Skocz do zawartości
Forum

Babskie pogaduchy..:))

Margolcia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość agula7777

Witam kochaniutkie:36_3_1:
W koncu chwileczka to moge co nie co skrobnąć
Devachan,Margolcia jak was czytam to mi włosy dęba stają:eek:trzymam za was kciuki :great:
Miska brawo dla dzielnej dziewczynki-ja mojej pół roku temu przebiłam uszy:whistle:
Margolcia sliczne masz skarby w domku:heart::love:a Zosia slicznie przybiera na wadze:smile:
Anetka juz za dwa dni będzie sie bawiła na urodzinkach-buziaczki dla Nikolki:Całus:

U mnie lepiej,po powaznej rozmowie z mężem-konkretnie go zjechałam:Wściekły::Zły:-dzis chodzi jak w zegarku:sofunny:

Spokojnej nocki i pięknych snów:36_3_1::zwyrazami_milosci::zwyrazami_milosci:

witajcie...

co do zdjatka spadajacego Mikiego,to gozej to wygladalo..stoczyl sie na bok,zasmial i wdrapal z powrotem na krzeslo...wiec nie ma stresu...

a ja przezylam kolejny koszmarny wieczor..ale juz oficjalnie wiadomo o co tu kaman...wczoraj poszlam uspic dzieci,bo maly jak zwykle lazil po domu,bo tak potrafi go polozyc do lozka...i leze sobie,slysze rumor na schodach..juz hiena sie rzucila do mojego syna i go szarpie i klnie aby speird na gore do mycia..wiec sie poderwalam i lece...spotkalam ich na schodach,za reke juniora i na dol..ten szybko-cap zosie od matki..ja podeszlam i zabralam mu dziecko i mowie-za ma tzryma clapy precz od moich dzieci,ze mam dosc iich szarpania i poniewierania..a ten do matki zaczal drzec ryja-bedziesz swiadkowac,bedziesz swiadkowac...i nastapila reakcja tesciowki...ze on SPOKOJNIE pow juniorowi by poszedl sie kapac,a ten nie zareagowal...i jak ja go wychowalam,ze on nie ma w ogole szacunku do P..i podleciala i milapami kolo twarzy zaczela machac i grozic,i drzec sie,ze zrobilsimy z piotrusia bandyte i potwora i on nie ma szacunku w tym domu..ludzie....ja chyba mialam wczoraj darmowa wycieczke do piekla...a ten zaczal mi ulizac standardowo,ze mam czas do niedzieli,ze on mnie zalatwi,ze jutro mnie zaje...i ja z niego potwora zrobilam..?? bo to taki delikatny gentelmen.?? nie wazne ze przez tyle lat dreczyl mi syna,wczoraj go szaral na schodach,mnie wyzywa i straszy,kiedys lapy wyciagal...to my jestesmy temu winni..wiec jej moiw,aby popatrzyla jka swoje dzieci wychowala...cora na pstrykniecie dla kazdego facetaa syn alkoholik i dziwkarz...oraz brutal..on polecial do roboty,a ta mi wtedy armate wytoczyla....tylu klmastw i zacofania nie slyszalam nigdy..ale wiecie co powiedziala-ZE MY MUSIMY SIE ROZWIESC BO TWORZYMY ZWIAZEK BEZ PRZYSZLOSCI...te same slowa co mi powiedziala 5 .5 roku temu.....od poczatku ziala jadem ze jestesmy razem i tego dopiela..bedzie wracac szczesliwa ze rozbila synoiw rodzine,a kochanym wnuczkom odebrala ojca....powiedzialam jej,ze jego eks Wiolka jej zdaniem go rozpila,bo dobrze pamietam jej zarzuty wobec tej panny,a ja zrobilam z niego bandyte...strach pomyslec za co oskarzy nastena jego babe...oni wychowali go idelanie....zadne argumenty i pytania nie dostaly odp....gdy jej zapytalam w ktorym momencie jej pobytu ja bylam tak wulgrna do niego lub do niej to nie umiala nic odp..wiec walila teksty-zakonczmy ta dyskusje,ja chce w spokoju dotrwac do niedzieli i sobie poleciec do domu....wiec jej pow.-zrobila mama co miala zrobic,wreszcie zniszczyla wszystko to w spokoju moze misje zakonczyc....

wiele by tu jeszcze pisac..patrzac na slowa i zwroty jakich uzywala,smiem twierdzic ze juz wiele miesiecy musial mu kadzic,bo on mi rzucal tymi samymi zwrotami...jakze to babsko musi mnie nienawidziec....a tu mi wali teksty,ze ona zawsze z sercem do mnie,ze od razu mnie zaakceptowali...

nie wiem co przyniesie ten dzien,ale w razie co bede dzwonic na garde....nie pozwole zrobic krzywdy swoim dzieciom......szkoda,ze sie jej dopiero teraz ubzdurala zniszczyc moja rodzine...w momencie gdy w domu mam 3 tygodniowe dziecko...dzieki babuni dla Zosi slowo tata nie bedzie miec znaczenia....

http://lb1f.lilypie.com/jTsX.png

http://s6.suwaczek.com/200504064865.png
OLA..:)))

http://suwaczki.maluchy.pl/li-40144.png

http://tickers.baby-gaga.com/t/foxfoxard19951025_-8_JANUSZ.png

DZIEN DOBRY...
witam sie z kawcia:kawa: ktos chetny??? zapraszam....u mnie dzis dzien deszczowy a my jedziemy na zakupki bo jutro musimy byc w domku,ja mam lenia jak nic, chodze jakas nie przytomna musze sie rozruszac a co wy dzis planujecie??? MARGOLCIU KOCHANA SILEK DLA CIEBIE,WIDZE ZE PUSTO WIEC ZMYKAM POTEM BEDE TO MOZE KOGOS ZASTANE I SOBIE POKLIKAMY..
milego dnia

http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqt5odkiiz54rq.png
http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqupjyeduy21no.png

Hej babeczki!
Czytam to co naklikałyście i aż mi ciężko na sercu.
Deva współczuję przejść z m i jak widać właściwą decyzję podjęłaś. Byleby teraz się wszystko ułożyło po Twojej myśli i żebyś się odcięła od jego problemów finansowych.
Margolcia zgłoś to gdzieś. Serce mi pęka z żalu jak to czytam. Tak nie można żyć, a jak on faktycznie podniesie na Was rękę? Wie że ma wsparcie matki we wszystkim co robi to będzie odważniejszy! To nie jest dobre miejsce dla Was do zycia, dzieci potrzebują ojca ale potrzebują też spokoju, a teraz go nie mają. Poza tym będziesz miała już jakieś punkty zaczepienia w papierach a to też jest ważne. Zgłoś to jak najszybciej. Powiedz że Ci grozi, że boisz się o siebie i odzieci. Że się znęca psychicznie nad Tobą. Jesteś po porodzie, on chce Cię psychicznie wykończyć. Teraz szczególnie możesz wpaść w depresje a on się będzie śmiał. Nie pozwól na to.
Ivona gratuluję pani mgr :smile: To kiedy oblewamy?
Anetko udanych zakupków!

Ja się biorę za porządki, a po południu mam wywiadówkę i jeszcze moja mama ma dzis urodziny więc i do rodziców muszę wpaść. Postaram się jeszcze zajrzeć. Trzymajcie się dziuewczynki i miłego dnia!

http://suwaczki.maluchy.pl/li-46308.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-46307.png

Jaga
Hej babeczki!
Deva współczuję przejść z m i jak widać właściwą decyzję podjęłaś. Byleby teraz się wszystko ułożyło po Twojej myśli i żebyś się odcięła od jego problemów finansowych.
Margolcia zgłoś to gdzieś. Serce mi pęka z żalu jak to czytam. Tak nie można żyć, a jak on faktycznie podniesie na Was rękę? Wie że ma wsparcie matki we wszystkim co robi to będzie odważniejszy! To nie jest dobre miejsce dla Was do zycia, dzieci potrzebują ojca ale potrzebują też spokoju, a teraz go nie mają. Poza tym będziesz miała już jakieś punkty zaczepienia w papierach a to też jest ważne. Zgłoś to jak najszybciej. Powiedz że Ci grozi, że boisz się o siebie i odzieci. Że się znęca psychicznie nad Tobą. Jesteś po porodzie, on chce Cię psychicznie wykończyć. Teraz szczególnie możesz wpaść w depresje a on się będzie śmiał. Nie pozwól na to.
Anetko udanych zakupków!

Ja się biorę za porządki, a po południu mam wywiadówkę i jeszcze moja mama ma dzis urodziny więc i do rodziców muszę wpaść. Postaram się jeszcze zajrzeć. Trzymajcie się dziuewczynki i miłego dnia!

wszystkiego najlepszego dla mamy!!!
spokoju na wywiadowce ;)

tez uwazam , ze Margo powinna to zglosic chocby telefonicznie ze tak sie dzieje ze jest zahukana i nie ma jak sie bronic sama z dziecmi przeciwko im obojgu!

ja uwazam, ze dzieci powinny miec ojca ale nie za wszelka cene bo co im po ojcu ktory bedzie poniewieral je same , starsze rodzenstwo i ich matke! taknie stworzysz im szczesliwego domu...to trudna decyzja, i na pewno sie boisz ze nie dasz rady, ale tam panstwo chyba dosc dobrze pomaga w takich sytuacjach??
to co sie czyta to horror...

Martek73
Witam się czwartkowo

hejka:Całus:

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

aneta1808
MISIU moze to wina pogody albo zabki??

nie wiem już od czego ,ale podejrzewam że ząbki i będą tak samo długo się wybijać jak na górze dwójka i jedynka....

Margolcia
witajcie...

co do zdjatka spadajacego Mikiego,to gozej to wygladalo..stoczyl sie na bok,zasmial i wdrapal z powrotem na krzeslo...wiec nie ma stresu...

a ja przezylam kolejny koszmarny wieczor..ale juz oficjalnie wiadomo o co tu kaman...wczoraj poszlam uspic dzieci,bo maly jak zwykle lazil po domu,bo tak potrafi go polozyc do lozka...i leze sobie,slysze rumor na schodach..juz hiena sie rzucila do mojego syna i go szarpie i klnie aby speird na gore do mycia..wiec sie poderwalam i lece...spotkalam ich na schodach,za reke juniora i na dol..ten szybko-cap zosie od matki..ja podeszlam i zabralam mu dziecko i mowie-za ma tzryma clapy precz od moich dzieci,ze mam dosc iich szarpania i poniewierania..a ten do matki zaczal drzec ryja-bedziesz swiadkowac,bedziesz swiadkowac...i nastapila reakcja tesciowki...ze on SPOKOJNIE pow juniorowi by poszedl sie kapac,a ten nie zareagowal...i jak ja go wychowalam,ze on nie ma w ogole szacunku do P..i podleciala i milapami kolo twarzy zaczela machac i grozic,i drzec sie,ze zrobilsimy z piotrusia bandyte i potwora i on nie ma szacunku w tym domu..ludzie....ja chyba mialam wczoraj darmowa wycieczke do piekla...a ten zaczal mi ulizac standardowo,ze mam czas do niedzieli,ze on mnie zalatwi,ze jutro mnie zaje...i ja z niego potwora zrobilam..?? bo to taki delikatny gentelmen.?? nie wazne ze przez tyle lat dreczyl mi syna,wczoraj go szaral na schodach,mnie wyzywa i straszy,kiedys lapy wyciagal...to my jestesmy temu winni..wiec jej moiw,aby popatrzyla jka swoje dzieci wychowala...cora na pstrykniecie dla kazdego facetaa syn alkoholik i dziwkarz...oraz brutal..on polecial do roboty,a ta mi wtedy armate wytoczyla....tylu klmastw i zacofania nie slyszalam nigdy..ale wiecie co powiedziala-ZE MY MUSIMY SIE ROZWIESC BO TWORZYMY ZWIAZEK BEZ PRZYSZLOSCI...te same slowa co mi powiedziala 5 .5 roku temu.....od poczatku ziala jadem ze jestesmy razem i tego dopiela..bedzie wracac szczesliwa ze rozbila synoiw rodzine,a kochanym wnuczkom odebrala ojca....powiedzialam jej,ze jego eks Wiolka jej zdaniem go rozpila,bo dobrze pamietam jej zarzuty wobec tej panny,a ja zrobilam z niego bandyte...strach pomyslec za co oskarzy nastena jego babe...oni wychowali go idelanie....zadne argumenty i pytania nie dostaly odp....gdy jej zapytalam w ktorym momencie jej pobytu ja bylam tak wulgrna do niego lub do niej to nie umiala nic odp..wiec walila teksty-zakonczmy ta dyskusje,ja chce w spokoju dotrwac do niedzieli i sobie poleciec do domu....wiec jej pow.-zrobila mama co miala zrobic,wreszcie zniszczyla wszystko to w spokoju moze misje zakonczyc....

wiele by tu jeszcze pisac..patrzac na slowa i zwroty jakich uzywala,smiem twierdzic ze juz wiele miesiecy musial mu kadzic,bo on mi rzucal tymi samymi zwrotami...jakze to babsko musi mnie nienawidziec....a tu mi wali teksty,ze ona zawsze z sercem do mnie,ze od razu mnie zaakceptowali...

nie wiem co przyniesie ten dzien,ale w razie co bede dzwonic na garde....nie pozwole zrobic krzywdy swoim dzieciom......szkoda,ze sie jej dopiero teraz ubzdurala zniszczyc moja rodzine...w momencie gdy w domu mam 3 tygodniowe dziecko...dzieki babuni dla Zosi slowo tata nie bedzie miec znaczenia....

kochana Ty musisz to zgłosic,bo tak nie może być,spokój dzieci jest najważniejszy,a on widać ma odwagę do wszystkiego bo ma mamusię..

aneta1808
DZIEN DOBRY...
witam sie z kawcia:kawa: ktos chetny??? zapraszam....u mnie dzis dzien deszczowy a my jedziemy na zakupki bo jutro musimy byc w domku,ja mam lenia jak nic, chodze jakas nie przytomna musze sie rozruszac a co wy dzis planujecie??? MARGOLCIU KOCHANA SILEK DLA CIEBIE,WIDZE ZE PUSTO WIEC ZMYKAM POTEM BEDE TO MOZE KOGOS ZASTANE I SOBIE POKLIKAMY..
milego dnia

u nas słoneczko świeci...u nas wielkich planów nie ma,troszkę ogarnąć mieszkanko i na mały spacer wyjść...

Jaga
Hej babeczki!
Anetko udanych zakupków!

wszystkiego najlepszego dla mamy spokojnej wywiadówki..

Martek73
Witam się czwartkowo

hej :smile_move:

A u nas Aga rozrabia,jak jej się coś zabrania top od razu wielki lament jest....nic jej nie odpowiada....zaraz śniadanko robić i może na mały spacerek iść...

Bartosz
http://kobietaintymnie.pl/suwaczek/cache/0a694a5d.gif

Klaudia
http://kobietaintymnie.pl/suwaczek/cache/e4a0d712.gif

http://agunia.aguagu.pl/suwaczek/suwak2/a.png

http://olaf-maksymilian.aguagu.pl/suwaczek/suwak1/a.png

http://kobietaintymnie.pl/suwaczek/cache/8872cbf1.gif

aniołek * 6.2010(11 tc)

Gość agula7777

U mnie wielka poprawa,a raczej zwrot akcji o 360 stopni
Przed wczoraj po przeprowadzeniu poważnej rozmowy doszliśmy do wniosku,że czas na zmiany.
Pierwszym krokiem jaki podjelismy to zmiana miejsca zamieszkania-juz od jakiegos czasu się nad tym zastanawialiśmy
Wczoraj pojechalismy ogladać mieszkanie i za miesiąc przeprowadzka-tu gdzie teraz mieszkamy jest za ciasno i za blisko ma chorych kumpli:36_2_24:
Sam zgodził się na takie rozwiązanie i mam nadzieje,że teraz zacznie się nam układać,no i najważniejsze,że jego mamusia nie bedzie miała żadnego wkładu w to mieszkanie-więc w koncu się od niej uwolnimy.
Do tej pory jestem w szoku,że tak szybko się na to zdecydowałam ale wiem,ze tak trzeba.
Trzymajcie kciuki żeby nam się ułozyło:)

Margolcia pamietaj,ze Ty i Twoje dzieci jesteście najważniejsi!!!!!

Jaga
Hej babeczki!
Anetko udanych zakupków!

Zapraszam do mnie na oblewanie:D Bo poki co jeszcze tego nie zrobilam i czuje sie tak jakby ta cala sytuacja nie miala miejsca w realnym swiecie....
Dziasiaj snilo mi sie na przyklad ze to jeszcze nie koniec..............................
:36_11_1::36_11_1::36_11_1::36_11_1::36_11_1:

hej hej...
no no dziewczynki no to same imprezki nam sie szykuja super!!!!!
Agula ja juz trzymam za was kciuki uda sie uda :)
IVONA to powodzenia i zycze dalszych sukcesow :)
DEVA JAK SYNEK???
Misiu i co bylas na spacerku?? jak Agunia dalej dokucza??
MARGOLCIU a jak Zosia???
JAGA milej imprezki i wywiadowki..
MARTEK witaj jak zdrowko...

a my dopiero wrocilismy z zakopow dokupilam co potrzeba :) dzwonilismy sie upewnicz czy tort dojedzie no i jutro od 15 do 21 maja nam przywiezc takze ciesze sie,pogoda do bani bo lekko pokrapuje ale cieplo tyle dobrze och...ale was katuje :)
MILEGO POPOLUDNIA WPADNE POTEM MOZE KTOS BEDZIE

Ja znowu jestem!
Ivona z przyjemnością wpadne na imprezkę, trochę mi tego brakuje, ciągle jestem z dziećmi w domu a czasem przydałoby się zaszaleć.
Agula życzę Ci żeby te zmiany pomogły. Najważniejsze że on chce coś zmienić w swoim życiu i że widzi ten problem. A w takich sytuacjach bardzo ważna jest zmiana otoczenia i odcięcie się od starych "klimatów".

Na wywiadówce ok. Troche jestem w szoku bo pani bardzo chwaliła Mateusza. Mówi że widać różnice pomiędzy 6-latkiem a 5-latkiem ale Mateusz bardzo się zmienił. Pięknie rysuje ślaczki, literki, chce się uczyć i że jest mądry, że ma zdolności matematyczne( to po mamie :smile: ) i ona już to zauważyła. Nie chodzi tu o dodawanie czy odejmowanie bo to już w przedszkolu umiał ale że on myśli mysli i tak sobie to w głowie wszystko poukłada że zrozumie. Jestem z niego dumna. Ja narazie nie nastawiam się na wysłanie do w przyszłym roku do pierwszej klasy, bo różnica jest duża. Niektóre 6-latki są starsze od niego 1,5 roku, to dużo. Ale on podobno się zmienia z tygodnia na tydzień więc zobaczymy. Umówiłyśmy się z panią na rozmowę pod koniec roku szkolnego i wtedy zdecyduję.
A co do urodzin mamy było naprawdę miło. Oczywiście nikt nie pamiętał tylko ja. Nawet mój tato który zawsze pamięta zapomniał. Ja lubię jeżdzić do rodziców, wiele im zawdzięczam i zawsze byli dla mnie wsparciem nawet w trudnych chwilach, kiedy wiele rzeczy się im nie podobało, to jednak byli przy mnie. Uciekam bo zacznę smęcić !

http://suwaczki.maluchy.pl/li-46308.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-46307.png

agula7777
U mnie wielka poprawa,a raczej zwrot akcji o 360 stopni
Przed wczoraj po przeprowadzeniu poważnej rozmowy doszliśmy do wniosku,że czas na zmiany.
Pierwszym krokiem jaki podjelismy to zmiana miejsca zamieszkania-juz od jakiegos czasu się nad tym zastanawialiśmy
Wczoraj pojechalismy ogladać mieszkanie i za miesiąc przeprowadzka-tu gdzie teraz mieszkamy jest za ciasno i za blisko ma chorych kumpli:36_2_24:
Sam zgodził się na takie rozwiązanie i mam nadzieje,że teraz zacznie się nam układać,no i najważniejsze,że jego mamusia nie bedzie miała żadnego wkładu w to mieszkanie-więc w koncu się od niej uwolnimy.
Do tej pory jestem w szoku,że tak szybko się na to zdecydowałam ale wiem,ze tak trzeba.
Trzymajcie kciuki żeby nam się ułozyło:)

Margolcia pamietaj,ze Ty i Twoje dzieci jesteście najważniejsi!!!!!

ja już mam mocno kciuki zaciśniete,musi sie udac...

ivona
Jaga
Hej babeczki!
Anetko udanych zakupków!

Zapraszam do mnie na oblewanie:D Bo poki co jeszcze tego nie zrobilam i czuje sie tak jakby ta cala sytuacja nie miala miejsca w realnym swiecie....
Dziasiaj snilo mi sie na przyklad ze to jeszcze nie koniec..............................
:36_11_1::36_11_1::36_11_1::36_11_1::36_11_1:

spokojnie,jeszcze poprostu to nie doszło do Ciebie...

agula7777
A ja pod koniec marca zapraszam na parapetówe:)))

o imprezka,fajnie :smile_move:

aneta1808
hej hej...
no no dziewczynki no to same imprezki nam sie szykuja super!!!!!
Agula ja juz trzymam za was kciuki uda sie uda :)
IVONA to powodzenia i zycze dalszych sukcesow :)
DEVA JAK SYNEK???
Misiu i co bylas na spacerku?? jak Agunia dalej dokucza??
MARGOLCIU a jak Zosia???
JAGA milej imprezki i wywiadowki..
MARTEK witaj jak zdrowko...

a my dopiero wrocilismy z zakopow dokupilam co potrzeba :) dzwonilismy sie upewnicz czy tort dojedzie no i jutro od 15 do 21 maja nam przywiezc takze ciesze sie,pogoda do bani bo lekko pokrapuje ale cieplo tyle dobrze och...ale was katuje :)
MILEGO POPOLUDNIA WPADNE POTEM MOZE KTOS BEDZIE

zdążą na pewno....
u nas w dzień słońce świeciło...

a bylismy na spacerku,kupiliśmy nocnik,ale na razie to krzywo sie na niego patrzy....pozniej bylismy po male zakupki i wuzkiem i przejscie po chodnikach to tragedia....

Bartosz

Klaudia

aniołek * 6.2010(11 tc)

witam was moje drogie panie:smile_$:właśnie wróciłam do naszego mieszkania po2dniach nieobecności:16_12_9:,pralka pierze całą stertę brudnych rzeczy mojego M,jutro mam na14do pracy,a więc rano posprzątam ten bałagan który mój m zrobił przez te dwa dni mnie niebyło:16_12_9:oczywiście po mojej piątkowej metamorfozie wrzucę jakieśfotki.z M niegadam,choć on robi pode mnie podchody,ja jestem w stosunku do niego obojętna,mam go powyżej uszu,oczywiście go niema,znowu siedzi u kolesi,ale wiecie co mam to gdzieś,i zmieniam temat.moja Julcia jest miłością mojego życia:15_5_16:,i to na niej skupiłam całkowicie moją uwagę.a co u was?DEVA-nareszcie się pojawiłaś,GUNIU-za to ty nam się gdzieś zapodziałaś?wpadnę potem,bo jestem w trakcie odśnieżania balkonu:36_2_24:

http://s4.suwaczek.com/200609195173.png

izek78
witam was moje drogie panie:smile_$:właśnie wróciłam do naszego mieszkania po2dniach nieobecności:16_12_9:,pralka pierze całą stertę brudnych rzeczy mojego M,jutro mam na14do pracy,a więc rano posprzątam ten bałagan który mój m zrobił przez te dwa dni mnie niebyło:16_12_9:oczywiście po mojej piątkowej metamorfozie wrzucę jakieśfotki.z M niegadam,choć on robi pode mnie podchody,ja jestem w stosunku do niego obojętna,mam go powyżej uszu,oczywiście go niema,znowu siedzi u kolesi,ale wiecie co mam to gdzieś,i zmieniam temat.moja Julcia jest miłością mojego życia:15_5_16:,i to na niej skupiłam całkowicie moją uwagę.a co u was?DEVA-nareszcie się pojawiłaś,GUNIU-za to ty nam się gdzieś zapodziałaś?wpadnę potem,bo jestem w trakcie odśnieżania balkonu:36_2_24:

kochana męża olej,masz dla kogo żyć.....dzieci są najważniejsze

aneta1808
witajcie wieczorkiem...
ja wlasnie zajadam kolacje moje dziecie juz spi zaraz ide wziac prysznic i uciekam spac jakas dzis padnieta jestem....DOBRANOC KOLOROWYCH DLA WAS DO JUTRA-BUZIAKI

to fajnie masz...moja też spiale ciekawe jak długo pośpi...

dobrej nocki

Bartosz

Klaudia

aniołek * 6.2010(11 tc)

witam........

pozdrawiam Was wszystkie...nie wiem co komu napisac..jestem rozkojarzona na maksa...dzis rano odkrylam,ze dracula pozmienial juz sobie wszytskie kody do bankow,hasla itd..mnie nawet to do glowy nie przeszlo aby to zrobic...wiec musialam u siebie zrobic to samo..wiecie,ze on tego odkad sie znamy 7 lat nigdy nie orbil.??? jakze musi mnie teraz nienawidzic i jak matka musi go teraz szkolic aby zrobil takie rzeczy....boli jak diabli,ale udam ze nie wiem...
wczoraj spedzilam 3 h na zalatwianiu swoich spraw..dzis lece ponownie...czuje sie jakbym miala wyscig z czasem...mam nadzieje,ze uda mi sie obronic siebie i swoje dzieci...wczoraj 2 razy mialam polaczenie na swoim tel od jego ojca czy siostru..w kazdym badz razie z jego domu...nie oddzwonilam..nie musze sluchac ich obelg...nie interesuje mnie co maja do powiedzenia...juz tutaj jego matka mi dosc powiedziala...znam ich zdanie,znam ich intencje i widze co robi...ze on amoze spac spokojnie to ja sie dziwie..zniszczyla swoim wnukom rodzine i lazi mi po domu i sie cieszy...kompletny brak serca,sumienia i tyle....ale dam rade...moje dzieci beda szczesliwe z nim czy bez niego...a nawet raczej bez niego...
na dodatek ,ona mu dala kase ,a ja musze robic zakupy na obiad bo jego to wali zadbac o matke..niestety zwroce jej dzis uwage,ze ja nastepne pieniadze dostane za miesaic i nie bede kosztem maluchow kupowala jej synusiowi teraz obiadkow..dostal kase,wiec niech sie rzadzi..on dostaje pensje co tydz....gdybym wiedziala wczoraj co zrobil,to w zyciu bym wczoraj nic nie ugotowala...ze im ten obiad wgardle nie stanal....na dodatek kupilam wczoraj 1 kg makaronu,by mi starczylo na dluzej,a ona mi to wsyztsko wrzucila do gara...baba w tym wieku nie ma pojecia ile makaronu trzeba ugotowac...i polowa idzie do smieci...
ale to wsumie niewazne..dzis rano jestem umowiona juz na konkretne zalatwiane spraw...trzymajcie kciuki by mi ise udalo szybko zniknac ztego domu zanim on zrobi mi i dzieciom krzywde...nawet nie wiecie jak sie boje...dzis mam potezny kryzys...bol rozrywa mie na drobne kawalki...

WITAM SIE Z RANA.......:kawa:
MARGOLCIU-
TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE:yes: a maz nie ladnie postapil zmieniajac kody wie dobrze ze ma obowiazki dzieci i nie powinien sie tak zachowac jak swinia:grrrrrr:...ale to wina bardziej matki ona nie ma wcale serca ani sumienia bo wie wstretna wiedzma ze najbardziej krzywdzi swoje wnuki...:Zły:
Milego dnia dziewczynki i zdroweczka wpadne potem:lol::lol::lol:

Anetko-ale on nie jest zdalnei sterowana kukla..gdyby mi ktos powiedzial-zablokuj przed nim wszystko,okradnij i napluj w twarz to wiesz,ja mam swoj rozum i tego nie zrobie...nie ma wytlumaczenia juz dla niego..matka mu tylko otworzyla drzwi do wolnosci...i on z nich skorzystal,co swiadczy tylko o tym,ze zawsze chcial stad wyjsc,bo rodzina to zbyt wiele dla niego...najlepiej to uganiac sie za dziwkami,kolegami i pic dowoli.....kiedsy jednak przyjdzie mu za to zaplacic...ale to niech los sam osadzi i Bog...ja mu zycze szczescia i modle sie o to samo dla siebie i dzieci........

Witam się

Właśnie pije sobie kawkę,na dworzu mamy mały przymrozek,ale na mały spacerek pójdziemy....Dzisiaj juz piątek,ale w weekend zostanę chyba sama,dzieci jadą do tatusia a M nie przyjedzie chyba,bo jutro bedą pracować...

Anetko jak tam zakupy i przygotowania do imprezki
Margolciu tak się nie zachowuje ojciec dzieci i mąz,ale dosiegnie go sprawiedliwość zobaczysz....

życzę miłego dzionka :36_3_1::smile_move:

Bartosz

Klaudia

aniołek * 6.2010(11 tc)