Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

W końcu usypianie małego skończyło się zwycięstwem... już myślałam że polegnę...
Kasioleqq jak dobrze, że z Franiem już lepiej:) mam nadzieję, że tak już zostanie...
Cafe rogaliki pierwsza klasa:)
Magda Michałek piekny z tą marchewką na twarzy, a jaki ma uśmiech:)
Prosiaczku Twój mały prosiaczek - pierwsza klasa:)

Witajcie kobitki!!!
Moc całusow dla Olka i Łucji:36_3_19::36_3_19:
Cafe rogaliki przepysznie wyglądają :).
KasioleQ super, że u Frania lepiej.
Andzia trzymam kciuki, żeby ta temp. była chwilowa.
U nas dzisiaj była sliczna pogoda, w miarę ciepło i nawet ptaki ćwierkały....Cały dzień kursowaliśmy, odwiedzilismy teściową, późneij moją mamę i dzień zleciał...na sobotę mam już kreację, dodatki a jutro jadę farbować wlosy tym razem szamponem i wybralam kolor pralina, ciekawa jestem jak wyjdzie....Jedyny problem to prezent...nie wiem co się teraz daję na 18...ja w sumie nic wielkiego nie dostałam...mysleliśmy nad kasą ale jak damy kasę to mloda pewnie straci albo da starym....poxniej byla opcja z pierścionkiem zlotym ale G. nie zna rozmiaru :(. Z kasa nie wiemy ile dać...

veronica_20
Normalnie przeraża mnie to wszystko czasami. Kiedys to komunie, chrzciny itd. były takie symboliczne bez przesady itd. Teraz to na komunię dzieci oczekują laptopa, skutera na 18 samochód, kasę...itp. G. chciał dać 500 zł jak dla mnie to za dużo!!!

Mi sie tez wydaje, ze to za duzo. I to nie chodzi o to czy ma sie kase czy nie. My dalismy rok temu 200 zl i mysle, ze bylo ok. 300 to juz max.