Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

justynka to swietnie,ze wolne jutro....odpoczniesz sobie troszke

a co do mojego rojbra....nie wiem co jest....ale szczerze licze,ze to przejsciowe,bo te kilka dni dalo mi niezle w kosc a K naprawde baaardzo pomaga .....
tymbardziej andzia:o_master: i magda bidulo :o_master:
nie wiem.....olek marudzi strasznie.....wiecej placze......wczesniej baaaaaardzo rzadko plakal....

mlody spi, ale jakos tak czujnie, co mu wypadnie smok to sie budzi z wielkim placzem i od razu wstaje , nie wiem moze te zeby bo juz prawie sie przebily, ale jeszcze nie do konca
u nas byla piekna pogoda wiec mlody spedzil duzo czasu na spacerku z babcia
a w domu musze caly czas go pilnowac, w lozeczku nie chce w ogole siedziec bo zaraz drze sie jak opetany

przepraszam ze nie odpowiadam na wczesniejsze posty ale nie mam sily drugi raz czytac prosze o wybaczenie
dzisiaj w pracy mialam 5 godzinne szkolenie z psycholog i rozwalila mnie ta kobieta

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

rena_674
mlody spi, ale jakos tak czujnie, co mu wypadnie smok to sie budzi z wielkim placzem i od razu wstaje , nie wiem moze te zeby bo juz prawie sie przebily, ale jeszcze nie do konca
u nas byla piekna pogoda wiec mlody spedzil duzo czasu na spacerku z babcia
a w domu musze caly czas go pilnowac, w lozeczku nie chce w ogole siedziec bo zaraz drze sie jak opetany

przepraszam ze nie odpowiadam na wczesniejsze posty ale nie mam sily drugi raz czytac prosze o wybaczenie
dzisiaj w pracy mialam 5 godzinne szkolenie z psycholog i rozwalila mnie ta kobieta

rena no u mnie mlody tez....jak sie obudzi to ryyyk i od razu na nogi.....
a co z ta psycholozkA?

Witam! Ja jestem ciagle widoczna, bo lapek caly czas wlaczony, a ja niestety romansowalam z decha do prasowania.
Staram sie spac w dzien jak maly spi, ale jakos nie za duzo mi to daje. A morfologiw robilam, mam lepsze wyniki niz przed ciaza, idealne! Wiec to pewnie niewyspanie :(

Cafe, Rena wspolczuje tego latania za maluchami! No, ale to tez przede mna! Na razie jest pelzanie po pokoju, na szczescie tempo nie jest oszalamiajace ;)

A ja dopiero dobrnęłam. Też miałam przelotny romans z dechą, ale jak zwykle wszystkie nielubisie zostawiłam na zaś. Właśnie podłogi machnęłam i siedze tu, az nie wyschna:)
Musze codziennie wieczorem myc, bo są oślinione, oklejone, obrzygane itd.
Maryśka trzeci dzień z rzedu zasypiała z mega-rykiem, dostała nurofen, mysle, ze zeby.
Zosia nadal luźne kupy, myśle, ze to rzewczywiscie po antybiotyku, bo gdyby to był wirus, to i Marysia by złapała, one wszystko razem robią:)