Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Maryśka spała całe 20 minut i juz mnie szlag trafia, bo znowu bedzie niewyspana i bez humoru i znowu im sie poprzestawia z Zoska i beda tak jak wczoraj i przedwczoraj spaly na zmiane, co oznacza zero chwili oddechu.

Stasiu został u moich rodziców i wraca dopiero dziś. Już nie mogę się doczekac, bo strasznie sie stesknilam za nim, choc wiem, ze oznacza to troche wiecej pracy dla mnie.
Na szczescie moja siostra ma od dzisiaj ferie i obiecała troche pomóc.

A w ogole to strasznie boli mnie głowa:uff2:

WITAJCIE!
Andzia dużo sil kobitko i trzymam kciuki za zdrowie dziewczynek...Daj koniecznie znać po wizycie...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA BARTUSIA I KACPERKA!:36_3_19:
Magda fotki rewelacja!!!!
My dzisiaj w rozjazdach znowu. Zjadlam nalesniki, wrzuciłam zapiekankę na obiad do piekarnika, ogarnełam i zmykam do fryzjera a bąbel do mamy. Wiecie co taka mama w domu to skarb!! Przy okazji musze kupić body malemu bo on taaki wielki, że wszystko małe:(.
Cafe u nas kupy też różnokolorowe i róznośmierdzące.
Milego dnia!!!

no....przygotowania do slubu ruszyly...tzn bylam juz w kosciele zalatwic dokumenty...tak wiec nie ma odwrotu:36_1_21:
K juz tez ma swoje....jego mamuska zalatwila....
teraz tylko do ksiedza jakis termin ustalic....

obiad koncze robic,ogarnelam troszke(naprawde troszke:36_2_49:)
vercia no mamuska do dyspozycji to jest skarb,to prawda...moja jeszcze pracuje ale jak tylko ja potrzebuje to nie ma problemu...chetnie sie olkiem zajmuje-nwet mowi,ze zdecydowanie za rzadko....no ale jak nie ma potrzeby to nie chce jej wykorzystywac