Skocz do zawartości
Forum

Start:) Czerwiec 2009:)

Rekomendowane odpowiedzi

ewcia_k
A tak ogolnieAsiorku ale super ze malpa nie nadchodzi. Mam tylko nadzieje ze jak juz bedziesz miala II kreseczki to nas nie opuscisz i bedziesz z nami az do porodu i duzo duzo dluzej:36_2_15: hehe a Kiedy planujesz testowac? Moze dopiero pod koniec tyg to juz chyba powinno byc pewne:) Ale ja wierze ze sie udalo:36_2_53:

Jak nie przyjdzie do piatku @ to zatestuję:)
A to masz jak w banku,ze Was nie zostawię...:36_4_20:
Dobrze,ze to tylko trzydniówka była u Twojego synka-człowiek aż cały drży jak widzi chore dzieciątko,nie?
Mosia osobna kuchnia i rachunki za prąd gaz wode na pół i kwita...

Eh te tesciowe... zamiast sie cieszyc z wnuczat, pomagac troszke swoim dzieciom to jeszcze wyciagaja... Moi rodzice niewiem jacy by byli jakbysmy z nimi mieszkali, ale onisa tacy ze jak maja to daja. Wnuczkowi co do sklepu jada to nakupia ubranek. I sa szczesliwi ze jest, ze daje im tyle radosci, a tesciowie jak pare razy go tamzawiozlam bo chcialm sobie wyskoczyc na miasto czy cos pozalatwiac to za chwile telefon czy nie mialabym ze 300 zl pozyczyc... to we mnie az gotowalo... i se mysle kurde ze oni by jeszcze zaplate chcieli za to ze wnuczek do nich przyjechal;/ paranoja kurde, dlatego juz tam synusian ie woze tylko do mamy a jak mama jest zajeta bo akurat uczy w szkole to biore go ze soba:) Teraz ma babcinka wakacje wiec ciagle chce sobie z wnuczkiem gdzies pochodzic, pobawic sie:)

Dobrze,ze to tylko trzydniówka była u Twojego synka-człowiek aż cały drży jak widzi chore dzieciątko,nie?

No bylam tak wystraszona co to moze byc. Maz byl spokojny a ja poprostu czekalam do rana i tak strasznie chcialam ta wysypke zobaczyc no i sie wysypal:) A chore dzieciatko?? to az plakac sie chce... jeszcze takie malutkie...

ewcia_k
Eh te tesciowe... zamiast sie cieszyc z wnuczat, pomagac troszke swoim dzieciom to jeszcze wyciagaja... Moi rodzice niewiem jacy by byli jakbysmy z nimi mieszkali, ale onisa tacy ze jak maja to daja. Wnuczkowi co do sklepu jada to nakupia ubranek. I sa szczesliwi ze jest, ze daje im tyle radosci, a tesciowie jak pare razy go tamzawiozlam bo chcialm sobie wyskoczyc na miasto czy cos pozalatwiac to za chwile telefon czy nie mialabym ze 300 zl pozyczyc... to we mnie az gotowalo... i se mysle kurde ze oni by jeszcze zaplate chcieli za to ze wnuczek do nich przyjechal;/ paranoja kurde, dlatego juz tam synusian ie woze tylko do mamy a jak mama jest zajeta bo akurat uczy w szkole to biore go ze soba:) Teraz ma babcinka wakacje wiec ciagle chce sobie z wnuczkiem gdzies pochodzic, pobawic sie:)

Mi się wydaje ,że matka zawsze za córka stoi...a nie za synową...czy synem i jego dziećmi.
To by miało sens...
Moja teściowa jak tu mieszkała to na śniadaniu wielkanocnym spała i chrapała za ścianą...
A jak jej kawę zrobiliśmy to szybko uciekła do wnusi-bo niby do kościoła...
Moim dzieciom nawet życzeń nie złożyła...
a moja mama ma 7-mioro wnucząt i zza granicy do każdego zadzwoni choć wszystkie są malutkie...

Mosiu ogolnie moi tesciowie tez nie sa zli, tylko jak juz widza pieniadze to juz Sie zaczyna. A zamiast sprzedac sobie dzialki bo maja 3 a my nie chcielismy obok zaraz nich to juz by byla kasa na splate jakis kredytow. A najgorsze sa te z providenta. Niewiem jak wogole mozna w tej firmie brac kredyt. Przeciez odsetki tam zabijaja...

asiorek352
mosia
ale masz ślad taki w kształcie żelazka hi hi hi??????

Mosia trudno mi opisać jaki to kształt bo to z tyłu mam...
Ale kochana możesz sama spróbować-usiądz na rozgrzane zelazko -wstań i zrób zdjęcie...
wymienimy sie pózniej nimi he,he,he...
A tak na serio-o nie było fajnie :)

ja to ci tak żartowałam
ja się też nie raz oparzyłam żelzkiem
raz centralnie w brzuch ( nie wiem jak to zrobiłam ), nie mogłam wytrzymać z bólu.....

http://davf.daisypath.com/nuLVp1.png http://lb2f.lilypie.com/VHQ3p1.pnghttp://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=86355161396c0f824.png

jestem jestem... strasznie duzo dzis pracy w pracy....

asiorek zycze jak najszybszego spelnienia marzen :Całus:
mosia wspolczuje przepraw z tesciami. ja tez uwazam ze najlepiej na swoim i nawet biede klepac ale bez zadnych rodzicow...
ja od kiedy nie mieszkam z rodzicami to w koncu mam z nimi super uklady. jakbysmy mieszkali pod jednym dachem to pewnie non stop by o cos klotnie byly. oby sie tobie jakos ulozylo.

ale mi sie nic nie chce. jeszcze godzinka w pracy, po bartusia do zlobka i do domu....

a widze ze tu nie dedykujecie stronek. na innym watku na ktorym pisze zawsze gdy ktos zaliczy pierwszy post na nowej stronie dedykuje ja;
wiec skoro moja to...

ZA ZDROWKO, SZCZESCIE, MILOSC, DWIE KRESECZKI NA TESCIE, ZA ROZWIAZANIE PROBLEMOW MOSI ....

Co Wy tu dziś macie za zachcianki ciążowe....
Jestem w szoku..Ale Mc.Donald'sem bym nie pogardziła...
Test kupiłam bo narazie @ nie ma...
Szyjka wysoko i boli mnie brzuch...Może na @ tak mnie dziuka...
Zobaczymy...Nawet nie wiem kiedy mam ten test zrobić-boję się jak cholera...Zrobie w piątek o ile prędzej nie przylezie-trzymajcie kciuki...

Witajcie Kreseczki:) Asiorku mam nadzieje ze kolejny dzien zaczelas bez @:) Tobie chyba naprawde sie udalo:) Ale superowo:) Ja mam dostac @ w sb ale cos czuje po kosciach ze przyjdzie bo zawsze przed @ robia mi sie pryszcze na buzi, i kurcze wczoraj juz sie pokazaly malpy jedne.. Ale nie teraz to nastepnym razem w koncu gin mowila mi ze po takim dlugim karmieniu nie musi mi sie od razu udac i zeby sie nie zalamywac wiec moze kurcze uda sie zeby bylo z maja i bedzie tak jak mamusia::36_2_15: Przynajmniej Tobie zeby sie udalo to juz bedzie lepiej bo cos ruszy z miejsca:36_2_15: Bo ciagle nikt i nikt a tutaj prosze nasz Asiorek:36_1_21:
A chcialabys drugiego chlopca czy coreczke?? Ja jak sie mi uda to pewnie bedzie drugi chlopak bo tu u nas sami chlopcy sie rodza:36_1_21: 1 dziwczynka na 20 ciaz:36_2_15:
Oh Asiorku byle do piatku bo juz chce mi sie gratulowac:bocian::36_1_21:

A inne dziewczyny jak tam ?? Kiedy testujecie, albo zaczynacie cykl??
Pozdrawiam Was serdecznie i do uslyszonka:36_2_25: