Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczyny:)
My już po pierwszej partii nauk przedmałżeńskich...nie powiem żeby fajnie było... To nie odbywa się w naszym kościele tylko w farze no i tam już ksiądz proboszcz jest nastawiony na kasę... Stwierdził, że w piątek będą rozdawane zaświadczenia o odbyciu kursu i za taką karteczkę trzeba dać ofiarę no najlepiej, żeby nie była ona mniejsza niż 20 zł od głowy:lup: no ale ważne że nasz proboszcz jest w porządku, a tam to tylko zrobimy ten kurs i po filipach;)
A dzisiaj jak byliśmy w biurze zamówić chrzest to musieliśmy na takiej kartce uzasadnić dlaczego nie mamy ślubu, Piotrek stwierdził, że z powodu zaniechania:lup: ;) a się kobieta śmiała:)

Czesc baburki

Stasiu ma zapalenie gardła, przy kaszlu słychac tez szmery w oskrzelach, dostał antybiotyk, cały czas gorączkuje. Na moje oko to grypa, ale nie protestowałam przed antybiotykiem, bo im szybciej sie wyleczy, tym mniejsze ryzyko, ze pozaraza dziewczyny.
Z wyciecia migdała oczywiscie DUUUPA, przede mn aperspektywa uziemienia z trojka dzieci przez jakies 2 tygodnie:glass:
Sorki, ze Wam smece wieczorkiem, ale ryczec mi sie normalnie chce.
Od grudnie w ogole nie chorował, nawet mniej kaszlal, a trzy dni przed planowanym pojscie do szpitala sie rozłożył...a nastepny termin mamy na 7-go maja...
Padam na ryj!!!!
Fatalnie mi sie ten rok zaczał...

Cafe super, ze weekend sie udal. A Olus jak fajnie juz siedzi.
Justynka ja tez czekam na fotke:)
Gosia nam ksiadz poszedl o tyle na reke, ze z racji tego, iz juz mielismy dziecko, nie musielismy robic tej calej poradni malzenskiej.
A nauki załatwilismy u znajomego ksiedza-pojechalismy na kawke i dostalismy papierek:)
Veronica super, ze marcel jada Twoje zupki, ja podejme kolejna probe gotowania, jak wyjde troche na prosta-czyli jak Stasiu wroci do przedszkola.