszę jeszcze pojechać oddać płyty do wypożyczalni, i zrobić małe zakupy. BUUUUUUUUU !!!!!!!!!! a ja muszę jechać bo A i tak pojechał z małym na zajęcia od razu po pracy, głodny, zmęczony więc już go nie wykopie teraz jak wróci. Zresztą muszę krem do pyska sobie kupić i do stóp i balsam bo wszystko mi się pokończyło.

http://kobietaintymnie.pl/suwaczek/cache/d3fd7e8a.gif
Szaymon 10 lat
Franio 5 lat

Stokrotko szczerze Ci współczuję,bo taka teściowa da popalić....:36_2_16:
Ja powiem tylko,ze znam sprawę bo mam takiego tatusia,ktory wpychal nos w nie swoje sprawy....mieszkam z nim i coraz to zawias w szafce naprawiony albo coś w tym stylu.Jak otworzę okno w zimie to on przyjdzie zamknąć,no bo pali w piecu a ja marnuję opał bo wietrze dom.....:36_2_21: A jak synkowi grzejnik w pokoju przykręcam,bo ma atopowe zapalenie skóry i nie może być przegrzewany to przyjdzie i odkręci a mały potem mi się drapie okrutnie.....
Więc jest na to jeden sposób trzeba pokazać,kto tu rządzi albo lipa będzie. Ja walczylam dlugo i mąż wiele razy zwracal uwagę troche mniej się wtrąca ale jeszcze nie calkiem.
Trzeba sadzić joby ile się da :36_1_21::36_1_21:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-63498.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-63499.png

stokrotka_87
qmpeela
stokrotka_87
a tak na marginesie...
moje dziecko mnie tak mocno kopneło,że się wystraszyłam!!! hahahah dobre...
normalnie z całej pety dostałam kopa!! :hahaha:

Dało znać ze nim mu nie jest ;) Z drugiej jednak strony tak mamusie straszyc :P Łobuziak mały :)

Stysia.. skąd Ty to foto wzięłaś ?? :hahaha: :sofunny:

qmpeela
Ten pies wymiata :P Po całosci hyhy. Stysia zawsze cos fajnego wynajdzie :)

Z internetu... moja niedosżła teściowa :sofunny::sofunny::sofunny::sofunny::sofunny: