mosia Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 ja sprzatanie prawie skończyłam potem myju myju pucu chlastu i po zakupy..... ale jeszcze jestem Odnośnik do komentarza
mosia Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 ale cicho Odnośnik do komentarza
asiorek352 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 mosiaja sprzatanie prawie skończyłam potem myju myju pucu chlastu i po zakupy..... ale jeszcze jestemAhhh... Muszę rachunki podliczyc.... Zapomniałabym Odnośnik do komentarza
mosia Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 no to nie masz przyjemnego zajęcia ja jadę zaraz po zakupy i na stare mieszkanie także wrócę za jakieś 2 godziny pozdrawiam Odnośnik do komentarza
mosia Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 chyba zadzwonię do lekarza wcześniej jak mi jutro te bóle nie przejdą, bo już nie daje rady jak mnie złapie to się nie mogę ruszyć, aż mnie wygina normalnie Odnośnik do komentarza
asiorek352 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 mosiachyba zadzwonię do lekarza wcześniej jak mi jutro te bóle nie przejdą, bo już nie daje rady jak mnie złapie to się nie mogę ruszyć, aż mnie wygina normalnieBiedna Mosia... zadzwoń może cos gin na to poradzi? Odnośnik do komentarza
ewcia_k Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Dobrywieczorek dzieczynyKurcze ale sie burza szykuje u nas... ehhh chyba moze zas sie porobic w nocy... ostatnio byla taka burza ze kobiecie wlecial piorun do domu i ta przez godzine po tym jak wylecial z powrotem plakala bo nie mogla dojsc do siebie... taka roztrzesiona byla... hmm a tak slicznie przez dzien... zobaczy,y co bedzie jutro mam nadzieje ze wszyscy beda mieli prad A co tam u Was jak dzien minal?? Mosiu jak tam @ przyszla czy nadal jej nie ma?? MOze juz sie nie pojawi i wroci gdzies za 1,5 roku zycze Ci tego bardzo!! Asiorku do Twojej @ jescze 4 dni... mam jednak ogromne nadzieje ze tez sie z nia pozegnalas na najblizsze conajmniej 1,5 rokuNic czas wszystko powylaczac bo zaraz nie bede miala z czego do Was pisac jak mi tu trzasnie No nic DOBRANOC KRESECZKI i do juttra Odnośnik do komentarza
mosia Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 nie wiem już sama zobaczę jutro do zobaczenia dziewczyny i dzięki ewcia za wiarę..... do jutra. ja będę jak zwykle o 7 Odnośnik do komentarza
mosia Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 cześć dziewczyny ja wczoraj mało byłam bo latałam koło męża, ale wyzdrowiał i dzisiaj pojechał do pracy, także będę więcej. i chyba przestanę mierzyć temp. bo rano zmierzyłam 36.9 i zaraz potem raz jeszcze 36.8 i chodzę wkurzona od samego rana, bo pewnie nic z tego nie będzie. i to nie jest mi smutno, ale jestem zła strasznie. Odnośnik do komentarza
asiorek352 Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 mosianie wiem już sama zobaczę jutro do zobaczenia dziewczyny i dzięki ewcia za wiarę..... do jutra. ja będę jak zwykle o 7Dzień dobry kreseczki Ewcia-dobrze,ze chociaż ty we mnie wierzysz bo ja już sama tracę wiarę... U nas słońce pełną parą... Zasnęłam wczoraj jak niemowle-normalnie pogoda mnie dobiła... A co u was? Wstawać na kawkę..... Odnośnik do komentarza
asiorek352 Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 mosiacześć dziewczyny ja wczoraj mało byłam bo latałam koło męża, ale wyzdrowiał i dzisiaj pojechał do pracy, także będę więcej. i chyba przestanę mierzyć temp. bo rano zmierzyłam 36.9 i zaraz potem raz jeszcze 36.8 i chodzę wkurzona od samego rana, bo pewnie nic z tego nie będzie. i to nie jest mi smutno, ale jestem zła strasznie.Ale co Mosia nic z tego nie będzie w jakim sęsie? Ty myślisz kobietko,że jak ci termometr nie pokaze przez cały cykl 37 to nic z tego,że dzidzi nie bedzie? Puknij się i sie nie przejmuj tylko mierz dalej a temperaturke masz cudną... Odnośnik do komentarza
mosia Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 mówisz? a bo tak czytałam wiele postów o staraniach i jak sobie pomyślę, że mi to zejdzie tyle czasu, jak niektórym, to normalnie. tak w ogóle to dla wszystkich staraczek gratulacje za cierpliwość. a ty jak tam samopoczucie z samego rana? Odnośnik do komentarza
asiorek352 Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 mosiamówisz? a bo tak czytałam wiele postów o staraniach i jak sobie pomyślę, że mi to zejdzie tyle czasu, jak niektórym, to normalnie. tak w ogóle to dla wszystkich staraczek gratulacje za cierpliwość. a ty jak tam samopoczucie z samego rana?A dziekuje kochana:) Czuję się fajnie temp mi wzrosła o jeden stopień-ważne by nie spadła.... Coś Ci poszukam i za chwilke wkleje:) Odnośnik do komentarza
asiorek352 Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Drugi - szczÄĹliwy - 28dni Jest to wykres udanego planowanego poczęcia dziecka-zobacz sobie porównaj-chociaz kazda ma indywidualny kalendarz.... Odnośnik do komentarza
mosia Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 a co takiego?????? no powiedz powiedz Odnośnik do komentarza
mosia Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 ło. nie bardzo idzie się w tym połapać tyle tego jest. ale dojdę do tego Odnośnik do komentarza
asiorek352 Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 mosiało. nie bardzo idzie się w tym połapać tyle tego jest. ale dojdę do tegoNo pewnie:) A co robicie dzisiaj na obiadek? Ja chyba rosół....Wiki uwielbia obiadki:) Odnośnik do komentarza
mosia Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 dla mnie i mojego męża - pesto mniam mniam szwagier wybredny - mielone teść jeśli w ogóle będzie jadł to też mieloneno i ogórkowa mi z wczoraj zostałaale nie mogę się doczekać pesto............... mmmmmmmmmm Odnośnik do komentarza
asiorek352 Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 mosiadla mnie i mojego męża - pesto mniam mniam szwagier wybredny - mielone teść jeśli w ogóle będzie jadł to też mieloneno i ogórkowa mi z wczoraj zostałaale nie mogę się doczekać pesto............... mmmmmmmmmmA co to pesto? Daj przepis Mosia:) Odnośnik do komentarza
mosia Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 pesto to jest taki włoski sos - jest zielony bo jest z bazylii, ma dodatek orzechów i oliwy - co tam więcej jest to nie wiem mozna go kupić np w tesco itp jest w słoiczku i tu w polsce kosztuje ok 10 zł ( drogo ), we włoszech jest taniojest to szybka potrawagotujesz makaron jaki chcesz, odcedzasz ale nie przelewasz wodą i dodajesz zawartość słoiczka. mieszasz i wykładasz na talerz. wskazane posypać parmezanem. PYCHAAAAAAAAAAAA Odnośnik do komentarza
asiorek352 Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 mosiapesto to jest taki włoski sos - jest zielony bo jest z bazylii, ma dodatek orzechów i oliwy - co tam więcej jest to nie wiem mozna go kupić np w tesco itp jest w słoiczku i tu w polsce kosztuje ok 10 zł ( drogo ), we włoszech jest taniojest to szybka potrawagotujesz makaron jaki chcesz, odcedzasz ale nie przelewasz wodą i dodajesz zawartość słoiczka. mieszasz i wykładasz na talerz. wskazane posypać parmezanem. PYCHAAAAAAAAAAAABrzmi mniamniuśnie:) Dziś mam rosół jutro pangę w sosie pomidorowym a pojutrze jak w sklepie znajdę w sklepie to zrobie pesto:) Odnośnik do komentarza
mosia Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 polecam polecam może dołączysz się do gier i zabaw wciągnęło mnie he he Odnośnik do komentarza
asiorek352 Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Wam się nudzi czy co?he,he:) Ja i tak bym przegrała bo muszę latać co chwilke do dzieci... Bo od rana broją... Odnośnik do komentarza
mosia Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 ale to nie chodzi o wygraną. a im więcej osób tym lepiej no chodź ja też jestem np w trakcie sprzatania no chodź Odnośnik do komentarza
joanna28 Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 cześć kobitki! sory ,że się nie oddzywam(przynajmniej za często) ale jestem okropnie rozkojarzona.Jak tam starania? ja postanowiłam starać się od listopada i mam nadzieję ,że nic złego już się nie stanie.czytałam o kapsułkach z wiesiołka na poprawę śluzu ,bo u mnie są znikome ilości ale nie mam przekonania czy to oby na pewno bezpieczne i nie wiem jak to przymować od kiedy ,bo wiem tylko tyle ,że do owulacji.poradźcie mi jak wiecie jak to brać. co do obiadku to ja dziś robię frytki z mięsem gyrosowym ,cacyki i 2 surówki(ale gotowe).chciałam zrobić nalesniki meksykańskie ale nie mogę nigdzie dostać mąki kukurydzianej Sandra odeszła 5 wrzesnia 2008 roku. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi