Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

gosia Kubulek super wyglada na tym spacerku i jak sie smieje cala buzka :)

brawo dla oleczka...ale on szybki jest....

dziewczyny ja wam powiem ze dzieki temu ze pracuje to moj S tez musi sie zajac mlodym wiec nie slysze ze ja nic nie robie...bo on pracuje i jak ma sie olkiem zajac to sie zajmie ale ja to jeszcze dodatkowo musze sprzatac i gotowac i wogole wszytsko inne.....wiec jak moj by mi tylko cos powiedzila to by sie dowiedzial co nie co odemnie....oj nie zostawilabym na nim suchej nitki....

veronika i jak marcelkowi nic nie jest po zoltku???bo jak ja bylam u dermatologa z olkiem to mi mowila zem nie dawala olkowi dopuki nie skonczy roczku bo zoltka sa bardzo uczulajace.....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Justynka mialas do nadrabiania w czytaniu naszych wypocin :)

Brawa dla Oleczka za to, ze juz sami siedzi!!!

Nawet nie wiedzialam, ze Gerbera sloiczki po 6. m-cu to jeszcze papki! Ja znowu kupilam Bobovite i bedziemy probowac.

Przed chwila Michał zjadl swoj ukochany jogurcik i oczywiscie szybko go skonczyl, biedak nic juz nie bylo, a on ciagle z otwarta buzia siedzial i czekal :)

Witajcie!!
U nas dzisiaj było baardzo gorąco, już chcialam Marcela na krotki rękaw ale sie
wstrzymałam..bo na górkach na wsi bylo gorąco a gdzie miegdzie wiało jak cholera...
Justynka gratulacje dla Olka!!
Cafe super, że trochę wypoczęlaś...
Justynka daję żółtko i chyba wsio ok...
U teściowej tak mnie rozbolala glowa,że azmnie mdliło...nie wiem co mi jest...może będę chora bo jakaś niemrawa jestem...najchętniej poszłabym już spać...do tego marudze jak stary pierdziel...
Z dobrych wiadomości to wrocil G., zjadl kolację i przywiózl reklamówk ubranek dlaMarcelka i 2 pary butów..trafil na jakiś discont odzieżowy i wszystkie ubranka były przecenione z 5-6 euro na 1 euro :taniec1::taniec1: Ja prosze o więcej takich promocji!!!

vercia super ze masz juz mezusia w domu
andzia co tam u lekarza??
justynka brawo dla olka:brawo:

ja po ang.....przychodze ,mlody wykapany....nawet balaganu duzego nie narobili:)
tak luubie:yipi:

a jutro jade do tesciowej....w weeknd nie wiem czy damy rade a nie chce zeby pozniej byla gadanina,ze rzadko ich odwiedzamy.....poza tym K musi pozalatiac pare spraw wiec nawet po drodze....

w ogole to chcemy jechac nad morze....pod koniec maja....kurcze nie wiem jak to bedzie z mlodym ale mysle,ze troszke odpoczniemy....chociaz z drugiej dtrony to wolalabym jechac z jakas para z dziecmi....moze namowimy K brata z rodzinka....

Cześć baburki!!!

Byliśmy u lekarza, dziewczyny ok, Zosia juz osłuchowo super, katarek jest delikatny-moze od pogody-a kaszele najprawdopodobniej od natłoku śliny.
Za to u Stasia co? Zaropiały cholerny migdał. Ocipieje, zanim go wytniemy...

Potem byliśmy na Placu Zabaw z cała trojca i wróciliśmy do domu po 19-tej, szybkie kapanko, jedzonko i spanko. To lubie:)

Anou
k fajnie, ze sie odnalazłaś:)
Ciesze sie, ze udało Wam sie z tym turnusem, trzymam z całej siły kciuki za Was.
Fotelik fajny i niedrogi, my tez musimy w koncu zakupic.

Gosia Ty tak jak ja-dieta zawsze od jutra:)

Justynka my baby tak juz mamy-praca, dziecko, dom i musimy dawac rade.
Brawa dla siedzacego Olka.

Veronica super, ze G. juz w domu. I to z taaakim prezentem.
Ja tez sie zastanawiałam nad krótkim rekawkiem, ale sie powstrzymałam.
A Agatka wciaz na tapecie:)

Magda
jak wczorajsze urodziny?

Cafe mówisz do teściów per Mamo, Tato?

Witam wieczorowo:)

hehehehe Andzia już tak mam z tymi dietami;) no ale przed weekendem się nie będę odchudzać jak tyle jedzenia będzie:) mam nadzieję, że kiedyś moje "jutro" nadejdzie i w końcu powbijam się w te cholerne ciuchy!!
Justynka brawa dla Olka!
Veronica super, że już masz G. w domu, nie wspominając o prezencie dla małego:)
Andzia zdrówka dla Stasie:*

Witam
ja jak zwykle senna i zmeczona, co tu duzo gadac praca i praca a po malo czasu, nie mam kiedy ogarnac mieszkania, gotuje na szybko, i musze wolny czas poswiecic Bartkowi bo zapomni kto jest jego mama
zanim ja wroce to jest juz chlodniej i na krotki rekawek za pozno a babcia w poludnie nie ma odwagi go rozebrac
Andzia dobrze ze z dziewczynkami ok, a stasiu? szkoda mi go bardzo, a kiedy macie nastepny termin do szpitala?
Anouk fajnie ze wrocilas, nie odchodz wiecej na tak dlugo,fajnie ze z turnusem sie udalo
Justynka brawa dla oleczka
Vercia fajnie miec takiego mezusia, takie prezenty
Cafe i znow musze napisac ze ci zazdroszcze tak spedzonego dnia
jak cos pominelam to przepraszam, ale czytam na raty a na odpisywanie malo czasu
ale jak by mi zabraklo parentingu i was to bardzo bym sie wkurzyla

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

Rena już niedlugo długi weekend i odpoczniesz sobie :36_1_67:
Na mężusia pod względem prezentów i zakupów to nie zamienilabym za żadne skarby!!! To trzeba przyznać, ze ma gust!! Tylko trochę przesadzil z ilością, ja to zawsze kupuje np 2 bluzki, 2 pary spodni i wsio,,,trzeba przyznac postaral się chłopina...
Ja juz zmykam bo czuję się fatalnie i obym jutro obudzila się jak nowa!!!
Dlugiej i przespanej nocki wszystkim!!!!

Dobranoc Veronica:) Mam nadzieję, że Marcelek pozwoi ci odpocząć i nabrać sił!

Ja to za chwilę też idę spać! Oczy mi się same zamykają... P. robi gołąbki i boję się do kuchni wchodzić bo nie wiem co tam zobaczę;)
A jutro przez ten cholerny komputer będę musiała czekać na kuriera, P. zamówił żeby odesać a może przyjechać podobno między 11, a 16 a nie zdziwię się jak będę czekać a on wogóle nie przyjedzie...

Veronica ze STasiem miałam plamienia przypominajace okres prze 3 miesiace-dow. sie o ciąży w 12 tyg.
Obyś jutro juz si lepiej poczuła.

rena
oby udało sie troche odsapnac w długi weekend
Nastepny termin mamy na 27-go maja-nasza rocznice ślubu...

Gosia przed długim weekendem, to wiadomo, ze nie ma co zaczynac.:Oczko:
Ja czuje, ze mi troszke zjechało-widze po ciuchach, ale ostatnio cały czas latam, nie mam chwili, zeby usiasc, ale wieczorami i tak podzeram. Własnie pifffko popijam, a co:)