Skocz do zawartości
Forum

Szczęśliwe Marcowe Mamy 2010... :)

Rekomendowane odpowiedzi

Kaszaaaaaa
A to apropo wczorajszej rozmowy :
Czy wiesz, że seks także przygotowuje cię do porodu, bo umożliwia ćwiczenie mięśni miednicy? Co więcej, dziecko będzie zachwycone lekkim kołysaniem, jakie zafundujesz mu podczas orgazmu. Otrzyma też wtedy od ciebie porządną dawkę endorfin - hormonów szczęścia.

A u mnie nadal ochoty brak... I juz raczej sie to nie zmieni... postaram sie endorfiny dostarczac w inny sposób:)

qmpeela
Kaszaaaaaa
Czy wiesz, że seks także przygotowuje cię do porodu, bo umożliwia ćwiczenie mięśni miednicy? Co więcej, dziecko będzie zachwycone lekkim kołysaniem, jakie zafundujesz mu podczas orgazmu. Otrzyma też wtedy od ciebie porządną dawkę endorfin - hormonów szczęścia.

A u mnie nadal ochoty brak... I juz raczej sie to nie zmieni... postaram sie endorfiny dostarczac w inny sposób:)

U mnie czasami się pojawia ochota ale moj mąż nie robi podjazdów .A ja się prosić nie będe :)

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49y2v4q82ra9xr.png

Hej-dzis ja pieerwsza! Chyba po raz pierwszy! lol!

Kaszaaaaaa
Redberry
Kaszaaaaaa

No tak mój też mierzył ale nie pomyślałam nawet,że to ma coś z płcią wspólnego

Ja też....

Ok - lecę :out: Spać i pokroić banany do zamrożenia :-) Dobranoc!

Heee? Kroisz banany do zamrożenia ? Czy to jakaś metafora ?? :D

Niee, heheh-kroje banany do zamrożenia na koktajl dla mojego M. - jest na diecie... :-) jakis koktajl pije co rano.

qmpeela

Hmm a ja i tak tego nie łapie bo co mierzy wszystko sprawdza i wtedy na koniec te kosc czy jak? W szoku jestem mi z Lena zaglądał miedzy nogi a nie zgadywał po kosci, jakos nie umiem tego pojąc moze to tak jak z zabobonami ?;) wybaczcie moj sceptycyzm, ale ja juz tak mam :D jutro napewno zapytam gina co i jak z ta koscią :)

zapytaj-jesteśmy ciekawe!

Kaszaaaaaa

Słyszałam, że w ostatnim etapie ciązy jest nawet wskazane kochać sie ;-)

http://miko.aguagu.pl/suwaczek/suwak1/a.png

No i zjadłam sniadanie, a raczej maleństwo zjadło - gin kazał mi jesć małymi porcjami, po tym jak zrobił ze mną szczegółowy wywiad nt moich nawyków jedzeniowych - hmm.. często mi się zdarza, tzw. refluks, jedzenie po prostu stoi mi w gardle - więc chyba faktycznie za duże porcje jem...ale co ja poradze, że tak mi smakuje? Ale faktycznie musze zacząc dzielić posiłki na mniejsze porcje! :lol:

No i zdążyłam nastawić pranie i rozmrażam mamusiny bigos-mniam! Musze się wyszykować na masazyk! :yes:

http://miko.aguagu.pl/suwaczek/suwak1/a.png