Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć dziewczyny:)
Ja na minutkę bo nie mam czasu:) Nockę przeżyliśmy... Ale pobudka była o 6 - nie wiem kiedy ostatnio tak wcześnie wstałam:) Zaliczyliśmy już plac zabaw, malowaliśmy kredami po chodniku, a teraz wybieramy się na lody... później obiad i koncert Arki Noego... Po koncercie odwieziemy dziewczynki do domu, no bo my jutro już wyjeżdżamy... Ale obiecałam im, że jeszcze w wakacje do nas przyjadą...

Magda w h&m za spodnie daliśmy 29,90 i 39,90, a więc tragedii nie ma....

Gosia to wy juz jutro ejdziecie???? Myslalam, ze w sobote.
rozmawialam dzisiaj z Andzia, calyi dniami smaza sie na plazy :)
Faktycznie ceny spodni nie byly powalajace. Musze sie rozejrzec.
Fajnie macie dzien zaplanowany. Dziewczyny daja popalic?

Wczoraj w Selgrosie kupilam mlodemu gaciory, skarpetki i jedne rajtki. Trzeba kompletowac powoli. no i podkoszulek w ogole nie ma.

Cafe ogromne brawa dla Olka! JEsli lubi i go to interesuje to dlaczego mialby nie uczyc sie literek?
Ja czytalam bez problemu w wieku 4 lat i tez nauczyalm sie nawet nei wiadomo kiedy.
Michał tez ma taka tablice z literkami. Wyciagne mu dzisiaj, bo dawno dawno ja widzial.

I ja się witam!
Widzę, że na tapecie temat ubraniowy :Oczko: My musimy tez trochę podkupić nowych rzeczy. Tylko, ze ja do galerii jakiejś pojade dopiero jak wróci mama. Sama nie upilnuje gada w takim miejscu. G. nienawidzi zakupów, więc nie ma co myślec nawet, zeby jechać w 3. Teraz nadrabia też budżet domowy, więc wiadomo.
Cafe G. wlaśnie wrocił po 2 dniach. :Śmiech: Fajnie, ze Olka interesuja literki. Dużo dzieci szybko łapie czytanie bawiąc się literami.
Magda pochwal się rowerem, jak kupicie.

Gosia nie ma cosie martwić na zapas.....z pogodą bywa róznie. Jeszcze się okaże, że będziecie mieli słoneczko :Oczko:

My dzisiaj spędzilismy dzień w ogródku. Ja troche się opalałam a młody pływal w basenie. Trochę się zmachal, bo popołudniu zasnąl na godzinkę. Zbieramy się zarazna jakieś zakupy większe do tesco, bo świeci pustkami lodowka.:Histeria:

Ja sprawdzalam ceny i kolekcję h&m na stronce i wlasnie spodnie byly tak jak mówicie. Widzialam też fajne apaszki dla chłopców.

Dziewczyny odwiezione:) Chyba im się podobało;) Szkoda tylko, że nie mogły dłużej zostać, ale myślę, że jeszcze do nas przyjadą... Mały padł już przed 20... ta pobudka o 6 wszystkim dała w kość;) My zaczęliśmy pakowanie... Dzisiaj poprasowałam wszystkie ciuchy P. jutro jeszcze moje i Kuby... Kompletnie nie wiem co spakować:/ Jak oglądam prognozy pogody to łapię doła:/ no ale nic jakoś przeżyjemy:/ Ale chyba jeszcze kupię małemu kalosze i jakiś płaszcz przeciwdeszczowy... ZObaczymy...
Magda oczywiście w niedzielę się widzimy:))) Umawiałaś już się jakoś z Andzią?
Cafe do przedszkola ubieramy wygodnie, a w szatni przebieramy tylko buty:)

hej
Rowerem nie ma sie co chwalic, troche badziewny :hahaha: Ale najwazniejsze, ze mega lekki i Michał wczoraj 1,5 h na nim jezdzil. Po prostu wsiadl i pojechal. Czasem trzeba go lekko popchnac, zeby zaczal jechac, ale nie jest zle. Na innych rowerach nie mogl przejechac kilku centymetrow.

Gosia koniecznie zabierz Kubie kalosze i cos przeciwdeszczowego. My nawet w deszczu lazilismy gdzie sie dalo i mlody mial radoche z kaluz.
Fajnie, ze i Wy zadowoleni z pobytu dziewczynek :)

cafe82
hej magda

olek tak sie przyzwyczail do tego biegowego rowerka,ze ciezko mu sie pedaluje
ale jak juz kupimy rowerek to sprobujemy bez bocznych kolek

w takim razie tez musze jakies wygodne bojowki jeszcze kupic
jakos ciagle w tych dresach sobie wyobrazam,wiemwiem walnieta jestem:Szok:

Michalowi i bez rowerka biegowego ciezko sie pedaluje :hahaha:
No, ale to Michał :lup:

Co do dresow to mysle, ze najzwyczajniej sa najwygodniejsze. Ale wlasnie mamy tez jakies bojowki wygodne i na pewno dokupie kolejne. Tyle, ze Michał ma brzuszek i musze uwazac, zeby nic go nie uciskalo.

Witajcie!
Cafe a skąd to przeczucie :Oczko:? My bardzo lubimy tortillę domową.
Magda super, ze mężuś gotuje. Moj potrafi tylko jajecznicę zrobić:lol: Wlasnie oglądałam pogodę i od jutra deszcze:Histeria: My chyba pojedziemy gdzieś we wrzesniu. W zeszlym roku bylismy nad morzem i lał deszcz....masakra! Dlatego powiedzialam G., że więcej w taka pogodą nigdy nie pojadę. Ale nie idzie nic zaplanować, jak się chce :lup:

Ja wczoraj poklóciłam się strasznie z g. całą noc przeryczalam, no ale nic......pojechalam dzisiaj z koleżanką nad jezioro. Marcel wariował w wodzie jak dzikus. Gdyby nie deszcz zostałybyśmy jeszcze do wieczorka. Mam jakieś fotki, wrzucę na boku ale jakosć kiepska...nie wiem czemu :lol: