Skocz do zawartości
Forum

Start:) Czerwiec 2009:)

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie Dziewczyny:)
Asiorku ja czekam i na Twoj bol plecow i na swoj bol piersi:D:D hihi oby sie pojawily... dzisiaj rano tak mnie zemdlilo ze normalnie szok... nie nastawiam sie ze to fasolinka bo przy Filipku gdzies kolo 3 tygodnia po zaplodnieniu straszecznie piersi bolaly, ze nawet lezec na brzuszku nie szlo, a to moja ulubiona pozycja do spania:D:)

Dzisiaj my bylismy na szczepieniu... to juz ostatnie:) Ale zabolalo bo tak strasznie plakusial... pierwszy raz... bo zawsze byl dzielny a tutaj az mi sie serce krajalo:(:(... Jedyne co dobre ze teraz dopiero na 5 latek szczepienie wiec troszke juz bedzie rozumny i moze jakos to przeboleje:D:):)

No nic ide oobiadek robic i ciagle trzymam kciukaski za te nasze fasolinki:D:D:)
Do zas Kochane:)

Pierwsza:taniec1:
Mosia jesteś juz czy jeszcze nie?
Witajcie kobietki...:11_9_16:
Asiu ja tak jak i ty...Zmierzyłam sobie dzisiaj rano temp.i było tylko 36,5...a na owu zawsze była coś koło 37...Pewnie miałam bezowulacyjny cykl i w tym miesiącu nic z tego:36_2_20:
Ehhhh,daję już sobie z Tym spókuj...
Ewcia trzymam kciuki-Ty wiesz i ja juz sobie bym chciała zaklepać Twojego syna na ziencia-taki przystojniak i grzeczny-no marzenie :36_3_15:
Martusiu wiem jak się czujesz...Ja jak dostaję @ to załamka na całego...
Także trzymaj się kochana i wracaj do nas...:36_3_15:
A gdzie gosia?,Nikusia?Stysiapysia?
Śniło mi sie ,ze na teżcie ciązowym miałam 3 kreseczki-dobre co?
Uśmiałam się rano,ze hej....
Chodzcie na kawusię co?

jestem już, dzisiaj późno i tylko na sekundkę, bo mam mnóstwo roboty
i jeszcze mam obraz

jutro ma przyjść @
spryszczyło mnie to chyba przyjdzie, ale to jedyny objaw
nic więcej nie czuję

trzymajcie kciukasy pliz

hmmm chyba że znowu się cykl wydłuży albo znowu się porąbało i trzeba bedzie wywoływać. oby nie. z dwojga złego wolę, żeby przyszła niż kolejne sztuczne hormony.

miłego weekendu dziewczynki
buziaczki napakowane pozytywnie fluidkami
:11_9_16:
:11_9_16:
:36_1_21:

http://davf.daisypath.com/nuLVp1.png http://lb2f.lilypie.com/VHQ3p1.pnghttp://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=86355161396c0f824.png

Czesc Dziewczyny:) Asiorku ziec zaklepany:D:D hihi
Mosiu trzymam mocniutko zeby nie przyszla malpa!!!! Zeby w koncu sie ktorejs z nas znow udalo:) Narazie mamy STocie szczesliwa:) A my tez chcemy...

Ale ja juz wim ze nic sie nie udalo... w sr czyli za 4 dni ma przyjsc malpa i przyjdzie bo juz sie pryszcze posypaly...ehhh kurcze czemu jak sie by chcialo to wszystko idzie na przekor....:(:(
Ale nie ma bata!!!! NIE PODDAM SIE....:)

Dobrej nocy Kochane i do jutra zapewne:):):) buziam Was mocno:)

OOo Asiorek zajrzal wekendowo:) A myslalam ze tu bede sama:)
Mosiu odezwij sie i daj znac co u Ciebie?? Oby Fasolineczka kochaniutka:)

Asiorkudzisiaj tak stalam przed kosciolem, bo to swieto... i tak strasznie mnie plecy bolaly, nie moglam wystac normalnie, ale z drugiej strony piersi dalej nie bola... hmm ale czy zawsze piersi bola???? kurcze za bardzo by sie chcialo zeby to bylo to...ehhh to czekanie jest najgorsze....

Ide obiadek postawic!!
Mosiu Ty sie nam tutaj zamelduj!! Powiedz co i jak tzn powiedz ze malpy nie ma i nie bedzie:)

Do uslyuszonka pozniej:)

ewcia_k
OOo Asiorek zajrzal wekendowo:) A myslalam ze tu bede sama:)
Mosiu odezwij sie i daj znac co u Ciebie?? Oby Fasolineczka kochaniutka:)

Asiorkudzisiaj tak stalam przed kosciolem, bo to swieto... i tak strasznie mnie plecy bolaly, nie moglam wystac normalnie, ale z drugiej strony piersi dalej nie bola... hmm ale czy zawsze piersi bola???? kurcze za bardzo by sie chcialo zeby to bylo to...ehhh to czekanie jest najgorsze....

Ide obiadek postawic!!
Mosiu Ty sie nam tutaj zamelduj!! Powiedz co i jak tzn powiedz ze malpy nie ma i nie bedzie:)

Do uslyuszonka pozniej:)
Hej Ewcia :11_9_16:
Mnie w ciązy piersi bolały ale tak od 8 tc...
A teraz pobolewają jak ma sie @ zjawić...
Każdy organizm i każda ciąża ma inaczej....
Ja już po obiadku jestem...Mąż zabrał syna na działkę a Wikuś zasypia wiec i ja się zdrzemnę bo mnie muli jak coś...
Lece odpocząc...
Pa kobietki-do pózniej...:36_3_15::36_3_15:
Mosia gdzie jesteś?

cześć dziewuszki moje kochane
ja tylko tak na chwilkę, przywitać się i zdać raport

a więc panna @ jeszcze nie przyszła, i nie wiem czemu mam przeczucie że nie przyjdzie.
ale nie wiem czy z powodu fasolindy ewentualnej czy znowu mam nie takie hormony.

co dzisiaj zauważam - biały gęsty śluz, dość go dużo i kłucie w dole brzucha, lekkie i nie ciągłe.
nie wiem może to objawy @, ale zazwyczaj to mnie inaczej bolało ( ale czasami żadnych objawów nie miałam, także....)
może mi się przesunie, bo przecież nie biorę tabletek a zawsze brałam na wywołanie, nie wiem.
w głębi ducha to myślę o fasolce, ale staram się to tłumić, bo boję się tej blokady psychicznej.

w każdym bądź razie @ jeszcze nie ma.

a zatestuję jak coś we wtorek, chyba że jutro pojedziemy do kielc i kupię tam test ( pewnie tak będzie bo nie wytrzymam ) i zatestuję w pon.
a może jutro????
ale lepiej rano nie?

no nic, rozgadałam się

a!!!! dzięki dziewczyny, że myślicie o mnie
buziaczki

http://davf.daisypath.com/nuLVp1.png http://lb2f.lilypie.com/VHQ3p1.pnghttp://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=86355161396c0f824.png

mosia
no teraz mnie bardziej pobolewa brzunio
nie wiem jak to się skończy
mulić też muliło

nic, jutro jedziemy do kielc to kupię test
po terminie @ to ważne kiedy zrobię???? czy rano czy później??????

Wiesz Mosiu zrób rano...:36_3_15:.
Bo może sie okazać ,że owulacja była przesunięta...
A wogóle to będzie pewniejsze...
Heh...Jestem już tym dniem zmęczona...
Jutro do Was zajże ale po południu dopiero.
Takze do juterka moje drogie:):11_9_16:

Mosiu Kochana oby to była fasolinka!! I oby do poniedzialku, bo tescik najlepiej z ranca:)
Asiorku Mosi sie uda to tylko my zostaniemy na celowniku:D:D hihi kto wie, ja stawiam ze u mnie nie bedzie, wiec kolejna proba przedemna... w kazdym razie z@ ma sie pojawic w srode... /4 dni/...

Stociu a Ty jak tam sie czujesz?? Jakos dawno Cie nie bylo...
Joasiu co u Ciebie?? Jak tam @ przyszla czy tak jak Stocia zyjesz w nerwowce teraz??:) Oby sie nam wszystkim udalo to bedzie supcio:)

Dobrej nocy dla Was i do uslyszonka jutro:)

Witam się popołudniowo...:11_9_16:
My od 7 byliśmy na działeczce na pełnym słoneczku i już mamy dość:basen::36_1_74:
Mosia co się nie odzywasz kobietko?A do Kielc miałas jechać...
Ewcia co tam u Ciebie?
Asiu już po obiadku jesteś?
Bo my tak -na obiad był grill i powiem Wam szczerze ,że na ten rok grilowania koniec....
Juz się przejedliśmy....
A co u Was?
Jakoś tu pusto:hmm:
Buziaki babeczki:36_3_15:

Witajcie:)
U nas tez sloneczko od ranca:) Mlody spi, pozniej pojdziemy na spacerek do babci:)
M pojechal wlasnie do pracy bo skonczyl sie mu urlopik:( ale oby do grudnia bo pozniej znow 2 tyg wolnego:)
Asiorku co u mnie? Po staremu czekam na @... jeszcze 3 dni... ciekawe czy przylezie... a Ty Kochana kiedy masz dostac @??Mam nadzieje ze dopiero za jakies 15 m-cy:D:D hihi
Ide zjesc obiadek...
AAAAA Mosiu mam nadzieje ze @ nadal nie ma!!!!!!:):)

ewcia_k
Witajcie:)
U nas tez sloneczko od ranca:) Mlody spi, pozniej pojdziemy na spacerek do babci:)
M pojechal wlasnie do pracy bo skonczyl sie mu urlopik:( ale oby do grudnia bo pozniej znow 2 tyg wolnego:)
Asiorku co u mnie? Po staremu czekam na @... jeszcze 3 dni... ciekawe czy przylezie... a Ty Kochana kiedy masz dostac @??Mam nadzieje ze dopiero za jakies 15 m-cy:D:D hihi
Ide zjesc obiadek...
AAAAA Mosiu mam nadzieje ze @ nadal nie ma!!!!!!:):)

hejo....:11_9_16:
Ewciu ja nie wiem w sumie jak z tą moją @...
Ale liczę ,ze przyjdzie tak jak ostatnio po 33 dniach.
Czekam do 22-23-w tych dniach powinna przyjść...
Ale coś mi sie wydaje,że nici z dzidzi:36_2_20: i @ zawita....
co ma byc to będzie nie?
Jak nie kwiecień to maj albo czerwiec:):11_9_16:
Buziam Was kochanutkie....

mosia
jestem jestem
właśnie wróciłam z kielc

@ nadal nie ma
ale testu zapomniałam kupić, także dopiero we wtorek:o_no:

O Mosiu,jesteś już:)
Ale fajno:):taniec1:
Może to i dobrze,że nie kupiłas testu...-ja też nie kupiłam kupie jak nie przyjdzie do 26 sierpnia....
Bo tak to za kilka miesiecy majątek na testy wydam....
Fajno ,że @ nie ma...oby tak dalej Mosiu....