Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

gosiammm
Magda jak czytam Ciebie to jakbym mnie miała przed oczami (na szczęśćie tylko głowa mnie nie boli;/) Teraz zasnął niby, ale ja już dzisiaj też ryczałam bo już nie mam sił... sama w domu ehhhh czekam na powrót P. jak na zbawienie...
Moim światełkiem w tunelu jest fryzjer jutro o 14;)

Gosia, a ja jestem szczesliwa, bo P. ma jutro wolne :)))

Oczywiscie teraz jak jest w domu to maly juz nie jeczy.

Aj dziewczyny ja tez siedze i rycze...
W domu moglam przynajmniej czyms swignac, albo zakląć na głos, a tu nie wypada.
Na szczescie w weekend Kuba przyjedzie mi troche pomoc...

Dzisiaj karmilam Maryske(w ogole to nie mozna miec swoich butelek, tylko daja takie szpitalne jak po oranzadzie z wymietolonymi smoczkami), a zoske w tym samym czasie zabawialam grzechotka, bo plakala. Na to wlazla pigula z tekstem-co Ci ta mama robi, ze tak placzesz? I głupi usmiech. Nawet nie zaproponowala, ze pomoze. S...

A wiecie co?
Spotkalam tu w szpitalu mame z blizniakami-chlopakami, ktorzy urodzili sie dokladnie tego samego dnia co moje dziewczyny. Fajne chlopaki, duzo wieksze i grubsze od moich glizdek, caly czas na cycu, a mimo to zachorowali:(

Zmykam, bo nie wiem czy mendy jeszcze spia, buziaki dla wszystkich.
Paczka tez poprosze, bo nie jadlam zadnego:(

Oj Cafe ale narozrabiałaś kobitko!! Dobrze, że juz paluch opatrzony :).
Andzia trzymaj się kochana!! U nas szpital na szczęście pozwla na swoje butelki i kuchnia jest do dyspozycji, mozna karmić kiedy się chce. Ja taką wyliczona butlę dostawalam po porodzie wkur..mnie to masAKRYCZNIE!! Teraz powiedizałam, ze jak pojdę rodzic to wezmę soje butelki i mleko, żeby się nie prosić! Ja dostawalam w miare regularnie butelki jak zrobilam awanturę, że mleko się dziecku nalezy i nikt nie będzie wyliczał na ile mialo starczyć! A jak pwoiedzialam, ze chce zobaczyć jakiś dokument szpitalny, w którym jest inf. że dziecko może dostac butelkę tylko co 3, 5 godz to juz miaąłm z glowy proszenie. Te szpitale sa śmieszne!!
Rena, Anielinka kusicie słodkościami ;)
Ja zżaralm 3 pączki, etraz dojadam ciastkami kruchymi.
Gosiamm, Magda u mnei z marudzeniem jest tak jak u was. Dzisiaj rano mialam już takiego nerwa, że zapakowalam malego i poszliśmy na 2 godz. spacer.

Andzia podziwiam Cię ja bym chyba rozszarpala tych konowałów co wymyślają takie bzdurne zasady...wytrwałości kochana, choroba na pewno szybko minie, trzymam kciuki:***
Magda, Gosia dla Was także wytrwałości i cierpliwości, mój Kacper też dziś trochę marudzi, ale teraz jest spokoj- ogląda, wieczorynkę i rozmawia do zwierzaczków z bajki:) i sam sie nakarmił, ślicznie trzymał butlę i włożył sobie do buźki jak wypadla:)

ahhh kusiacie tymi słodkościami a ja dziś nie wciągnęłam żadnego pączka ani nic słodkiego, tylko gryza pączka od R.skubnęlam;) a teraz lecę zrobić mu kolację, bo na 21 do pracy jedzie...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

nic mi sie nie chce....niby normalne,bo wieczorami zawsze mam lenia ale dzisiaj to juz mam taaaaaaaaaaaaakiego lenia.....
myslalam,zeby jednak zrobic te faworki,tym razem drewniana lycha:36_1_21: ale nie moge sie zmobilizowac!jutro jedziemy do tesciow.....tesciowa dzwonila,zaprosila na obiad,troszke zajmie sie malym....ja nie wiem ....jak K pojedzie od poniedz do pracy...mam nadzieje,ze do tego czasu juz sie odrobinke zagoi....ja nawet nie umiem pieluchy zmienic!