Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

rena_674
czesc Andzia
u mnie dobrze, a jak twoja Zosia?

Zoska kaszlała całą noc i Marysia tez do niej dołącza:cry:
Na szczescie bez gorączki, w humorach, właśnie łaża pod stołem, gdzie jedna, tam druga:)
Stasiu tez mi zawsze chorował bez temperatury, gdyby nie ten cholerny kaszel, to trudno się domyślić, że jest chora:/

A Ty jutro do pracy, czy przedłuzasz zwolnienie?

Witam! Ja dopiero teraz kawka!
Noc w miare, ale tylko dlatego, bo o 2 wzielismy mlodego do nas, tam sie moze krecic i przewracac i w nic nie uderze. No i od razu lepiej spi :) Tylko teraz w nocy przekreca sie na brzuch i sie wtedy budzi.

Dzisiaj dalsza czesc latania po sklepach. Jak mi sie nie chce.
Zjadlam dwa wielkie ciacha czekoladowe i mam wyrzuty sumienia, szkoda tylko, ze jak juz je pozarlam, a nie wczesniej :(

Andzia zdrowka dla Zosienki!
Gosia super, ze na taka fajna kobitke trafiliscie. Niespodzianka, co? Ja na biazaco w tym temacie, bo moja kumpela mi opowiada.
Justynka to moj Michał tak jak Oleczek. Sztywno stoi, ale sam ani nie usiadzie, a juz o wstawaniu to nie ma mowy.

Obejrzalam to cale decoupage. Nigdy o tym nie slyszalam. Ja sie w takim czyms zupelnie nie widze, brak zdolnosci manualnych. No i chyba cierpliwosci.

Bylam wczoraj na solarium i sie chyba ciut spalilam, geba mnie piecze.

Jejku, jaka ja dzisiaj chaotyczna :)

A, zapomnialabym, wczoraj przy kolacji wylalam ze lzami wszystkie swoje zale do P. i juz jest ok :) Ciekawe jak dlugo!

Witajcie kochane!!
Nie dolączyalmdo Was wczoraj bo byłam totalnie padnięta...po mjm pooszłam spać...do tego nocka nieprzespana bo Marcel budzil sie w nocy...i w rezultacie spał z nami...dzisiaj tez amrudzi od rana, chyba na zęby...zresztą nie pamiętam,kiedy nie marudził...Mnie choróbsko nie wiadomoczy dopiero rozkalda czy przejdzie...katar i bolący łeb nadal...
Andzia zdrwoeczka kochana dla Was wszystkich!!!!
Cafe jak wyniki??
Justynka Oleczek boski!!
Gosiamm dobrze, że wsyztsko załatwione i z głowy...
Magda powodzenia na zakupach, żeby były udane!!
Odnosnie waszej dyskusji o decoupage to ja w zeszlym roku w pracy robiłam takie pierdy na kiermasze szkolne...wystarczy cierpliwosca reszta jest w zasadzie prosta..ale oczywiście jakis instruktaż wskazany....
ja mam nawet w domu farby akrylowe i lakier :). Pomysl bardzo fajny bo to sa takie oryginalne prace....

Magda niestety nie zasypia, teraz jak tak z nim pobylam troche to dopiero widze, babcia nauczyla go na kolanach bo jej szkoda malego jak placze, i w ogole chwilke poplacze i juz leci do niego:lup:,moze i sprawny ale z jego gloskami marnie
Andzia teraz to juz nie wiem od czego mnie troche boli bo mam dostac@
Vercia bidulko, moze w dzien sie przespisz

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

Rena wszystko w swoim czasie. Ja juz przestalam sie przejmowac, ze Michal nie robi czegos co inne dzieci robia. Predzej czy pozniej bedzie to robil, a i tak na przyszly rozwoj nie ma to wplywu.

Ostatnio gdzies czytalam, ze jak dzieci nie raczkuja to pozniej sa slabsze w sporcie. P. nie raczkowal, a jest nauczycielem wf i od 20 lat gra w pilke nozna, ja tez nie raczkowalam, a wiele lat biegalam na parkiecie grajac w kosza czy siatek, do tego wiele innych dyscyplin sportowych. Nie ma reguly.

Magda, rena dokładnie, wszystko w swoim czasie.
2,5 miesiaca temu, gdy lezałam z dziewczynami w szpitalu, to straszyli mnie neurologami, wciskali wcześniactwo itd., bo dziewczyny mając prawie pół roczku nie potrafiły sie nawet na brzuszek przewrócić. A teraz prosze, śmigaja jak szalone.

A co do mowy, to u mnie maryśka miała okres, gdzie wołała baba, a teraz znowu obie milcza.