Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
rena_674
magda_79
Gosia jak Kubus? Lepiej?

Rena Bartek dalej mleko wcina?

U nas hitem dzisiaj byly zmieniaczki ze szpinakiem. Michal az mruczal jak jadl :)

Dzisiaj dwie butle po 180 wypil, wiec jest dobrze, obiadek tez zszamal

A to juz pewnie sie przyzwyczail do nowego smaku. Cyc juz zupelnie poszedl w odstawke?

Cyc jeszcze idzie w ruch na noc i w nocy
Michałek jak zwykle uroczy, z tym spaniem to mu minie zobaczysz, moj bartek juz co raz dluzej spi, po godzinie czy poltorej

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

Witajcie wieczorkiem!!
Andzia ale poszalalaś!! Mi G. w zyciu nie pozwoliłby iść na striptiz i imprezę bez niego.
Magda ten rogal super i Michałek tak fAJNIE siedzi...Marcel to chyba jakiś do tyłu z postępami, bo nie siada, nie obraca sie na brzuch...jedynie kula się na boki jak pilka....
Co do kasy nie wypowiadam się nawet...idzie jak woda z kranu...zwłaszcza na opłaty....
My dzisiaj zaliczylismy spacerek, odwiedzilismy moją mamę...G. wszystkim kupiłkwiatka tzn. mi, mamie i siostrze mojej....zjedliśmy obiadek i siedzimy w domku...G. oczywiście ogarnia ranczo a ja położyłam bąbla spać i odpoczywam...

veronica_20
Witajcie wieczorkiem!!
Andzia ale poszalalaś!! Mi G. w zyciu nie pozwoliłby iść na striptiz i imprezę bez niego.
Magda ten rogal super i Michałek tak fAJNIE siedzi...Marcel to chyba jakiś do tyłu z postępami, bo nie siada, nie obraca sie na brzuch...jedynie kula się na boki jak pilka....
Co do kasy nie wypowiadam się nawet...idzie jak woda z kranu...zwłaszcza na opłaty....
My dzisiaj zaliczylismy spacerek, odwiedzilismy moją mamę...G. wszystkim kupiłkwiatka tzn. mi, mamie i siostrze mojej....zjedliśmy obiadek i siedzimy w domku...G. oczywiście ogarnia ranczo a ja położyłam bąbla spać i odpoczywam...

Vercia Michał oprocz tego, ze siedzi w rogalu to tez za wiele nie potrafi. Sam jesczze nie siedzi, nie przewraca sie z brzucga na plecy i na odwrot. Tez tylko kula sie na boczki. Jedynie chce ciagle stac, ale to tez mu srednio idzie. Wiec Twoj Marcel wcale nie jest opozniony.

Melduje tylko, ze u nas znowu do dupy, Stachu do 14-tej miał humor, bawił się, szalał, popoludniu polozył sie i nie miał siły wstac, narzekał tez na ból brzucha, od 4 dni prawie wcale nie je, na siłe wlewamy w niego jakies płyny, do tego kaszel, jakby miał płuca wypluc. Pojechaliusmy z nim na pogotowie, pan doktor przepisał tylko Sinecod, Flavamed i Eurespal:lup:
Jutro jade do mojego lekarza.
Kiedy to sie kurna skończy??????????????????